Opublikowano 27 lutego 20169 l Nic nie robil by wygrac. Dobrze, ze przegral. Brawo dla Omielanczuka i Jotki, fajne walki. Ogolnie gala srednia, zabraklo wojny na ringu, wszystkie walki na spokojne tempo.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Ściany pomogły Bardzo dobry pojedynek, Silva mógł wykończyć ale mu się chyba nie chciało. Bravo dla Michała za serce i wolę walki...
Opublikowano 28 lutego 20169 l Omielanczuk i ten drugi wypad z UFC bo to wstyd dla takiej organizacji.
Opublikowano 29 lutego 20169 l A niby dlaczego Omielanczuk? Zawalczyl dobrze. To ta syryjska ciota sie osmieszala. A spider sie skonczyl - i dobrze, bo nigdy go nie lubilem. Jego pojedynek przypominal mi walki Mayweathera czyli nudno, uniki, pajacowanie i zero ofensywy. Wrocil w ujowym stylu, ale mi to nie przyszkadza.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Omielanczuka nie widziałem ale mam wrażenie że większości Polaków wystarczy sam angaż do Ufc a liczy się styl w jakim się walczy, ma być widowiskowo,ma być nie tylko efektywnie ale i efektownie, tego chce widz. Co do Silvy to jak na taką przerwę i 4 dychy na karku to nie ma co narzekać ale jego era się już skończyła...
Opublikowano 29 lutego 20169 l Omielanczuk dal walke lepsza niz kilku ostatnich ciezkich. Ladnie pracowal. Syryjczyk swoim sciemnianiem niszczyl widowisko. Ja sie nie zgodze, ze wiekszosci wystarczyl angaz. Jotko imo swietny talent, wygral wczoraj z anglikiem ktory byl uznawany za dobry talent. Ogolnie bardzo widowiskowo Jotko walczy, mi sie podoba. Bardzo lubie pletwala i tez daje rade, a jego chyba 2 walki byly walkami z bonusem za walki wieczoru. Mamy mistrzynie przeciez tez , a Karolina tez dala swietna walke. Ogolnie dla mnie jedyny kto zawodzi to Blachowicz, bo liczylem, ze pokaze wiecej. Moze jeszcze zablysnie. Reszta polakow juz spoko. Edytowane 29 lutego 20169 l przez Jerome
Opublikowano 29 lutego 20169 l Pletwal dał się również złapać na koksie więc nie ma się czym jarać. A jego walka z Alem Iuaquinta która widziałem na żywo w Manchesterze to była najgorsza rzecz jaka widziałem na żywo koleś miał tylko udany debiut w Brazyli gdzie dostawał oklep cały czas ale w końcu jakimś cudem udało mu się wyciągnąć kimure.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Zostal zlapany, odbebnil i nie ma co wspominac. Gosc walczy dla mnie swietnie, podoba mi sie styl, moj Polski ulubieniec. Moze nie szybki, ale cala walke swoim tempem idzie do przodu. Jest waleczny. Oklep w Brazylii tez jest imo nie trafiony. Wygral tam przeciez 2 razy, raz przegral Tibauem ktorego tez bardzo lubie, ale powiedzmy sobie szczerze - gdyby tamta walka byla po za Brazylia to pletwal by wygral, bo byl ciut lepszy mimo, ze walka byla zacieta i wyrownana.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Ty chyba inne walki oglądasz bo że się nie znasz to osobna sprawa. Super fighter qrwo 3 przegrane z rzędu z januszami w słabym stylu. http://m.sherdog.com/fighter/record/Piotr-Hallmann-53375 Jeszcze na koksie xDDDDDD
Opublikowano 29 lutego 20169 l MMA ogladam od czasow gdy sie sciagalo gale z neta 98r, a na Dreamcascie latalo UF takze skoncz swoje gimbo prowokacje. Gdybys ogladal te walki to bys nie pierdzielil glupot. Z Tibauem przegral, bo bylo w Brazylii, a walke wygral. Ostatnia walke przewazal ale dostal gonga. Pech, ale zawalczyl ladnie. Z Magomedem sedzie przerwal imo za szybko po roscieciu. Takze skoncz pierdzielic, bo nawet nie mowilem o bilansie tylko o ladnych walkach co bylo odpowiedzia na to, ze Polacy sie nie staraja i nudno walcza.
Opublikowano 5 marca 20169 l To już dzisiaj. Król odbiera kolejny czek, a na UFC 200 obija twarz Robbiemu. #teamconor
Opublikowano 5 marca 20169 l I moja Misha z Holy. Bedzie sie dzialo. Licze na Diaza i jak zawalczy tak jak ostatnio to bedzie ciekawie. Edytowane 5 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 5 marca 20169 l najlepsza część dzisiejszej gali Diazowi większych szans nie daje, dostał walkę, że tak powiem z marszu, nie było możliwości dobrze się przygotować.
Opublikowano 5 marca 20169 l Już go usprawiedliwiasz bez przesady... to mma 1 cios i wszystko może się zdarzyć. Ja liczę na Mieshe że w końcu zdobędzie pas ale łatwo nie będzie i musi mieć dobrą taktykę (czytaj sprowadzić do parteru i tam pozostać). Oczywiście liczę na Conora iż pozamiata sepleniącego Diaza w spektakularny sposób
Opublikowano 5 marca 20169 l Ale Miesha nic nie potrafi , walka do jednej mordy chyba ze udusi rywalkę albo jakaś dźwignie założy w co watpię .
Opublikowano 5 marca 20169 l W ostatnim czasie nie byłem na bieżąco, więc kiedy wszedłem dzisiaj do tego tematu i przeczytałem post Ore, to aż się ucieszyłem. Tak, to przecież dzisiaj (jutro) odbędzie się pojedynek Dos Anjos vs McGregor o pas lekkiej, który jako jeden z nielicznych fightów w ostatnim czasie mnie zainteresował. Ta... Dos Anjos vs McGregor...
Opublikowano 5 marca 20169 l Bedorf z walki na walke coraz bardziej moze sie podobac. Narkun podobnie. Ale dobra, o ktorej mniej wiecej mozna spodziewac sie Conora w klatce?
Opublikowano 5 marca 20169 l Myślę że nie wcześniej niż 6 a bardziej prawdopodobne koło 7 chyba że walka będzie trwała około 13 sekund to łatwo przegapić :-P
Opublikowano 5 marca 20169 l Bedorf świetną lawinę ciosów wyprowadził, ma facet kondycje bo każdy z nich swoje ważył. Narkun też bardzo pozytywnie, ale wydaje mi się, że sędzia mógł jeszcze chwilę odczekać z tym przerwaniem walki, ale może to tylko takie mylne wrażenie po reakcji brazola.