Opublikowano 25 stycznia 201015 l A mnie tylko paczkę "Collectors" ;/ Szkoda, spóźniłem się parę minut...
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Dziś na MarketPlace przez parę godzin z rana było można ściągnąć za free kilka dodatków do ME2. Dobrze czytać, ktoś z MS się (pipi)*** i ich nie zablokował. Mi udało się pobrać wszystkie (w tym ten, który miał być dostępny tylko dla edycji kolekcjonerskich) zanim naprawili błąd. Tu info: http://www.onlinecenter.pl/5929/Aktualnosci/Sciagnij-darmowe-DLC-do-Mass-Effect-2.html .
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Ciekaw jestem czy te dodatkowe zbroje, których jest aż 4 można dawać do innych postaci niż Shepard, kozacko by wyglądały 3 osoby z teamu - jedna w zbroi Terminusa, druga Collectors i trzecia np. w smoczej zbroi
Opublikowano 25 stycznia 201015 l ciekawe czy wam te "dlc" zaskoczą część to faktycznie preorder promo ale reszta to podlega pod cerberus network, nie ma zdrapki nie ma zabawy?
Opublikowano 25 stycznia 201015 l A czemu miałyby nie zaskoczyć, ktoś przy wystawianiu dodatków walnął po prostu babola ustawiając je jako darmowe zamiast płatnych. Przecież nie mieli "specjalnych walniętych" wersji tych dodatków, które w przypadku takiej wpadki by nie odpaliły
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Ciekaw jestem czy te dodatkowe zbroje, których jest aż 4 można dawać do innych postaci niż Shepard, kozacko by wyglądały 3 osoby z teamu - jedna w zbroi Terminusa, druga Collectors i trzecia np. w smoczej zbroi Tylko zbroje Sheparda mozna kustomizowac, reszty nie.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Jeszcze takie pytanie, jest szansa, że w wersji angielskiej gry będzie można dodatkowo uruchomić angielskie napisy podczas dialogów ?
Opublikowano 25 stycznia 201015 l No to super, w takim razie nic mi nie umknie Nie mogę przestać oglądać trailera do ME2, kopie tyłek. Ja też zgarnąłem wszystkie dodatki, nie miałem nawet pojęcia, że są aż 4 dodatkowe zbroje
Opublikowano 25 stycznia 201015 l A czemu miałyby nie zaskoczyć, ktoś przy wystawianiu dodatków walnął po prostu babola ustawiając je jako darmowe zamiast płatnych. Przecież nie mieli "specjalnych walniętych" wersji tych dodatków, które w przypadku takiej wpadki by nie odpaliły kilka z nich "aktywujesz" poprzez cerberusa, o te mi chodzi, hgw czy przez te kilka dni Bio wespół z MS czegoś nie wykręcą jakby nie było stracili trochę sałaty;]
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Pożyjemy zobaczymy. Ale zbroje działają na 99% - na necie pojawiły się zdjęcia z wersji hiszpańskiej gry i tam zbroje działają w grze.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l zbroje były w preorderach chyba, normandy crash site to jedyne dlc co ma dla mnie jakąś wartość jako tako jak napisałeś, pożyjemy zobaczymy, jeszcze tylko 4 dni
Opublikowano 25 stycznia 201015 l zbroje były w preorderach chyba, normandy crash site to jedyne dlc co ma dla mnie jakąś wartość jako tako jak napisałeś, pożyjemy zobaczymy, jeszcze tylko 4 dni Nie wiem czy to prawda,ale jeden z użytkowników IGN.com napisał,że to DLC ma być dostępne za darmo w dniu premiery
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Na metacritic gra ma wynik 97. z 25 recek. Nono Recka GT http://www.gametrailers.com/video/review-hd-mass-effect/61245 9.7 Edytowane 26 stycznia 201015 l przez orion50
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Na gamerankings niecałe 96% z zaledwie 13 recek. http://www.gamerankings.com/xbox360/944907-mass-effect-2/index.html Edytowane 26 stycznia 201015 l przez Gooral
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Ja wymiękłem jakiś tydzień temu, ale nie żałuję, po trailerach z Illusive man'em i Collectorami już większych spoilerów nie było, ba chociaż się przygotowałem psychicznie lekkie cięcie warstwy RPG.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Na metacritic gra ma wynik 97. z 25 recek. Nono Recka GT http://www.gametrailers.com/video/review-hd-mass-effect/61245 9.7 wow nieźle, czyżby konkurent dla u2?
Opublikowano 26 stycznia 201015 l 97 raczej nie zostanie, więcej będzie pewnie recenzji z 9 niż 10 z uwagi na mocniejszy akcent FPS'owy, który nie wszystkim pewnie się spodoba i będzie wstrzymywał od pełnych 10. A tu taka prognoza odnośnie sprzedaży z VGC na bazie preorderów: "Mass Effect 2 looks to dominate the big releases this week with over 470,000 preorders. Going by previous pre-order to week one scalars, an opening of over 800,000 in the Americas is looking likely - only Halo, GTA, Call of Duty and Gears of War have had bigger openings on Xbox360 to date. With a strong launch also assured in Europe, Mass Effect 2 should easily pass one million units worldwide in week one." 1 mln w tygodniu premiery to faktycznie było by osiągnięcie dla RPG.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Uncharted na Metacritic ma 96, także już zostało pokonane Tak ale Uncharted 2 ma średnią ustaloną. W przypadku ME2 ta ocena nie jest jeszcze ustabilizowana ze względu na brak kilkudziesięciu recenzji. Za tydzień-dwa poznamy ostateczną średnią ocenę tego szpila. Wątpie by oceny utrzymały się na poziomie 97-96%. Bardziej prawdopodobny jest pułap 93-94%. Edytowane 26 stycznia 201015 l przez Gooral
Opublikowano 26 stycznia 201015 l http://www.gametrailers.com/video/review-mass-effect/61244 recenzja gt Nie oglądałem ale radzę uważać bo pewno wali spoilerami.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Z tym 93-94 to bym nie przesadzał Ale poziom 95 wydaje się duuużo bardziej realny niż 97. A tak na marginesie, jak dobrze usłyszałem w recenzji z gametrailers to jedno przejście gry będzie zajmować 25-40h w zależności od liczby wykonanych questów pobocznych. I z tego co mówili to spełniły się chyba moje marzenia o porządnych sidequestach, gdzie wszystkie podobno mają swoje własne środowisko. Edytowane 26 stycznia 201015 l przez donsterydo
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Czyli długość jednego przejścia taka sama jak w jedynce. Szkoda. Miałem nadzieję na 60-70h bez zbędnego lizania ścian. Tak było w DA. Edytowane 26 stycznia 201015 l przez Gooral
Opublikowano 26 stycznia 201015 l W ME2 na pewno dużo więcej wysiłku poszło w dopicowanie produktu pod względem graficznym i technicznym, w DA "mogli" ten etap ominąć i skupić się na rozgrywce