Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 koleś słów hymnu nie zna :o Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To taka taktyka żeby rozśmieszyc Butterbeana i wtedy żeby Mariuszek go sklepał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ale siara Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 O ja pierd.ole gościu hymnu zapomniał może z kartki śpiewał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 to bylo za mocne Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 spoko, nie tylko górniak zyebała hymn. koleś też poległ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Prawie jak Górniakowa na mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 rocky 4, wizyta w moskwie, brakuje ludzi z krzyzem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze. btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 szybko obalił 240-kilogramowego klocka i grad gongów hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 genialne, najlepsza walka w mma w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 (pipi)A no to pięknie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Mariusz Pudzianowski udowodnil, iz jest jednym z najwybitniejszych zawodnikow MMA w historii hymn to byl sabotaz genialne, najlepsza walka w mma w historii. potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 no żenada na moje następnym razem niech jakiegoś przeciwnika załatwią a nie (pipi)a co to jest? może Saleta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze. btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE No ta lasencja kolo pudziana byla za(pipi)ista @___@ Mariusz Pudzianowski odzyskal status niepokonanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep. no taka dyscyplina, tylko ci gorsi sie macaja na ziemi przez 10 minut, bo nie maja tego skilla co pudzian Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Mam nadzieję że US i A nas teraz nie zaatakują za ten hymn Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep. wyjdź, bo się nie znasz, Mariusz miał wtedy pęknięty paznokiec, niestety z kontuzją nikt nie wygra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ile ludzi tutaj kampi Za wcześnie przerwali, 30 sekund jeszcze by napier.dalał Pudzian, Grubas by wstał, zaje.bał mu i po walce by było. (pipi)a nic mu sie nie stało od tych gongów... Poza tym to w ogóle ja się nie znam, ale Silvia znowu by mu naj.ebał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 szkoda ze pudzian nie napierd,alal mu w ten leb poł godziny az do momentu pokaleczenia sobie lap jego koscmi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pudzian wygrał? Ja wyłączyłem TV ze wstydu jak tylko jakiś retard zaczął hymn USA śpiewać i zapomniał słów w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jest mi strasznie wstyd po tym co odstawili na tej galii... profanacja hymnu USA. Jak mogli do czegos takiego dopuscic - kompromitacja po calej linii. Sama walka... co tu duzo gadac. Dobrze zepchnal go na glebie i juz po walce bylo (jak sie zahustal lol). @Yakubu: Dupa tam. Lokiec mial nic do rzeczy, i tak by dostal po du.pie. Roznica miedzy tym jak wygladal wtedy, a teraz jest widoczna. Teraz poprzednia walka by byla naprawde ciekawa. Ta to jakis zart byl w moich oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Przecież to było pewne, że Esch się podłoży -,- Nie wiem skąd ta cała podjarka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 kolejna walka pudziana którą można obejrzeć w całości w teleexrpessie. teraz znowu zacznie się wychwalanie go jako nie wiadomo jakiego wielkiego zawodnika a on sami zacznie znowu kozaczyć jaki to on nie jest Ultimate Fuckin Cock. kurde a tak liczyłem że oberwie w ryj, taki piękny wieczór się zapowiadał, 4h czekania i zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi