Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Gra wyszła jakiś czas temu i troszkę dziwne, że jeszcze nie ma tutaj takiego tematu. W końcu gra ze swoją paczką i headsetami to największa zabawa. Mnie ta gra nieźle wciągnęła, ale gra z randomami jest nużąca. Chętnie pograłbym z rodakami, których trudno spotkać online. To jak, są jacyś chętni? Jak coś to ja mogę grać w godzinach rannych i wieczorem, ale to zależy od dnia. Posiadam headset. Moje PSN ID macie po lewej
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Jak cos to ja tez chetnie pogram PSN ID w Profilu tylko pisac o co chodzi bo randowmowych invite nie przyjmuje
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l jestem chetny, mam headset ID; ChomiczowkaPL moze ustawmy sie w jakims wiekszym gronie? zawsze sie dopasuje
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Trzeba umówic się na konkretną godzinę, najlepiej ok.20-21 w weekend. ID: jarken_PL, mam headset Edytowane 22 sierpnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l jeśli będziemy grać gdzieś tak o 21ej, to dopisuję jeszcze PrzemPL, niestety bez hedseta
Opublikowano 1 września 200915 l siemka, tez mam fata, mam headseta, bardzo chetnie pogram, zapraszajcie mnie please!!
Opublikowano 1 września 200915 l ja też się dopisze bo może łącznie z Grubaskę z 4h dotychczas grałem.
Opublikowano 9 września 200915 l też mogę z chęcią kogoś rozwalić ;p Wpiszcie mnie Mam Headseta , skilla i czas w Weekend ;p Edytowane 9 września 200915 l przez bAdeK
Opublikowano 9 września 200915 l W niedzielę mam czas pograć, jak coś mnie też tak w ogóle cześć Badyś
Opublikowano 11 września 200915 l To o której w niedzielę? Godzina 20:00 pasuje wszystkim ? jak dla mnie to nawet wcześniej, żeby można było więcej meczyków rozegrać ale to juz od większości zależy
Opublikowano 11 września 200915 l Rano nikt nie moze?Czemu wszystkie ustawki sa na wieczor?Niedziela jest...nikt nie moze rano?
Opublikowano 12 września 200915 l Witam, mi niedziela 20:00 -20:30 jak najbardziej pasuje pozdrawiam Gierek
Opublikowano 13 września 200915 l Autor Kurde Panowie, odpadam dzisiaj. Nie przewidziałem meczu Polaków w siatkę. Sorry. Po meczu mogę zagrać. Edytowane 13 września 200915 l przez Figlarz
Opublikowano 23 września 200915 l witam. ja jestem chetny na mecze, zapraszam do dodawania mnie do znajomych ;] ... pory rozne ... od wczesno rannych, przez dzien az po noc ... ze wzgledu na to ze pracuje w pogotowiu i szpitalu to roznie bywam w domu. jak cos piszcie, chetnie pogram z polakami. pozdrawiam
Opublikowano 15 listopada 200915 l Ja też jestem chętny na grę, mam HS Gram bardzo różnie, więc wspólne ustawki itp to nie dla mnie. Ale jak mam czas i chęć, to zagram, więc jak chcesz-dodaj psn_id: assasyn_pawel
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Zakupilem i bardzo mi sie spodobalo tak wiec gram narazie praktycznie codzien. Jak ktos chce popykac razem to znacie moj PSN iD