Jump to content

Battlefield 1943 online

Recommended Posts

• Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest RejdenForce
ID: Dawidex_PL

Ze spadochronu skacze się następująco:

Weź samolot i poleć nim na odpowiednią wysokość później naciśnij :circle: , a następnie :x: co spowoduję wypuszczenie spadochronu. ;)

dodam ze wysokośc nie ma dużgo znaczenia,bardziej liczy się refleks, a skakać można na spadochronie nawet z wieży.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Panowie, testowałem ostatnio trial i na mapie (Wake Island) było pusto jak makiem zasiał. Nie wiem, czy to kwestia tego, że własnie był to trial czy na serwerach jest już posucha. Chciałem kupić sobie tego BF w czerwcu, ale się zacząłem wahać, że nie będzie się z kim strzelać :)

Coś co najbardziej mnie nakręciło na ten tytuł to walki powietrzne. W trialu udało mi się ulecieć 30m od lotniskowca :> Czy sterowanie jest tak trudne jak na wyższych poziomach w Ił 2 Sturmovik BoP ? Jak w ogóle sprawdzają się te walki ? Z góry dzięki za odpowiedzi.

• 9 months later...

Mnie już BBC2 już totalnie znudziło :thumbsup: Mam pytanko bo nie chciałem zakładać nowego tematu: W Battlefielda 1943 gra ktoś z was? Jest ruch na serwerach?

Ruch jest,ale ja po zdobyciu wszystkiego już nie grywam,szkoda ze pokpili DLC w postacji kilku nowych mapek,bo gierka jest genialna.

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Guest Rozi

Przed chwilą udało mi się ustrzelić chyba najdalszego możliwego headshota. Na Iwo Jimie strzelałem z gór za lotniskiem i trafiałem w głowę typkom na Mount Suribachi :D

Wam też zdarzają się zwiechy? Mi już drugi raz zwiesiło konsole podczas grania w tego BFa.