Opublikowano 10 czerwca 200915 l W ogóle inne klimaty niż jego poprzednie albumy, jednak dla mnie płytka całkiem dobra. Podzielam to co napisał Robak . Najlepszy kawałek to chyba 'Spadam'.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Dobra, specjalisci spie,rdalaja z tego tematu, a ja pytam - potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ? Bo promomix byl zalosny.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l potwierdzily sie moje obawy co do asluchalnosci tej plyty ? Calkowicie farmer, to cos jest calkowicie asluchalne.
Opublikowano 10 czerwca 200915 l Czyli i tak kupsztajn, a wes. Psyko i Bartek blefuja, ale tylko jesli chodzi o to, ze Polski rap jset zejsciowy.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Wizerunek tego czlowieka w zestawieniu z tresciami serwowanymi sluchaczom jest dla mnie smieszny.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l takie lekko slabe to jest Mam dziwne wrazenie, ze to co w sieci sie znalazlo to jakas niepelna wersja. Hmmm... Malo trackow jak na pelny album a jakby tego bylo malo wiekszosc to remixy.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l No dostalem przesylke dzis. 9 trackow jest (2 pierwsze to remixy znanych juz numerow) + 4 nowe remixy. Z tylu okladki mi Pezet napisal markerem "Dzieki, ze kupiles te plyte".
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Bo to epka? ;0 No niestety, ja sie nie znam co to ep-ka, lp czy co jeszcze; nigdy sobie tym glowy nie zaprzatalem. ;] W kazdym razie malo numerow.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Ja po przesłuchaniu tej płyty stwierdzam, że jest to bardzo przeciętna płyta. Po Pezecie możbyło się spodziewać coś lepszego. Moim zdaniem płyta wydana trochę na siłę, a jego ostatnie płyty nie były zbyt udane. Miejmy tylko nadzieję, że jego kolejna płyta będzie o wiele lepsza od tej.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l 'Spadam' uwielbiam, kocham, ubóstwiam. Remix 'w moim świecie' dobry, ale ten pierwszy. ;] Ogólnie bardzo przyjemna płyta, jaram się nią - więc jest dobrze.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l dalej w kazdym kawalku jest o tym ile zostalo wyruchane, wyjarane i wypite ?