Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pijaczyn CUP I OPOLE Lipiec

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Bardzo się cieszę moi poddani że podobało wam się u mnie. ;] więc teraz widzicie jak bawi się szlachta ;]

bardzo się cieszę waszym szczęściem ;] fajna atmoswera było tylko dzięki wam to już nie odemnie zależało ;] miałem duże obawy co do tego zlotu ale jednak nie potrzebnie się martwiłem... ;] więc mogę sprzątać spokojnie... ;] to napewno nie bedzie ostatni zlot organizowany będe organizować zloty byśmy mogli integrować się ;] napewno jak mój brat będzie miał zamiar uczestniczyć to proszę o zorganizowanie kaftana i knebla... jakoś na dniach umieszczę fotki, podziękowania itp. narazie muszę dojść do siebie i doprowadzić dom do ładu bo pani domu wraca nie długo. dziękuje że przybyliście chłopaki ;] informacje do poszczególnych osób udziele jutro narazie idę w kime...

Edytowane przez Cisu

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 7,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Nazwa nietrafiona (jak dla mnie to powinien być exclusive dla zlotów organizowanych przez Velura), data też (reVolution 2). No i przydałoby się, żeby sprawą zajął się ktoś, kto jest zaprawiony w Tekkenowych picio-zlotach ;)

jak widzisz nie zawsze musi organizować ktoś zaprawiony w tekkenowych picio-zlotach żeby było dobrze, pierwszy raz organizowałem i z tego co uczestnicy piszą w tym temacie to podobało się, więc myślę że mogę zajmować się takimi sprawami... szkoda że nie przyjechałeś i sam nie zobaczyłeś jak to wszystko wyglądało... ;] myślę że zmienił byś podejście do mniej znanego gracza...

Opublikowano
myślę że zmienił byś podejście do mniej znanego gracza...

Ale o co chodzi? Ja napisałem o doświadczeniu i o tym, że dobrze by było, żeby ktoś z doświadczeniem wsparł Cię, nic więcej ;)

Opublikowano

KUrde w końcu coś sie w opoluy działo a mnie nie było, szkoda, ale jeszcze kiedyś pogramy.

Opublikowano

Oto 4 walki ze zlotu :)

Tak się złożyło niestety że tylko 4, i tak się złożyło że są mega badziewnie nagrane (nagrywanie aparatem ekranu telewizora CRT wiecie czym się kończy ;D). Tak więc osobom które nie lubią oglądać filmików w lipnej jakości proponuje NIE KLIKANIE W LINKI!

<-- Chyba to Oni ;D

Zlot ogolnie bardzo udany, co prawda jakoś dużo nie pograłem ;p ale było dobre picie B&V :D

Na tym zlocie poczułem smak najlepszej ~Vódki~ na świecie ;P

w ogóle ... Solo...?

Opublikowano

Heh. Ponownie odstawiliśmy alkocholowo tekkenową patologię.

Zlocik zaliczam do udanych. Mało grałem więcej piłem ale nie narzekam.

Dzięki wszystkim przybyłym i oczyiście organizatorowi.No i oczywiście podziękowania dla naszego szofera :P

Opublikowano
  • Autor

musisz mi wysłać ty i trawa... ten rapid... nie działa

Opublikowano

to daj maila jakiegoś

kto jeszcze nie może ściągnąć tych zdjęć z rapida niech da znać !!!!!!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Cisu666@wp.pl wszystkie photo poproszę

Opublikowano

Elo ;) teraz moge powiedzieć, że jest to jeden z najlepszych zlotów na jakim miałem okazji być ;) granko, picie i... granko :D ogolnie wypas. Szkoda, że musieliśmy się zmyć tak szybko z Muflonem i nie poznałem Scoopa ani Sola, no ale cóż, obowiązki... Mam tylko nadzieję, że niedługo jeszcze będzie okazja :D Zarzucam linkiem do fot ode mnie i od Muflona które robilśmy telefonem komórkowym (kiepska jakośc, ale lepsze to niż nic co nie? ):

http://www24.zippyshare.com/v/60404514/file.html

A teraz prywata:

Tokis - wporzo ziomuś jesteś ;) odwiedzimy Was z Muflonem we wrześniu bankowo! no i dzięki za spary!

Muflon, Bati, Yun, Trawa - fajnie że pojechaliśmy, pokazaliście do Śląsk potrafi ;) tylko szkoda, że Yun musiał się zmyć tak szybko...

Velurian - całkiem nieźle już zamiatasz na tym sticku ;) trenuj trenuj !

Łysy aka Keji aka NAJMŁODSZY - dzięki za spary, ale zostaw już Nevana co? :D

Nevan - dzięki za spary, ale zostaw już Łysego co? :D

Gajda i Oskar - za klimat i towarzyskie rozmowy o Opolańskich zwyczajach, wporzo było! PS. Gajda, tylko nie rób sobie więcej dziur, no i znów nie pograliśmy grrrr....

Mace - szkoda że SF3rd nie było, odbijemy sobie na najbliższym zlocie, a tymczasem katuj SF4!

Manieq - dzięki za ostry wpier.dol w SF4, warto było ;) i ćwicz Nine!

Bart - za nie upicie mnie pychotką :D

No i przede wszystkim wielkie podziękowania dla Cisa! za to że umieścił bandę wulgarnych pijaków w jednym pomieszczeniu :D ogolnie zlot za(pipi)ioza, nie żałuję że pojechałem :)

PS. Mamy z Muflonem mały film ze zlotu ;) wkrótce zapodam linka do youtuba ;]

PZDR!

EDIT:

Jest! :D

miłego oglądania xD

Edytowane przez Pychu

Opublikowano
Widzę, że Cisu i reszta nie śpieszą się z wstawienie pozostałych fot :/

ja fot nie wystawiam na rs bo to kupa dla mnie jest ...:/

jak cos ta na maila lub przez gg 917725 ...:D

mam tez foty cisa i gajdy top secret :P

co do postu pycha to spoko , cos pogralem , polamilem w st4 , pobawilem sie i bylo gites ^_^

Opublikowano
Łysy aka Keji aka NAJMŁODSZY - dzięki za spary, ale zostaw już Nevana co? :D

Nevan - dzięki za spary, ale zostaw już Łysego co? :D

PZDR!

Zostawic? Niee... my się kochamy :D

Opublikowano

Wiedzieć, to na pewno wie, bo Cisu wrzucił zdjęcie ze zlotu na NK a Pani domu je zobaczyła i nawet skomentowała ;D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ciesze się że wam sie podobało XD