Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Gościu pisał, że trzy strzały ze snajpy na Heroic. Ale weź traf dziada Widzę, że biega z jakąś nową giwerą ten Elite. Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Gracz walczący z elitem - ogar - chyba sam Bill G. Takie granaty to przy pierwszym kontakcie z halo się rzuca. IQ elita ok. na poziomie h1 (kto stoi w miejscu ten się cofa). Graficznie - daleko z tyłu za Killzone3 , nowym Crysisem i paroma innymi... Edytowane 27 sierpnia 201014 l przez Jaszczur Ojciec
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Hmmm i to wszystko wywnioskowałeś na podstawie gameplaya który trwa 1 minutę i 1 sekundę ?
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Gracz walczący z elitem - ogar - chyba sam Bill G. Takie granaty to przy pierwszym kontakcie z halo się rzuca. IQ elita ok. na poziomie h1 (kto stoi w miejscu ten się cofa). Graficznie - daleko z tyłu za Killzone3 , nowym Crysisem i paroma innymi... ślepy jesteś pozatym kolejny troll, bierz wiaderko i do piaskownicy. grafika jest na prawdę dobra, Si na prawdę dobre, tylko gracz taki średni
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Zaraz, zaraz... czy ja slyszalem "custom missions"? Ale z tego co zauwazylem, to ich "VS" to nie bedzie to co jest w L4D (a to jest mistrzostwo swiata) .
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Wiadomo coś czy HR będzie w PL ? H3 i ODST nie były ps. widzę że PE ciebie skusiło asax ;]
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Zaraz, zaraz... czy ja slyszalem "custom missions"? Ale z tego co zauwazylem, to ich "VS" to nie bedzie to co jest w L4D (a to jest mistrzostwo swiata) . Z tego co ja zrozumiałem to tylko Firefight będzie w pełni custom oraz coś wspominali o customizacji postaci w kampani, Twój bochater będzie wyglądał w cutscenkach tak jak Twója postać w multiku.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Ze wszystkich newsów pamiętam, że w Firefight będzie można ustawić: punkty respawnu, ilość fal, typ przeciwników w konkretnej fali, czaszki, ilość życia, prędkość poruszania, siłę grawitacji, bronie (?).
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l http://g4tv.com/videos/48332/Halo-Reach-Firefight-Level-On-Outpost/ firefight na jednej z nowych map szczególnie druga część filmu jest ciekawa gdzie znowu pojawiają się Elity. Ci marshalle z fuel rod gunami to w ogóle horror - 8:49, spartan został dosłownie zmiażdżony przez tylko dwóch ;o Edytowane 29 sierpnia 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Bardzo fajna mapa. Firefight jak zwykle kozak. Szkoda tylko, że pewnie nie będzie można sobie ustawić botów jako towarzyszy.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Autor Master Chief ginie na końcu Halo Reach, a Cortana okazuje się być córką Arbitra I wiecej nie zdradzę
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Świetnie , dla mnie to może być córą samego grunta , zresztą masterchief zginał w h2 ??
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Deliver Hope mnie zjadł - wykonanie pierwsza klasa i czekam niecierpliwie na extended ver. która ma być gotowa na tydzień przed permierą czy coś w ten deseń.
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Master Chief ginie na końcu Halo Reach, a Cortana okazuje się być córką Arbitra I wiecej nie zdradzę A w H1:Combat Evolved pojawia się master chifa zły brat biźniak, i tak napradę kierujemy poczynianami Demona niszczący przepiękny pierścionek zaręczynowy koratny >>--FULL MEGA ENDING --<<
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Autor Nie, ten tytuł dalej należy do Gyrosów. Ale jest dość blisko. Uwaga, jaką Bungie przykłada do detali jest lekko przerażająca. Jako ciekawostkę powiem Wam, że grafa na split-screen'ie (czyli po pogorszeniu) wygląda jak normalna grafa z H3
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l A co możesz powiedzieć o multiku jak tam mapy, tryby, nowe bronie itd...?
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Halo: Reach Montage - Multiplayer Maps http://www.bungie.net/News/Blog.aspx?mode=news#cid28265 Countdown i Cage, coś czuje, że to będą dobre mapki. Reszta raczej na skirmishe. ps. więcej materiałów wideo z map http://g4tv.com/games/xbox-360/61984/halo-reach/articles/71956/Halo-Reach-Multiplayer-and-Forge-World-Hands-on/ Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez YETI