Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

Wakacje, choc pewnie nim wszystko ogarniemy to wyjdzie wrzesien. 

Opublikowano

Ja mam pytanie do redakcji: jak wytrzymujecie te ciągłe uwagi polonistów, narzekania web designerów i krytykę królów internetu? Ostatnio to wieczne marudzenie "speców" a bo to nudne, to już było 100 razy a ten temat to nie o grach, etc. Ja bym strzelał.

Pozdrawiam i zazdroszczę cierpliwośći

Opublikowano

Jak to jak wytrzymują? Przecież nic z tym nie robią wiec pewnie nawet nie czytają :)

Opublikowano

Czytają tak samo jak "newsy" Gruszczyka przed publikacją.

Opublikowano

Ja tam lubię czasem wejść na PPE dla zdrowej porcji beki.

Niedawno redaktor Gruszczyk spłodził niusa o filmie z udziałem Jana Stuhra :dog:

Opublikowano

Ja ostatnio miałem bekę z newsa, którego puentą było stwierdzenie, że Rockstar prawdopodobnie pracuje nad GTA 6.

Opublikowano

Gruszczyk jest jak urzędnik w ZUSie - wszyscy wiedzą, że bez niego byłoby lepiej i jest potrzebny jak świni siodło, ale ma solidne plecki i nikt go nie ruszy. A że niekompetentny? Iiiiiii tam, tak tylko ludzie gadają.

Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

Jak to jak wytrzymują? Przecież nic z tym nie robią wiec pewnie nawet nie czytają :)

Wypraszam sobie! :P. Nie wiem, jak reszta redakcja, ale osobiście z tematów o PE i PPE czytam wszystko. Nie na wszystko odpisuje, bo nie zawsze ma to sens, czasami po prostu przyjmuję do wiadomości.  

1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Gruszczyk jest jak urzędnik w ZUSie - wszyscy wiedzą, że bez niego byłoby lepiej i jest potrzebny jak świni siodło, ale ma solidne plecki i nikt go nie ruszy. A że niekompetentny? Iiiiiii tam, tak tylko ludzie gadają.

Bzduras, to nie tak. Zdarzają się Wojtkowi wpadki, może więcej niż innym, ale to też wynik z tego, że Wojtek ogarnia masę roboty, więc i "okazji" do pomyłki jest więcej. Ot, ja ostatnio przy zapce numeru pomyliłem numer wydania na grafice, Rozbo zakręcił z tymi paskami w GoW-ie, ktoś tam inny coś zrobił - nikt z nas tego celowo nie robi, bo jest to irytujące dla wszystkich - czytelników, ale jeszcze bardziej nas, bo chyba nikt nie przepada, jak mu ktoś błędy wytyka. 

Opublikowano
21 godzin temu, Perez napisał:

Bzduras, to nie tak. Zdarzają się Wojtkowi wpadki, może więcej niż innym, ale to też wynik z tego, że Wojtek ogarnia masę roboty, więc i "okazji" do pomyłki jest więcej. Ot, ja ostatnio przy zapce numeru pomyliłem numer wydania na grafice, Rozbo zakręcił z tymi paskami w GoW-ie, ktoś tam inny coś zrobił - nikt z nas tego celowo nie robi, bo jest to irytujące dla wszystkich - czytelników, ale jeszcze bardziej nas, bo chyba nikt nie przepada, jak mu ktoś błędy wytyka. 

Za każdym razem jak  mówicie  o  "Wojtusiu" to wyczuwam że to jakiś niepełnosprawny, i zastanawiam się czy powinniśmy  w ogóle go krytykować.

Pieknie to wyjaśniasz perez, ale można wywnioskowac że liczy się dla was tylko ilość i  krzykliwe tytuły,  a niejakość, nie można prościej? Po co te peany do Wojtusia, na co mi tani papier toaletowy którym nawet się nie można podetrzeć.

Przecież on ciągle ma babole w tekstach, ciagle! On wie że jest tsk krytykowany? czy go zamkneliscie pod kloszem?

Opublikowano

Nie wchodź na ppe i problem z głowy :potter: 

Opublikowano

Stworzylismy  z olszmitzem karykature uzytkownika :( Przepraszam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z reklamą filmu hana solo, wyskakuje na cały ekran i nie idzie jej wyłączyć problem na safari na iPadzie oraz na Windows phone w internet explorer (bieda w domu ;( )

Opublikowano

Hmm, dziwne. Reklamę testowaliśmy na kilku urządzeniach, za każdym razem normalnie dostępny jest krzyżyk do zamknięcia. Ponadto akurat ta reklama z racji "wyskakiwania" ma ustawioną opcję, aby dla jednej osoby wyświetlała się raz, więc po odświeżeniu PPE nie powinieneś już jej widzieć. 

Opublikowano

biorąc pod uwagę, że redakcja jest z pssite i adres pssite.com przekierowuje na neosite.pl... zmiana nazwy i wyglądu strony? pssite i tak już od dłuższego czasu pisał nie tylko o pleju ale i o Switchu i innych sprawach. 

Opublikowano
8 minut temu, grzybiarz napisał:

http://neosite.pl/ co to za stronka z neo w nazwie?:) Jakaś nowość

Właśnie się wyświetliła w nowym regulaminie forum.

A to żadna nowa, to stare PS Site po zmianie. Już kilka dobrych tygodni temu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo wartościowy artykuł. Czekam na podobne o GTA VI i Half-Life 3