Witwiki 9 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja z braku nowości i z nudów przeszedłem mafie II Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Odbieram dzisiaj konsole (wymianka poszla na ps3 coby gt5 sprawdzic ;]) i zaczynam ogrywac swiateczne zakupy (Undead Nightmare, Limbo, Lara Croft GOL, Monday Night Combat, Hydro Thunder Hurricane, Perfect Dark i Quake Arena Arcade ) PS Zaszalalem jeszcze i dodalem do tego Battlefield BC2 z Games on Demand Niestety nie styknie juz na Vietnam Edytowane 3 Stycznia 2011 przez BartIrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
szpaQ83 0 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 No do mnie dotarło wczoraj AvP a przed remontem męczyłem Dragon Age'a i Dead Space popijając God of War 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Dead Rising 2 Case West, Costume Quest i biorę się za BioShock 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 BF: Bad Company 2 w multi - od marca 2010 (niezmiennie) Ostrzę kły na RDR Undead Nightmare, który już do mnie szybuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak tylko listonosz przyniesie - Mafia II. Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ledwo skończyłem DIRTa (po raz pierwszy na x360, po raz bodaj 5 w ogóle), a już dorwałem Just Cause 2, czaiłem się na to niezwykle długo, ale muszę stwierdzić, że ta gra jest genialna. Czysta zabawa, jeden wielki plac zabaw Do tego z dziewczyną ogarniamy karierę w Rock Band 2, a w kolejce czeka też Alan Wake, kupiony z oboma DLC. Po raz pierwszy stwierdzam, że w najbliższym czasie nie muszę kupować następnych gier Może tylko piosenki do RB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja ostatnio odpaliłem Trials HD, które kupiłem X czasu temu i chyba zaczynam łapać czemu jest takie popularne Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja zaś powróciłem do calakowania Alana Wake'a. Jest to chyba gra, w której jest najwięcej rzeczy do zbierania, aż powoli mi się odechciewa Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wkręcam się powoli w BC2Vietnam i od tygodnia zabieram się za odpalenie POP-a Zapomniane Piaski... odpale za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 SC:Conviction...po tych wszystkich negatywnych opiniach, nowe przygody Sama pozytywnie mnie zaskoczyly Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tez gram - ale jakos mnie nudzi, nie lubie stealthu. Najblizsza przyszlosc to dokonczenia AC2, RDR, DeathSpanka i Shadow Complex. Cytuj Odnośnik do komentarza
dopisz 0 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ilomilo, Kinect Sports i Adventure. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dosłownie męczę Alan Wake nudne jak flaki z olejem ... Na multi dla relaksu BC2 . W najbliższym czasie JC2 i Ghostbsters a co ... Z arcadówek Plants vs. Zombies i Castle Crashers Cytuj Odnośnik do komentarza
fanatyczny 0 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ostatnio zacząłem grac w SC Double Agent:),swietna gra,grafika tez niezła polecam wciągnął mnie:) ,troszeczke tez i w AC II oraz G.R.A.W niedługo Batman AA dojdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Aktualnie NFS:HP (Polecam!!), mam zamiar ukończyć wszystko na złoto - a kiedy to już nastąpi zatapiam się w RDR : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam Xa od świąt i ogrywam Fable 3, SC-Convictio, Alan Wake. Nie wytrzymałem do premiery na PS3 i kupiłem w weekend Mass Effect 2 - jestem oczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 The Orange Box - Half-life 2 już dawno skończone, HL2 Episode 1 - jeszcze troche i końcówka gry . No a potem, Episode 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ostatnio glownie Battlefield BC2 on-line i zaczalem Undead Nightmare Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 dead space, nie wiem czemu kiedys nie skonczylem tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Nadrabiam zaległości: Gears of War 2 + w przerwach Forza3 no i Castlevania Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Borderlands - aż mi wstyd, że dopiero tą gierkę "odkryłem" (co-op anyone?). CoD Black Ops - Veteran na przemian z multi. Kończę Bayonette. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Prince of Persia 2010 i na multi na zmiane COD-Y i BF-Y Edytowane 18 Stycznia 2011 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Fable III. Super gra, gorsza od dwójki, ale i tak świetnie się bawię i jeszcze sporo rzeczy mam do zrobienia w Albionie. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Multi na sportowo FIFA11 W singlu za(pipi)ista arcadówka Plansts Vs Zombi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi