Guest Kyo Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 (edited) http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=317 Brąz: Attacker Capture five flags Best Squad Be in the best squad on all three maps Defender Defend 5 flags Milkrun Fly a plane for 10 minutes Motorman Get one kill with car, tank and plane Parachutist Use the parachute once (2 seconds) Melee Man Melee kill one enemy player Srebro: Tour of Duty I Play 30 matches Tour of Duty II Play one hundred matches Veteran Cap 25 enemy flags Master of your domain Get one kill playing as each class Złoto: :1pl: The Pacific Campaign Win once on every map as any team Edited July 14, 2009 by Kyo Quote Link to comment
Szymek 1044 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 chyba pierwsza gra z psn w ktorej bede mial 100%...strasznie latwe wydaja sie te pucharki Quote Link to comment
jarken 33 Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Wyglądają banalnie. I bardzo dobrze, nikt nie będzie odwalał chały na polu bitwy dla pucharków, tylko normalnie grał. Quote Link to comment
Guest Kyo Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Zaktualizowałem Grę i tka kupię choćby miała odejmować Trofea Quote Link to comment
krak2610 0 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 100 meczy za srebro to pewnie sobie whory odpuszczą, ja z chęcią sobie pogram Quote Link to comment
Whisker 1378 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 (edited) i po Polsku Poziom trudności: 1/10 Offline: 12 Online: Większość można wykonać w trybie Online Brąz: 7 Srebro: 4 Złoto: 1 Łączna ilość pucharków: 12 Brązowe Trofea: - Attacker - Przejmi 5 flag. - Best Squad - Bądż w najlepszym oddziale na wszystkich 3 mapach. - Defender - Ochroń 5 flag. - Milkrun - Polataj samolotem przed 10 minut. - Motorman - Zabij przeciwnika przy pomocy samochodu, czołgu oraz samolotu. - Parachutist - Użyj spadochronu. - Melee Man - Zabij przeciwnika atakiem z bliska (meele) Srebrne Trofea: - Tour of Duty I - Rozegraj 30 meczy. - Tour of Duty II - Rozegraj 100 meczy. - Master of your domain - Zabij jednego przeciwnika grając w każdej klasie. - Veteran - Przejmi 25 flag. Złote Trofea: - The Pacific Campaign - Wygraj raz na każdej mapie każdym team'em. Powered by WESKER-DL Edited July 5, 2009 by WESKER-DL Quote Link to comment
Guest Kyo Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Milkrun - Fly a plane for 10 minutes Ciekaw jestem czy chodzi o 10 minut non stop czy 10 minut sumy czasu Quote Link to comment
Guest RejdenForce Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Milkrun - Fly a plane for 10 minutes Ciekaw jestem czy chodzi o 10 minut non stop czy 10 minut sumy czasu Zalicza po 10 minutach w sumie. Po kilku meczach wpadło 80% pucharków, pozostało tylko 30 i 100 meczy. Jest w co grać..dobrze ze pucharki same wpadają, ustawki troche by zniszczyły rozgrywke, a tak to mysle tylko o graniu. Quote Link to comment
Whisker 1378 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Został mi tylko jeden pucharek, jak można się domyślec najbardziej czasochłonny - 100 meczy Quote Link to comment
CoATI 1049 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 huh gralem w sumie chyba 2h i juz wpadlo chyba 50% pucharkow... cos szybko to idzie ;] Quote Link to comment
Whisker 1378 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Bo są banalne ale z drugiej strony ciekawsze niż inne w trybach Online, gdyby jeszcze by podrasowany ich poziom np. zamiast 10 minut samolotem zrobić 1 h to juz byłbym Happy (może w Battlefield 2?) Quote Link to comment
TakeshiX 50 Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) Bo są banalne ale z drugiej strony ciekawsze niż inne w trybach Online, gdyby jeszcze by podrasowany ich poziom np. zamiast 10 minut samolotem zrobić 1 h to juz byłbym Happy (może w Battlefield 2?) zawsze możesz próbować wypełnić klaser : zebrać wszystkie "znaczki" - o wiele bardziej wymagające/czasochłonne [np 10k fragów lub max ranga] niż pucharki. w sumie niektóre się pokrywają, ale ciekawe czemu wszystkie trophy nie bazują na tych znaczkach. http://planetbattlefield.gamespy.com/View....308&game=11 ps fajna gierka gdyby tylko nie ta komunikacja czyli jej brak Edited July 17, 2009 by TaKeShiX Quote Link to comment
Dark Vincent 0 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Wczoraj wieczorem wpadł mi ostatni puchar (100 rozegranych meczy - srebro). Co zajęło mi jakieś 20h grania. Ogółem wyśmienita pozycja i mój aktualny hit lata. Nie, nie ze względu na trofea bo te są upokarzająco banalne. Quote Link to comment
MysteryGaz 26 Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) Trofea są łatwe, nawet bardzo, po zwykłej 2-godzinnej rozgrywce wpadło chyba 60 % i to bez patrzenia w listę . Jednak mimo to dają trochę satysfakcji i są ciekawe. Szkoda tylko, że większość z nich to łatwiejsza wersja tych "wewnętrznych" . Było by super jakby dali wszystkie te wewnętrzne do listy . Może wtedy bym się przekonał do beznadziejnej IMO klasy Infantry . Ale coś czuje, że zdobycie najwyższego odznaczenia zajęło by trochę czasu... Gram już długo a mam dopiero Master Seregant Gold a jak zobaczyłem ile ich jest wszystkich to prawie spadłem z krzesła. Vincent, 20 h? Szybko ci to poszło, ja gram, gram, nawet nie wiem już ile i dopiero niedawno wskoczyło za 30 . Edited July 23, 2009 by Gazer Quote Link to comment
YETI 10910 Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Jak się używa spadochronu? Quote Link to comment
Marcin_wawa 440 Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Gdy wyskakujesz z samolotu to w każdym momencie (przed zetknięciem z ziemią wciskasz X. Quote Link to comment
froncz piotrewski 1732 Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 W tym trofeum gdzie jest 1 kill z czołgu/samolotu/samochodu, to trzeba jakoś specjalnie te kille wbić(przejechać, działem czy można np. na pasażerze?) I rozumiem, że to można więcej niż w 1. meczu zrobić? Quote Link to comment
Emet 1062 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 (edited) Mozna pasazerem i w roznych meczach. Samolotem mozna tez zrobic w tym trybie z samymi samolotami. E: Wskoczylo niesamowicie "trudne" 100% Edited August 22, 2009 by Emet Quote Link to comment
Recommended Posts