Nonname 68 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Co do skladki na Motorstorma to informuje ze moja karta przestala dzialac. A tu sie musze wypisac bo juz gre kupilem. Skladka na Alien Breed 55/5=11zł 1. 2.Nerkowiktor (brak karty) 3. 4. 5. Edytowane 5 Września 2010 przez Nonname Odnośnik do komentarza
hayami 18 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Pytam jeszcze raz bo nie znam zasad, trzeba mieć kartę kredytową czy jaką? Bo ja mam kredytową. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 (edytowane) Składka na Mortal Kombat 2. 4.99$=16 zł (po zaokrągleniu). 16 zł/5 = 3,20 zł przy czym ja myślę, że kwota jest tak mała, że nawet możemy złożyć się we dwóch (wtedy po 8 zł) ważne tylko żeby ktoś posiadał kartę z możliwością zakupu z amerykańskiego store bo tylko na nim jest MK2. 1.SłupekPL (brak karty) 2. 3. 4. 5. Edytowane 5 Września 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Składka na Mortal Kombat 2. 4.99$=16 zł (po zaokrągleniu). 16 zł/5 = 3,20 zł przy czym ja myślę, że kwota jest tak mała, że nawet możemy złożyć się we dwóch (wtedy po 8 zł) ważne tylko żeby ktoś posiadał kartę z możliwością zakupu z amerykańskiego store bo tylko na nim jest MK2. 1.SłupekPL (brak karty) 2. olschmitz (brak karty) 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 SHANK (47,00zł/5 osób = 9,40zł na głowę): 1. Decanabol (brak karty) 2. Nait (brak karty) 3. faranell (brak karty) 4. wirusek (BK) 5. Niezła gra za śmieszne pieniądze Brakuje jeszcze jednej osoby! Kto chętny? No ludzie!! Brakuje jednej osoby z karta!! Zapraszamy;) Dopisuje się ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 W sumie ja mogę załatwmy to na priv albo gg : 4055377 Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Składka na: Alien Breed Evolution - 55 zł Lara Croft 47 zł 102/5 = 20,40 zł 1 Kaucz (brak karty) 2. 3 4 5 Edytowane 6 Września 2010 przez Kaucz Odnośnik do komentarza
SZ3RYF 11 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Składka na: Alien Breed Evolution - 55 zł Lara Croft 47 zł moze od razu shanka dorzucisz do tego zestawu? pisalbym sie na komplet 3 gier Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 ]Skladka na Alien Breed Evolution. 55zl i Lare Croft jak tylko sie pojawi 47 zł. 102/5 = 20,4 pln 1 MasterJin(BK) 2. wolny slot 3 s_600 (brak karty) 4 JarooS (brak karty) 5 Koordynator (Mam karte) Czyli obecnie brakuje nam osoby z kartą, oczekujemy również na premierę drugie tytułu na PSN Jak jest jeszcze wolny slot to bym się pisał na te dwie gierki Mam kartę mogę dokonac zakupu Nie widzę żadnego problemu, dopisz się i zakup w odpowiednim momencie, wszyscy potwierdzają? Po szczegóły prosze pisać do mnie na priva ! Niestety odpadam ;( samochód mi sie popsuł i jadę w konkretne koszta, wybaczcie ;( Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Składka na Mortal Kombat 2. 4.99$=16 zł (po zaokrągleniu). 16 zł/5 = 3,20 zł przy czym ja myślę, że kwota jest tak mała, że nawet możemy złożyć się we dwóch (wtedy po 8 zł) ważne tylko żeby ktoś posiadał kartę z możliwością zakupu z amerykańskiego store bo tylko na nim jest MK2. 1.SłupekPL (brak karty) 2. olschmitz (brak karty) 3. 4. 