Skocz do zawartości

Pezet "Muzyka Emocjonalna"

Featured Replies

Opublikowano

Sciagam, moze byc smieszna.

• Odpowiedzi 86
  • Wyświetleń 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja bardzo bym chciał żeby ta płyta była w całości instrumentalna, ponieważ bity są w świetnym triphopowym klimacie i lepiej by się ich słuchało bez wokalu, chociaż i tak album podoba mi się. Pezet jed

• No no, w Hip Hoperze mówili, że wrzesień jeśli chodzi o Teta. A co do promomixu Pezeta to tekstowo różnie może być, ale bity mnie rozpier.dalają. Uwielbiam takie triphopowe, downtempowe, mroczne klima

• http://hotfile.com/dl/5834549/bb8a292/Peze...a_2009.rar.html   Łapcie. Dopiero dzisiaj zaczęły do ludzi przesyłki dochodzić, a i to do niewielu. Ja jeszcze nie dostałem :F

Opublikowano

W ogóle inne klimaty niż jego poprzednie albumy, jednak dla mnie płytka całkiem dobra. Podzielam to co napisał Robak :). Najlepszy kawałek to chyba 'Spadam'.

Opublikowano

Sciagnalem, wywalilem. Polski rap to drwina.

Opublikowano
Polski rap to drwina.

Opublikowano

Dobra, specjalisci spie,rdalaja z tego tematu, a ja pytam - potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ? Bo promomix byl zalosny.

Opublikowano
potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ?

Calkowicie farmer, to cos jest calkowicie asluchalne.

Opublikowano

Czyli i tak kupsztajn, a wes. Psyko i Bartek blefuja, ale tylko jesli chodzi o to, ze Polski rap jset zejsciowy.

Opublikowano

Dobra Czefczelios powiedz co jest dobre w tworczosci Pezeta?

Opublikowano

Wizerunek tego czlowieka w zestawieniu z tresciami serwowanymi sluchaczom jest dla mnie smieszny.

Opublikowano
takie lekko slabe to jest

Mam dziwne wrazenie, ze to co w sieci sie znalazlo to jakas niepelna wersja. Hmmm... Malo trackow jak na pelny album a jakby tego bylo malo wiekszosc to remixy. :huh:

Opublikowano

No dostalem przesylke dzis.

9 trackow jest (2 pierwsze to remixy znanych juz numerow) + 4 nowe remixy.

Z tylu okladki mi Pezet napisal markerem "Dzieki, ze kupiles te plyte".

Opublikowano
Bo to epka? ;0

No niestety, ja sie nie znam co to ep-ka, lp czy co jeszcze; nigdy sobie tym glowy nie zaprzatalem. ;] W kazdym razie malo numerow.

Opublikowano

"Nieważne" i "Spadam" dobre hiciory do radia. Resztę zaorać.

Opublikowano

Ja pier.dole, przeciez to jest plyta roku dla mnie.

Opublikowano

Ja po przesłuchaniu tej płyty stwierdzam, że jest to bardzo przeciętna płyta.

Po Pezecie możbyło się spodziewać coś lepszego. Moim zdaniem płyta wydana trochę na siłę, a jego ostatnie płyty nie były zbyt udane. Miejmy tylko nadzieję, że jego kolejna płyta będzie o wiele lepsza od tej.

Opublikowano

'Spadam' uwielbiam, kocham, ubóstwiam. Remix 'w moim świecie' dobry, ale ten pierwszy. ;] Ogólnie bardzo przyjemna płyta, jaram się nią - więc jest dobrze.

Opublikowano

dalej w kazdym kawalku jest o tym ile zostalo wyruchane, wyjarane i wypite ?