Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 169,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Gościu pisał, że trzy strzały ze snajpy na Heroic. Ale weź traf dziada :D

Widzę, że biega z jakąś nową giwerą ten Elite.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Gracz walczący z elitem - ogar - chyba sam Bill G. Takie granaty to przy pierwszym kontakcie z halo się rzuca. IQ elita ok. na poziomie h1 (kto stoi w miejscu ten się cofa). Graficznie - daleko z tyłu za Killzone3 , nowym Crysisem i paroma innymi...

Edytowane przez Jaszczur Ojciec

Opublikowano

Hmmm i to wszystko wywnioskowałeś na podstawie gameplaya który trwa 1 minutę i 1 sekundę ?

Opublikowano

Gracz walczący z elitem - ogar - chyba sam Bill G. Takie granaty to przy pierwszym kontakcie z halo się rzuca. IQ elita ok. na poziomie h1 (kto stoi w miejscu ten się cofa). Graficznie - daleko z tyłu za Killzone3 , nowym Crysisem i paroma innymi...

ślepy jesteś pozatym kolejny troll, bierz wiaderko i do piaskownicy.

grafika jest na prawdę dobra, Si na prawdę dobre, tylko gracz taki średni

Opublikowano

Zaraz, zaraz... czy ja slyszalem "custom missions"? :D

Ale z tego co zauwazylem, to ich "VS" to nie bedzie to co jest w L4D (a to jest mistrzostwo swiata) :(.

Opublikowano

Wiadomo coś czy HR będzie w PL ? H3 i ODST nie były

ps. widzę że PE ciebie skusiło asax ;]

Opublikowano

Reach jest tylko po angielsku.

Opublikowano
Zaraz, zaraz... czy ja slyszalem "custom missions"? :D

Ale z tego co zauwazylem, to ich "VS" to nie bedzie to co jest w L4D (a to jest mistrzostwo swiata) :(.

Z tego co ja zrozumiałem to tylko Firefight będzie w pełni custom oraz coś wspominali o customizacji postaci w kampani, Twój bochater będzie wyglądał w cutscenkach tak jak Twója postać w multiku.

Opublikowano

Ze wszystkich newsów pamiętam, że w Firefight będzie można ustawić: punkty respawnu, ilość fal, typ przeciwników w konkretnej fali, czaszki, ilość życia, prędkość poruszania, siłę grawitacji, bronie (?).

Opublikowano

http://g4tv.com/videos/48332/Halo-Reach-Firefight-Level-On-Outpost/ firefight na jednej z nowych map

szczególnie druga część filmu jest ciekawa gdzie znowu pojawiają się Elity. Ci marshalle z fuel rod gunami to w ogóle horror - 8:49, spartan został dosłownie zmiażdżony przez tylko dwóch ;o

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bardzo fajna mapa. Firefight jak zwykle kozak. Szkoda tylko, że pewnie nie będzie można sobie ustawić botów jako towarzyszy.

Opublikowano
  • Autor

Master Chief ginie na końcu Halo Reach, a Cortana okazuje się być córką Arbitra

I wiecej nie zdradzę ;)

Opublikowano

Świetnie , dla mnie to może być córą samego grunta , zresztą masterchief zginał w h2 :wacko: ?? :mellow:

Opublikowano

Deliver Hope mnie zjadł - wykonanie pierwsza klasa i czekam niecierpliwie na extended ver. która ma być gotowa na tydzień przed permierą czy coś w ten deseń.

Opublikowano

Master Chief ginie na końcu Halo Reach, a Cortana okazuje się być córką Arbitra

I wiecej nie zdradzę ;)

A w H1:Combat Evolved

pojawia się master chifa zły brat biźniak, i tak napradę kierujemy poczynianami Demona niszczący przepiękny pierścionek zaręczynowy koratny >>--FULL MEGA ENDING --<<

Opublikowano

barth a jak grafa? the best looking game on X360 ?

Opublikowano
  • Autor

Nie, ten tytuł dalej należy do Gyrosów. Ale jest dość blisko. Uwaga, jaką Bungie przykłada do detali jest lekko przerażająca.

Jako ciekawostkę powiem Wam, że grafa na split-screen'ie (czyli po pogorszeniu) wygląda jak normalna grafa z H3 ;)

Opublikowano

A co możesz powiedzieć o multiku jak tam mapy, tryby, nowe bronie itd...? ;)

Opublikowano

Halo: Reach Montage - Multiplayer Maps

http://www.bungie.net/News/Blog.aspx?mode=news#cid28265

Countdown i Cage, coś czuje, że to będą dobre mapki. Reszta raczej na skirmishe.

ps. więcej materiałów wideo z map

http://g4tv.com/games/xbox-360/61984/halo-reach/articles/71956/Halo-Reach-Multiplayer-and-Forge-World-Hands-on/

Edytowane przez YETI