July 9, 200915 yr Cisu, z chęcią wpadne : ) THUNDRA <-- nie czytajcie tego co on pisze bo to spam, spam, spam :P:P poza tym. Ten typ okradnie każdy sklep w Opolu z wafli ryżowych firmy Sonko xD NIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
July 9, 200915 yr Kule to kiedy dokładnie będzie ten zlot, bo dawno na niczym co związane z TEKKENEM SF3 albo SF4 czy soulem nie uczestniczyłem, więc trza by to było zmienić. Jeżeli to sie w sierpniu odbędzie tak jak między wierszami gdzieś tu wyczytałem to będe na 100% i będzie można mnie wpisać. Takrze o cisu daj znać, a przyjadę i polamie troszku (skill niski zeru) ale....... Edited July 9, 200915 yr by melonik
July 9, 200915 yr miałeś je z lodówki wziąść... trudno wypite oddałeś już chłopakom... tak Łatwo się nie wykręcisz i uważaj bo naśle na Ciebie MTC
July 13, 200915 yr Widze że niezła ekipa się szykuje chętnie bym wpadł ale z Cisem się nie znamy :PP jakby co to od razu mówię że borut po alku nie robie Tokis i Velur mogą poświadczyć,prawda ;d;d;d;d? P.S. Obiecuje że nie będę janił Paulem Edited July 13, 200915 yr by Pitrex
July 13, 200915 yr Author dante byles trzezwy i nie pamietasz... ty zacznij lepiej odkladac pieniazki na wyjazd a nie o alkochlu i innym podobnym uzywka pisac tutaj. Pitrex na 5 teju poznalismy sie wiec nie oklamuj wszystkch z forum na forum... zakare dopisuje
July 14, 200915 yr dopiszta mie tez... proponowalbym w pierwszym poscie zamiescic wszystkie informacje z data i miejscowka (+ewentualna mapka mile widziana) Czy tylko ja reflektuje SF4 i 3rd strike? ;(
July 14, 200915 yr Ej ziomy, a co byście powiedzieli na urządzenie tego granka tydzień później, tj. w weekend 14, 15, 16 sierpnia? Jeśli się nie mylę, 15 sierpnia to święto Wniebowstąpienia NMP i każdy ma ustawowo wolne, co dla mnie(i być może dla innych) ma znaczenie, bo pracuje w każdą sobotę i nie musiałbym się pocić żeby dostać wolne, a bardzo bym chciał odwiedzić chłopaków w Opolu. Gadałem wstępnie z Cisem i jemu nie robi to różnicy, dlatego też kieruje pytanie do was - czy nikomu nie kolidowałoby to z planami wakacyjnymi, etc.? Dawajcie tutaj znać co i jak, fajnie by było się spotkać, pomelanżować i pograć! Coś mało osób na liście...Cisu dopisz też osoby, które pojawią się bezapelacyjnie, jak Gajda czy Borys, jako że mają niedaleko I powiedz chłopak jeszcze ile masz zamiar załatwić TVików(bezlagowych), bo konsole to nie będzie raczej problem, no i gdzie ostatecznie miało by to się dokładnie odbyć. Pozdro! @Pychu - podejrzewam że chętni do SF4 się znajdą, gorzej z 3S.
July 14, 200915 yr Tokis, no chyba raczej na odwrót, przecież sf4 do pięt nie dorasta 3s ;] A jeśli ktoś uważa inaczej to niegranie z taką osobą i tak nie powinno być dużą stratą ;p Wstępnie można mnie dopisać, jak Pitrex jedzie to też sie moge przejechać. Edited July 14, 200915 yr by Snake.
July 14, 200915 yr dante byles trzezwy i nie pamietasz... ty zacznij lepiej odkladac pieniazki na wyjazd a nie o alkochlu i innym podobnym uzywka pisac tutaj. Pitrex na 5 teju poznalismy sie wiec nie oklamuj wszystkch z forum na forum... zakare dopisuje ehh skleroza nie boli ;/
July 15, 200915 yr wezta ktos tego ps2 z 3s tak na wszelki wypadek EDIT: mi 15-16 sierpien pasuje, nie wiem jak reszcie Edited July 15, 200915 yr by Pychu
July 16, 200915 yr Spoko Cisu odpuszcze Ci te dwa bro pod warunkiem że zagrasz ze mną flacha mecza . Zamiast 2 piw postawisz flache... właściwie to już możesz iść do sklepu a no i Cacctus się pyta co z jego 8 browcami
July 16, 200915 yr Przychylam się do pomysłu Tokisa, czyli 15-16 sierpnia, a znając życie to zrobi się z tego 14,15,16,17 sierpnia, będą ofiary w ludziach i ogłoszenia w gazetach "AAA kupię wątrobę, ew wymienię na starą, PILNE!"
July 19, 200915 yr Pychu-nie masz sie o co martwic, dla 3S to ja moge calkowicie olac tekkena ;D no fajnie tylko czy bedzie konsola zeby zrobic chociaz jedno stanowisko bo ja w tekkena juz nie gram(jedynie okazyjnie) i dla samego sf bym sie przejechal
July 20, 200915 yr Author w takim razie przesówam termin :] sorki ze nie dopisywalem ale neta nie mialem chwilowo. dante gramy flacha match :] u mnie można juz od 14 rozpocząć libacje :] Więc pisze jak z tv: ja Posiadam 2 + 1 od ziomka + 1 Bard +1 gajda = 5 TV jeszcze zorganizuje z 2 do 3 tv... Zlot będę organizować u mnie w domu do dyspozycji są 2 pokoje i salon oraz łazienka. niestety ale ustawowo w tym terminie nie mogę nic wynająć... nikomu to nie przeszkadza mam na dzieje warunki dla 20 osób są... jeżeli chodzi o noclegi to nie muszę mówić. pomieszcze wszystkich najwyżej Velu w Sypie będzie spać XD Bati odemnie prezent to dopisanie cie na liste XD teraz niech inni martwią się co ci dać Edited July 20, 200915 yr by Cisu
August 3, 200915 yr dobra chłopacy ze śląskiego jak organizujemy wyjazd? kiedy jak i czym jedziemy? i czy organizujemy cos przed wyjazdem? :>