Skocz do zawartości

Tylko składki na gry PSS - Komentarz = Warn - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Trine:

1.KainGorn

2.MrC-ek

3.Sadzikkk

4. morales-kks

5.marcin_wawa

Battle tanks:

Został jeden slot

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 355,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• The Last of Us 239/2 = 119.50.   Składka tradycyjna (2 osoby). Grę kupuję 14.06.2013 !   1. Biały (karta)     Podziwiam imbecyli, którzy wzięli się za minusowanie w temacie składkowym - rozum

• God of War Collection 19,80zł/os:   1. winner (bez karty) 2. 3. 4. 5.     Stała ekipa na wszystkie dodatki do Black Ops wersja PL:   1. winner (bez karty) 2. 3. 4. 5.

Opublikowano

Sorka chłopaki z teamu, który utworzył Qra na kupno Trine. Chłopak wysyła dane do przelewu od paru dni i nie wiem kiedy się odezwie, a z chęcią już bym pograł więc wskakuję do Kaina.

Opublikowano

MrC-ek, nie mogę wysłać do ciebie wiadomości

Opublikowano

On ma tymczasowego bana za dobicie do setki. Jego zachowanie wskazuje na to, że może już nie wrócić z tej wycieczki. Mimo to, powinieneś mieć z nim kontakt na PM, a jeśli go nie masz, to nie wina forum, ani bana, tylko ewentualnie jego samego.

Opublikowano

Trine:

1.KainGorn

2.MrC-ek

3.Sadzikkk

4. morales-kks

5.marcin_wawa

Battle tanks:

Został jeden slot

Miejsce Mr-ek się zwalnia bo nie ma kontaktu z tym użytkownikiem, tak więc kto chętny na Trine? Dzisiaj wieczorem będzie kupowane!

Edit:

Już wszystko załatwione, koniec tematu trine'a :) MrC odezwał się na gg

Edytowane przez KainGorn

Opublikowano

ja jestem caly czas chetny na zakup trine. tez bylem w ekipie gdzie Qra mial kupic ale jak nic nie pisze to trzeba zrobic nowy Khadar. to jest nas juz dwoch:)

Opublikowano

Panowie, czekamy na Szczawik13

Zbiórka na Theme LBP

Panowie, który ma kartę?

Opublikowano

do kasacji

Edytowane przez vip77

Opublikowano

Panowie jest problem. Najmniejsza suma z konta jaka może mi ściągnąć to 20 zł. Musimy coś dokupić do 20 zł. Proponuje jutro jakiś zakup dodatkowy.

Opublikowano

to sie chlopaki obudziliscie ze 20 dyszki mozna najmniej stracic w sklepiku :D

Opublikowano

a centralnie gosciu ostrzegal wczesniej XD

Ktos tu (2 osoby) pisal o grupie ktora kocha klasyki .. moge sie przylaczyc.. tylko ze ja juz mam FF7 i Residenta DC ale reszte chetnie

(najbardziej Krasze ... Tombrajdery, Rejmany .. duzo tego xd)

nie wszystko na raz, moze raz w miesiacu jakas skladka, tylko ze to dlugo terminowe zakupy ... i watpie zeby cos z tego wyszlo, trzeba by jaies pewne osoby ;f

Opublikowano

Panowie, może kupimy jeszcze Invincible Tiger: The Legend of Han Tao

Opublikowano

Panowie, sprawdzę dzisiaj, może zakupimy theme na amerykańskim store + Invincible Tiger: The Legend of Han Tao . Zobaczymy ile to wyjdzie.

Opublikowano

Ktoś zainteresowany kupnem GT PSP? z Amerykańskiego psstore za 39,99 $? Potrzebny człowiek z karta ktora obsłuży amerykańskie konto.

1 Sadzikkk

2

3

4

5

Opublikowano

Jestem zainteresowany grą Invincible Tiger: The Legend of Han Tao xd więć dopisz mnie jak założysz grupę : )

Opublikowano

Panowie, sprawdzę dzisiaj, może zakupimy theme na amerykańskim store + Invincible Tiger: The Legend of Han Tao . Zobaczymy ile to wyjdzie.

OKi, mi pasuje.

Opublikowano

Szukam chętnych na zakup dodatku do BioSchocka "Challenge Rooms"

Posiadam karte.

1.tomajs

2.

3.

4.

5.

Opublikowano

Jacyś chętni na Zolwie Ninja? ;)

Opublikowano

Dobra to robie liste na TMNT . Potrzebny ktos z kartą

1. drab

2. RockNRollenHeart

3

4

5

Opublikowano

do usunięcia :)

Edytowane przez CarlosPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.