Opublikowano 2 listopada 200915 l Panowie trzymam kciuki, stronka byla swietna i mam nadzieje, ze powroci :]
Opublikowano 2 listopada 200915 l to jednak nie zostala usunieta? tylko wszystko zmieniacie? napewno by sie wam nie usunela, nie ma szans zeby przy jakiejkowiek aktualizacji poszly wszystkie dane, szczegolnie ze mieliscie fusiona Spokojnie, nic nie zostało usunięte.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Mineły kolejne 2 tyg i dupa..... Strony jak nie było tak nie ma....
Opublikowano 16 listopada 200915 l Prace są już na ukończeniu, jeszcze troszeczkę cierpliwości poproszę.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Miło by było ją widzieć z powrotem. Brakuje takiej stronki w naszym kraju Jak tam się maja sprawy stronki ? Edytowane 25 listopada 200915 l przez Old_Kyo Połaczono posty - proszę następnym razem wyedytować.
Opublikowano 27 listopada 200915 l Strona nadal nie działa. Ma ktoś może paczkę która byłą umieszczona na stronie i mógłby zahostować?
Opublikowano 28 listopada 200915 l Jeśli nie będzie niespodziewanych problemów w ten weekend powinno wszystko wrócić do normy, ze zmianami. Jednak nie chcę nic obiecywać, bo znów coś może spłatać psikusa.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Ruszyło http://www.ps3site.pl/trofea-ps3-dolaczaja-do-ps3site/25581/
Opublikowano 30 listopada 200915 l ekhhh szczerze mowiac i bez obrazy myslalem ze jakos odbudujecie dawna strone, nie myslalem ze polaczycie sily z ps3site. jakos slabo to wyglada dawna strona wg. mnie byla o wiele lepsza. oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje zdanie. pozdro.
Opublikowano 30 listopada 200915 l ekhhh szczerze mowiac i bez obrazy myslalem ze jakos odbudujecie dawna strone, nie myslalem ze polaczycie sily z ps3site. jakos slabo to wyglada dawna strona wg. mnie byla o wiele lepsza. oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje zdanie. pozdro. Nie tylko ty tak myślisz . Ja również uważam że stara stronka była lepsza . Na ps3site będąc na stronie główniej nie mogę nawet znaleźć sposobu żeby dostać się do działu trofea :confused:. Gdybym nie wiedział że jest to w życiu go bym tam nie znalazł Edytowane 30 listopada 200915 l przez tomaszz04
Opublikowano 30 listopada 200915 l ekhhh szczerze mowiac i bez obrazy myslalem ze jakos odbudujecie dawna strone, nie myslalem ze polaczycie sily z ps3site. jakos slabo to wyglada dawna strona wg. mnie byla o wiele lepsza. oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje zdanie. pozdro. Nie tylko ty tak myślisz . Ja również uważam że stara stronka była lepsza . Na ps3site będąc na stronie główniej nie mogę nawet sposobu żeby dostać się do działu trofea :confused:. Gdybym nie wiedział że jest to w życiu go bym tam nie znalazł Po prawej stronie jest odnośnik, aczkolwiek przyznaję, że jest mało wyeksponowany. A czasem trzeba połączyć się z większymi, szczególnie jeśli nie ma żadnych szans na konkretniejszy rozwój. Tak czy siak, każdą informację i sugestię wysłucham i przekażę dalej. Edytowane 30 listopada 200915 l przez Musiol
Opublikowano 10 grudnia 200915 l wordpress nie nadaje sie do takiej strony, fusionek był idealny, no ale jak chcecie...
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Autor Słabo ps3site.pl, nie ma nic nowego poradnika. Słabo... :angry2:
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Gdyby ktoś miał go robić, na razie zostałem ja do dodawania list i tłumaczenia pucharków, czasu na poradnik to akurat mi brakuje.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l trofeaps3.com to było takie miejsce spotkań wszystkich polskich trofeowych dziwek, a teraz bida, ojj bida.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Czy u was też nie da się założyć konta na forum ps3 site? Co to zapytanie w ogóle? Jeśli też nie da to gdzie jeszcze nie można?
Opublikowano 7 stycznia 201015 l poradniki na ps3site do trophies rusza wkrotce... spokojnie. Ja naprawde mam malo czasu ostatnio. Wystarczajaco duzo czasu zajal mi tomek przy ze swoimi platynami przy kompletach