April 18, 201312 yr Do składu Openera dołączają: domowe melodie, Skubas, Kixnare, UL/KR i Mikromusic!
April 26, 201312 yr Taki line-up że zaczynam poważnie myśleć. Drogo bo drogo, ale co za muza Ja się już pogodziłem, że będę musiał wydać te pół kafla ;/
May 14, 201312 yr Dochodzi do line-up'u: Nas, Greenwood i Kaliber 44 + paru innych wykonawców (vavamuffin, junis) Ziółkowsky szaleje.
May 31, 201312 yr Pora się obudzić i zacząć planować wypad. Macie jakieś sprawdzone noclegi, gdzie w przyzwoitych warunkach można się zdrzemnąć między koncertami?
June 3, 201312 yr No ja chcę właściwie. Właśnie się dowiedziałem, że moi znajomi się zesrali i jadę sam, więc wszedłem napisać kto jeszcze jedzie sam, żeby się zbić w sumie na jakiś pokój, czy apartament i nie pić wódki w pojedynkę
June 6, 201312 yr szedlem glownie na nich i queens, teraz to nie wiem czy wydac 470zl na karnet. maja cos oglaszac jeszcze?
June 20, 201311 yr Line up rozłożony ok, w czwartek będzie jedynie trochę biegania z main na namiot xd Na głównej scenie w czw brakuje kogoś o 20. jest .to be announced. Ogłoszą jeszcze jednego artystę?