5. Dobra walić to przecież nie będę czekał ;]. Ja wyłożę całość na tego Mortala tylko niech ktoś się wpisze kto może kupować z US store przy okazji sobie zassie MK za free;]. No i zostaną 2 wolne sloty (ja, Olschmitz, osoba z kartą) to 2 pierwsze osoby chętne niech się wpiszą to również sobie go ściągną. Byle szybko BŁAGAM ;]. Edytowane 7 Września 2010 przez SłupekPL Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Składka na: Alien Breed Evolution - 55 zł Lara Croft 47 zł Shank 47zł Cena: 29, 80zł 1. Kaucz 2. SZ3RYF 3. 4. 5. Edytowane 7 Września 2010 przez Kaucz Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Proponuje skladke na sama Lare. 47/5= 9,40 1.Nonname (karty brak) 2. 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Proponuje skladke na sama Lare. 47/5= 9,40 1.Nonname (karty brak) 2.black mamba (bk) 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza
lordpix 8 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Tez chętnie przystałbym do jakiejś stałej grupy. Trzeba się tylko dogadać jakie gry brać co miesiąc i bez gadania każdy wpłaca kasę. A tak w ogóle to ilu można dodać maksymalnie użytkowników? Składka na Lara Croft and the Guardian of Light 47zł / 5 = 9,40 zł 1) balon1984 (brak karty) 2) Nerkowiktor (brak karty) <- brak kontaktu, WOLNY SLOT 3) Lipa (brak karty) <- kasa już jest 4) rysiupeja(brak karty) 5) Lordpix (jest karta, nie ma kasy) Kiedy to będzie dostępne? Do 10ego bieda z kasą więc musielibyście wpłacić z góry. Sorry, Nerkowiktor, ale zero odzewu z twojej strony, kasy nie ma a ludzie czekają. Tak więc wypadasz i mamy wolego slota na Larę, kto chętny? EDIT: Nonname się już zglosił Edytowane 7 Września 2010 przez lordpix Odnośnik do komentarza
Nonname 68 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) W takim razie ustepuje miejsca tutaj Proponuje skladke na sama Lare. 47/5= 9,40 1 2.black mamba (bk) 3. 4. 5. a wchodze do skladki Lordpixa Edytowane 7 Września 2010 przez Nonname Odnośnik do komentarza
rysiupeja 1 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Składka na Shank (47/5-9.40zł) 1.Sznajder-brak karty 2.Sznajder(mój znajomy weźmie drugi slot)-brak karty 3.rysiupeja (brak karty) 4.Yap (bk) 5. Brakuje jednej osoby z kartą, Świetna gra za grosze !!! Odnośnik do komentarza
metral 18 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Tez chętnie przystałbym do jakiejś stałej grupy. Trzeba się tylko dogadać jakie gry brać co miesiąc i bez gadania każdy wpłaca kasę. A tak w ogóle to ilu można dodać maksymalnie użytkowników? O ile sie nie myle 15. Tez jestem chetny do stalej grupy. Odnośnik do komentarza
mnk 0 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Składka na AquaPanic w wersji na PS3 Bardzo przyjemna gra, ściągnijcie sobie demo i zobaczcie:) Nie tylko dla dzieciaków:) A cena... dwa piwa (albo jedno w knajpie, albo pół w drogiej knajpie:) Jest teraz promocja cenowa i kosztuje 22zł /5 = 4.40 1. mnk (mam kartę) 2. 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Składka na Mortal Kombat 2. 4.99$=16 zł (po zaokrągleniu). 16 zł/5 = 3,20 zł przy czym ja myślę, że kwota jest tak mała, że nawet możemy złożyć się we dwóch (wtedy po 8 zł) ważne tylko żeby ktoś posiadał kartę z możliwością zakupu z amerykańskiego store bo tylko na nim jest MK2. 1.SłupekPL (brak karty) 2. olschmitz (brak karty) 3.Nerkowiktor ( bez karty) 4. 5. Odnośnik do komentarza
