Spuczan 74 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Grałem sobie dziś w Command and Conquer Tiberian Sun a po chwili natknąłem się na http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...t-command/53140 Może czwarta część będzie lepsza od łatwej trójki. Daliby już spokój z tym aktorami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ci aktorzy to część serii. Jej klimat. To co, że to poziom filmów klasy C. IMHO powinni zostać, w końcu to tylko przerywniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Aktorzy powinni zostać ale powinni wrócić do korzeni a nie to co zrobili w nowym Red Alert. Rozumiem, że to gry dla młodzieży a ta lubi popatrzeć na cycki i długie nogi ale aby 3/4 obsady stanowiły kobiety, które albo są odziane w lateks albo prężą się tak, że ten jedyny guzik w marynarce błaga o litość to już zdrowa przesada. Najlepiej dobraną ekipą była ta z RA2 - Yuri, generał z wykałaczką, Romanov czy sowiecka porucznik dowodząca jednostkami. Dodatkowo jeśli zaczną bawić się konwencją jak to miało miejsce we wspomnianym RA3 to pewnie nawet nie skończę pierwszej misji. W TS i RA za młodu zagrywałem się godzinami - to była kwintesencja RTSów; zero "research'ów", zero "apgrejdów" - budujesz ile wlezie i walisz na przeciwnika i właśnie to stanowiło i sile tego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 EA wypuszcza gry z serii C&C niemal co roku (?). Prawie jak NFS I pewnie tak też i skończy... Szkoda mi Westwood No, ale nie ma co źle wróżyć , może będzie "dobrze". Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Grałem we wszystkie części RA i wszystkie C&C i klimat znikał dokładnie w momencie pojawiania się aktorów. Tylko w RA2 im to jakoś wyszło chociaż zawsze rozpraszał mnie Barry Corbin. W najnowszym RA to samo. Mogliby tam wrzucić całą obsadę Prison Break'a.Jak już muszą mieć tych aktorów to powinni stawiać na mniej znane twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
GRIZZ 0 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Całe szczęście że Blizzard wyda sequel Starcrafta ^_^ polityka EA miała podobno się zmienić serwując graczom ambitne tytuły mniejszych studiów developerskich, a tutaj mamy dojenie krowy.... już widzę te recki na 7- Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Grałem we wszystkie części RA i wszystkie C&C i klimat znikał dokładnie w momencie pojawiania się aktorów.Wszystkie C&C oprócz Generals i Renegade posiadały cut-scenki z aktorami... EDIT: Oj sorry, wzrok już nie ten. Przeczytałem "zniknął" nie wiedzieć czemu. Edytowane 25 Lipca 2009 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 CNC 3 sux, RA3 sux - czy CNC4 bedzie lepsze? Watpie, powinni zrobic remake pierwszej czesci + pare fajnych zmian ale nie zabijanie gry wolnym budowaniem wojska, mala iloscia przyprawy (CNC) czy masa jednostek + alt fire jak w RA3. One byly proste i takie powinny zostac. Pytanie - co to za kolka? Bo nie gralem CNC3/KW Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 CNC 3 sux Bo nie gralem CNC3/KW xD Jakbys zagral to bys wiedzial ze cc3 bylo nijako powrotem do czesci pierwszej (swiat, jednostki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Screeny http://cc-series.pl/images.php/cat,253 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Te bazy-dinozaury to tak na serio...? :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-mechanics-command/58968 - traci ta gra w moich oczach coraz bardziej. Ruchome bazy dinozaury - Parsk Jednostki projektowało chyba dziecko. Z klocków lego. Brak piechoty - tylko jakieś mechy czy pancerze. Ogólnie niewielka ilość jednostek na mapie (o czym było też w zapowiedziach). Czyżby celem łatwiejszej kontroli na padzie...? Zero efektowności - parę jednostek staje na przeciwko siebie i 'szczela' - pew pew pew... Grafika brzydka. Mam wrażenie, że Tiberium Wars był ładniejszy niż to co na zwiastunie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Do tego jednostki na pol ekranu i brak piechoty?oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Gra wychodzi chyba tylko na PC. Ale i tak wielka hooinia. Zero klimatu CnC, jakis gigantyczny robal, mechwarriory, itp. Dobrze ze przynajmniej jest 10 innych czesci w dodatku dobrych lub bardzo dobrych jak stare RA czy CNC. Mejm - gralem ale kilka misji i zostawilem te gre. Wiem mam refleks Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Od kilku dni jest juz beta. Jak ktos chce klucz, to moze sprobowac zdobyc go na GameSpocie. http://www.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 http://www.gametrailers.com/video/class-warfare-command/61462 <facepalm> Oni chyba naprawdę myślą, że sam tytuł sprzeda grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Wygląda to co najmniej archaicznie. Albo mi się wydaje albo skończyły im się pomysły i nie wiedzą co z tą grą zrobić. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
skyblue 0 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 grałem dzis w ta betę... o co tam k... chodzi, mam przejąc jakies punkty kontrolne, tylko nie wiadomo jak, ktos wie o co biega?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie mam pojęcia, pograłem 2 razy. Raz wygrałem [wszystko robił jakiś kolo, ja tylko zabijałem], raz przegrałem. Nie wiem ocebe, nie wiem co tu trzeba przejmować, jak zwiększyć limit jednostek i w ogóle wtf? Chyba trzeba by było się ustawić na 1on1 i popróbować wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie mam pojęcia, pograłem 2 razy. Raz wygrałem [wszystko robił jakiś kolo, ja tylko zabijałem], raz przegrałem. Nie wiem ocebe, nie wiem co tu trzeba przejmować, jak zwiększyć limit jednostek i w ogóle wtf? Chyba trzeba by było się ustawić na 1on1 i popróbować wszystkiego. A nie ma jeszcze na necie jakiejś "Chekerskiej" metody na odpalenie skirmish-a, jak to było w RA3 ? Choćby bez przeciwnika, żeby tylko obadać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ten silnik graficzny fajnie się sprawdzał w przypadku Generalsów, ale do RA3 i CnC TW nie nadawał się zupełnie. Nie ma się co oszukiwać, dopóki seria nie wróci do rzutu izometrycznego (czyli nigdy) to już nie będzie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 C&C, C&C:RA, C&C:RA2 rzadzily, reszta to crapy I jest coraz gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) Obejrzałem zakończenie na jutubie Ja pier.dole, co za syf. Kane zasługiwał na o wiele lepsze zakończenie swojej historii Edytowane 18 Marca 2010 przez Zaton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 OMG. gre wczoraj widziałem w MM. Zawiesiłem oko na 30sek. Na najlepszej serii RTS na pod słońcem... To tragedia co zrobili ze studia WestWood... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi