September 12, 200916 yr Niestety ale z przykroscia musze stwierdzic, ze to koniec trofeaps3.com Niestety ale przy upgradzie bazy wywalilo blad i wszystkie dane. Próby reaktywacji spelzly na niczym. Do tego amatorsko nie zrobilem kopii przed rozpoczeciem upgrade'u. Z góry przepraszam Kyo i Musiola... WIELKA SZKODA! :( Co dalej?
September 12, 200916 yr Ja mam jednak nadzieję, że uda się wszystko naprawić. Nie może tak poprostu tak super stronka zniknąć.
September 12, 200916 yr W związku z tym, że jedyna znana mi strona(polska) z trofeami zniknęła moje pytanie jest takie - Jest jeszcze jakaś? równie dobra? albo chociaż ciut gorsza?
September 12, 200916 yr A może osoby które tworzyły materiały, mają je gdzieś zapisane u siebie? Na pewno coś by się znalazło, i z czasem strona by się reaktywowała:)
September 12, 200916 yr Author Szacun. Nie każdy ma umiejętność przyznania się do błędu. Dlatego, że nie potrafisz zdobyć platyn. (nie masz 100%).
September 12, 200916 yr A może osoby które tworzyły materiały, mają je gdzieś zapisane u siebie? Na pewno coś by się znalazło, i z czasem strona by się reaktywowała:) Dużo naszych list jest tutaj na forum, część przetłumaczonych mam u siebie na mailu, wgranie oryginalnych list to będzie trochę czasochłonne zajęcie, jedynie nie wiem jak ze wszystkimi poradnikami co były na stronie. No i główną kwestią jest to, czy Zeratul będzie chciał restartować stronę, jeśli tak, to na mnie może liczyć, choć to co się stało to jednak "małe" zaskoczenie...
September 12, 200916 yr No kurde szkoda wielka - nie powiem. Trochę mam teraz zjechany humor... Listy, tłumaczenia, poradniki, no i ranking... hlip hlip Edited September 12, 200916 yr by Kyo
September 12, 200916 yr Ehhh jak to zobaczyłem to szczena mi opadła. Jeśli będziecie chcieli reaktywować stronę chętnie Wam w tym pomogę, mogę przetłumaczyć co nieco i napisać kilka poradników. Wielka szkoda naprawdę...
September 12, 200916 yr W związku z tym, że jedyna znana mi strona(polska) z trofeami zniknęła moje pytanie jest takie - Jest jeszcze jakaś? równie dobra? albo chociaż ciut gorsza? www.Ps3center.bloog.pl / www.konsolowisko.pl Ostatnia akatualizacja: Invicible Tiger: The Legend of Han TAo Edited September 12, 200916 yr by WESKER-DL
September 12, 200916 yr Szacun. Nie każdy ma umiejętność przyznania się do błędu. Dlatego, że nie potrafisz zdobyć platyn. (nie masz 100%). WAT?
September 12, 200916 yr Szacun. Nie każdy ma umiejętność przyznania się do błędu. Dlatego, że nie potrafisz zdobyć platyn. (nie masz 100%). WAT? You wouldn't accidentally africa.
September 12, 200916 yr Ehhh jak to zobaczyłem to szczena mi opadła. Jeśli będziecie chcieli reaktywować stronę chętnie Wam w tym pomogę, mogę przetłumaczyć co nieco i napisać kilka poradników. Wielka szkoda naprawdę... Też się piszę, z szacunku do wysiłku jaki chłopaki włożyli w funkcjonowanie serwisu.
September 16, 200916 yr powoli do przodu... http://trofeaps3.com/trophies/news.php Brawo Edited September 16, 200916 yr by stoodio
September 17, 200916 yr zgłoście się do firmy hostingowej gdzie trzymacie stronę - oni robią (o ile nie są idiotami) raz na dzień backup serwera - niech wam dadzą backup z wczoraj lub przedwczoraj...
November 1, 200916 yr Właśnie, troszkę cierpliwości, ale myślę, że będziecie zadowoleni z niespodzianki
November 1, 200916 yr to jednak nie zostala usunieta? tylko wszystko zmieniacie? napewno by sie wam nie usunela, nie ma szans zeby przy jakiejkowiek aktualizacji poszly wszystkie dane, szczegolnie ze mieliscie fusiona