veg1 0 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Tez chętnie przystałbym do jakiejś stałej grupy. Trzeba się tylko dogadać jakie gry brać co miesiąc i bez gadania każdy wpłaca kasę. No to jest nas już 3, mam kartę jak coś. Jeszcze dodatkowe 2 osoby i całkiem sensownie mogłoby to wyglądać. Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ]Skladka na Alien Breed Evolution. 55zl i Lare Croft jak tylko sie pojawi 47 zł. 102/5 = 20,4 pln 1 MasterJin(BK) 2. 3 s_600 (brak karty) 4 JarooS (brak karty) 5 Koordynator (Mam karte) Czyli obecnie brakuje nam osoby z kartą, oczekujemy również na premierę drugie tytułu na PSN Jak jest jeszcze wolny slot to bym się pisał na te dwie gierki Mam kartę mogę dokonac zakupu Nie widzę żadnego problemu, dopisz się i zakup w odpowiednim momencie, wszyscy potwierdzają? Po szczegóły prosze pisać do mnie na priva ! Niestety odpadam ;( samochód mi sie popsuł i jadę w konkretne koszta, wybaczcie ;( Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ]Skladka na Alien Breed Evolution. 55zl i Lare Croft jak tylko sie pojawi 47 zł. 102/5 = 20,4 pln 1 MasterJin(BK) 2.wirusek (BK) 3 s_600 (brak karty) 4 JarooS (brak karty) 5 Koordynator (Mam karte) Czyli obecnie brakuje nam osoby z kartą, oczekujemy również na premierę drugie tytułu na PSN Jak jest jeszcze wolny slot to bym się pisał na te dwie gierki Mam kartę mogę dokonac zakupu Nie widzę żadnego problemu, dopisz się i zakup w odpowiednim momencie, wszyscy potwierdzają? Po szczegóły prosze pisać do mnie na priva ! Niestety odpadam ;( samochód mi sie popsuł i jadę w konkretne koszta, wybaczcie ;( Ktoś chętny? wpiszcie mnie Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Tez chętnie przystałbym do jakiejś stałej grupy. Trzeba się tylko dogadać jakie gry brać co miesiąc i bez gadania każdy wpłaca kasę. No to jest nas już 3, mam kartę jak coś. Jeszcze dodatkowe 2 osoby i całkiem sensownie mogłoby to wyglądać. To na razie wygląda to tak 1. wirusek 2. veg1 3. lordpix 4. 5. Odnośnik do komentarza
metral 18 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ]Skladka na Alien Breed Evolution. 55zl i Lare Croft jak tylko sie pojawi 47 zł. 102/5 = 20,4 pln 1 MasterJin(BK) 2.wirusek (BK) 3 s_600 (brak karty) 4 JarooS (brak karty) 5 Koordynator (Mam karte) Czyli obecnie brakuje nam osoby z kartą, oczekujemy również na premierę drugie tytułu na PSN Jak jest jeszcze wolny slot to bym się pisał na te dwie gierki Mam kartę mogę dokonac zakupu Nie widzę żadnego problemu, dopisz się i zakup w odpowiednim momencie, wszyscy potwierdzają? Po szczegóły prosze pisać do mnie na priva ! Niestety odpadam ;( samochód mi sie popsuł i jadę w konkretne koszta, wybaczcie ;( Ktoś chętny? wpiszcie mnie Wychodzi ostatnio mnóstwo niezłych gier,szukam ekipy która kupowała by zemną co miesiąc z 1-2 gierki. Wychodzę z taką sprawą, bo za chwile nie będę mógł dodawać nowych użytkowników do konsoli:D Tez chętnie przystałbym do jakiejś stałej grupy. Trzeba się tylko dogadać jakie gry brać co miesiąc i bez gadania każdy wpłaca kasę. No to jest nas już 3, mam kartę jak coś. Jeszcze dodatkowe 2 osoby i całkiem sensownie mogłoby to wyglądać. To na razie wygląda to tak 1. wirusek 2. veg1 3. lordpix 4. metral 5. jeszcze jedna osoba Odnośnik do komentarza
Kieras 0 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Składka na: Alien Breed Evolution - 55 zł Lara Croft 47 zł Shank 47zł Cena: 29, 80zł 1. Kaucz 2. SZ3RYF 3.Kierman23(brak karty) 4.rondelvavgaar(brak karty) 5. Edytowane 8 Września 2010 przez Kieras Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi