Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 353,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

To taka taktyka żeby rozśmieszyc Butterbeana i wtedy żeby Mariuszek go sklepał.

Opublikowano

ale siara

Opublikowano

spoko, nie tylko górniak zyebała hymn. koleś też poległ.

Opublikowano

Prawie jak Górniakowa na mundialu.

Opublikowano

rocky 4, wizyta w moskwie, brakuje ludzi z krzyzem

Opublikowano

szybko obalił 240-kilogramowego klocka i grad gongów hehe

Opublikowano

Mariusz Pudzianowski udowodnil, iz jest jednym z najwybitniejszych zawodnikow MMA w historii

hymn to byl sabotaz

genialne, najlepsza walka w mma w historii.

potwierdzam

Opublikowano

no żenada na moje

następnym razem niech jakiegoś przeciwnika załatwią a nie (pipi)a co to jest? może Saleta?

Opublikowano

No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep.

Opublikowano

To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze.

btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE

No ta lasencja kolo pudziana byla za(pipi)ista @___@

Mariusz Pudzianowski odzyskal status niepokonanego.

Opublikowano

No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep.

no taka dyscyplina, tylko ci gorsi sie macaja na ziemi przez 10 minut, bo nie maja tego skilla co pudzian

Opublikowano

Mam nadzieję że US i A nas teraz nie zaatakują za ten hymn ;)

Opublikowano

wyjdź, bo się nie znasz, Mariusz miał wtedy pęknięty paznokiec, niestety z kontuzją nikt nie wygra

Opublikowano

Ile ludzi tutaj kampi :D

Za wcześnie przerwali, 30 sekund jeszcze by napier.dalał Pudzian, Grubas by wstał, zaje.bał mu i po walce by było. (pipi)a nic mu sie nie stało od tych gongów...

Poza tym to w ogóle ja się nie znam, ale Silvia znowu by mu naj.ebał.

Opublikowano

szkoda ze pudzian nie napierd,alal mu w ten leb poł godziny az do momentu pokaleczenia sobie lap jego koscmi.

Opublikowano

Pudzian wygrał? Ja wyłączyłem TV ze wstydu jak tylko jakiś retard zaczął hymn USA śpiewać i zapomniał słów w połowie :P

Opublikowano

Jest mi strasznie wstyd po tym co odstawili na tej galii... profanacja hymnu USA.

Jak mogli do czegos takiego dopuscic - kompromitacja po calej linii.

Sama walka... co tu duzo gadac. Dobrze zepchnal go na glebie i juz po walce bylo (jak sie zahustal lol).

@Yakubu: Dupa tam. Lokiec mial nic do rzeczy, i tak by dostal po du.pie. Roznica miedzy tym jak wygladal wtedy, a teraz jest widoczna.

Teraz poprzednia walka by byla naprawde ciekawa.

Ta to jakis zart byl w moich oczach.

Opublikowano

Przecież to było pewne, że Esch się podłoży -,- Nie wiem skąd ta cała podjarka

Opublikowano

kolejna walka pudziana którą można obejrzeć w całości w teleexrpessie. teraz znowu zacznie się wychwalanie go jako nie wiadomo jakiego wielkiego zawodnika a on sami zacznie znowu kozaczyć jaki to on nie jest Ultimate Fuckin Cock. kurde a tak liczyłem że oberwie w ryj, taki piękny wieczór się zapowiadał, 4h czekania i zonk.