Skocz do zawartości

Koniec trofeaps3.com

Featured Replies

Opublikowano

Panowie trzymam kciuki, stronka byla swietna i mam nadzieje, ze powroci :]

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

to jednak nie zostala usunieta? tylko wszystko zmieniacie? :whistling:

napewno by sie wam nie usunela, nie ma szans zeby przy jakiejkowiek aktualizacji poszly wszystkie dane, szczegolnie ze mieliscie fusiona

Spokojnie, nic nie zostało usunięte.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prace są już na ukończeniu, jeszcze troszeczkę cierpliwości poproszę.

Opublikowano

Miło by było ją widzieć z powrotem. Brakuje takiej stronki w naszym kraju :/

Jak tam się maja sprawy stronki ?

Edytowane przez Old_Kyo
Połaczono posty - proszę następnym razem wyedytować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona nadal nie działa. Ma ktoś może paczkę która byłą umieszczona na stronie i mógłby zahostować?

Opublikowano

Jeśli nie będzie niespodziewanych problemów w ten weekend powinno wszystko wrócić do normy, ze zmianami. Jednak nie chcę nic obiecywać, bo znów coś może spłatać psikusa.

Opublikowano

ekhhh szczerze mowiac i bez obrazy myslalem ze jakos odbudujecie dawna strone, nie myslalem ze polaczycie sily z ps3site. jakos slabo to wyglada dawna strona wg. mnie byla o wiele lepsza. oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje zdanie. pozdro.

Opublikowano

ekhhh szczerze mowiac i bez obrazy myslalem ze jakos odbudujecie dawna strone, nie myslalem ze polaczycie sily z ps3site. jakos slabo to wyglada dawna strona wg. mnie byla o wiele lepsza. oczywiscie jest to tylko i wylacznie moje zdanie. pozdro.

Nie tylko ty tak myślisz :). Ja również uważam że stara stronka była lepsza :(. Na ps3site będąc na stronie główniej nie mogę nawet znaleźć sposobu żeby dostać się do działu trofea :confused:. Gdybym nie wiedział że jest to w życiu go bym tam nie znalazł :(

Edytowane przez tomaszz04

Opublikowano

Nie tylko ty tak myślisz :). Ja również uważam że stara stronka była lepsza :(. Na ps3site będąc na stronie główniej nie mogę nawet sposobu żeby dostać się do działu trofea :confused:. Gdybym nie wiedział że jest to w życiu go bym tam nie znalazł :(

Po prawej stronie jest odnośnik, aczkolwiek przyznaję, że jest mało wyeksponowany.

A czasem trzeba połączyć się z większymi, szczególnie jeśli nie ma żadnych szans na konkretniejszy rozwój. Tak czy siak, każdą informację i sugestię wysłucham i przekażę dalej.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Porozmawiaj z Paulem albo Yakuuzym na ps3info.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wordpress nie nadaje sie do takiej strony, fusionek był idealny, no ale jak chcecie...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Słabo ps3site.pl, nie ma nic nowego poradnika. Słabo... :down: :angry2:

Opublikowano

Gdyby ktoś miał go robić, na razie zostałem ja do dodawania list i tłumaczenia pucharków, czasu na poradnik to akurat mi brakuje.

Opublikowano

trofeaps3.com to było takie miejsce spotkań wszystkich polskich trofeowych dziwek, a teraz :( bida, ojj bida.

Opublikowano

Czy u was też nie da się założyć konta na forum ps3 site?

Co to zapytanie w ogóle? Jeśli też nie da to gdzie jeszcze nie można?

Opublikowano

poradniki na ps3site do trophies rusza wkrotce... spokojnie. Ja naprawde mam malo czasu ostatnio. Wystarczajaco duzo czasu zajal mi tomek przy ze swoimi platynami przy kompletach ;)