Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 191,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

W oczekiwaniu na GoW3 pomęczę Bad Company 1 w singlu i na multi oraz BC2 na multi , jak starczy czasu to kopnę coś w FIFIE 11 :)

Opublikowano

Skończyłem deadly premonition. Gra strasznie nierówna, wiele archaizmów, dziwnych rozwiązań, przez większość czasu lecą 4 utwory a mimo to wciąga jak bagno. A teraz l.a. noire.

Opublikowano

metro 2033, tales of vesperia i multi bo, jak skoncze metro czeka na mnie bioshock 2

Opublikowano

Darowałem sobie Dragon Age, za mało mam czasu na granie w rpg...

Pykam teraz w Singularity - mówią, że gra krótka, więc w sam raz dla mnie :P

Opublikowano

Singiel:

- From Dust

- Ms. Splosion Man

- Castlevania na najwyższym + triale i zbieractwo

COOP:

- RE 5 - Vetren, zbieractwo, dodatki

- Ms. Sposion Man

- Dead Block

- Lara C. GOL - zbieractwo do calaka

Multi:

- BF1943 - jak zawsze

- RE 5 Versus

Opublikowano

Forza 3 - wrocilem do grania po prawie rocznej przerwie. wciaga masakrycznie :D

Opublikowano

Skate 3, Medal of Honor multi, Homefront. Forza 3 po kilku dniach ostrego katowania poszla w odstawkę.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Cały czas zajmuje mi bf:bc2 w multi.

Najwyższy czas zacząć kampanie Gearsów 2, bo leżą już miesiąc nie ruszone.

Opublikowano

Bastion :)

Opublikowano

Jak nieustannie Forza 3 z przerwami na Mortal Kombat.

Ostatnio mialem troche czasu wiec w koncu skonczylem pierwszego batmana o zabralem sie za AC, ostatnio znudzilem sie jedynka wiec moze tym razem mi sie uda wysiadziec do konca. W kolejce RDR i Bioshock 2.

Opublikowano

Kroinki Riddicka: Dark Athena i po raz kolejny Mafia 2 :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Męczę BC2 czasami kopnę w FIFE 11 ... ale jakoś tak bez przekonania ... czekam na GoW3 i powiew świeżości :)

Opublikowano

Po Alanie strzelam sobie relaks przy Naruto: The Broken Bond - przyjemna produkcja dla fanów anime. Dzisiaj mam nadzieję dorwać w swe łapy Dragon Age Origins, wtedy będę rzeźniczył plagę.

Opublikowano

Ostatnio coś mam hype na Splinter Cell. Ukończyłem w dwa intensywne wieczory "konwikcję" i teraz czekam na przesyłkę z Double Agent. W przerwie zabawiam się RDR: Undead Nightmare - całkiem miły dodatek do niezłego oryginału.

Opublikowano

Grasz w Splinter Cella od tyłu ; D ? Ja pykam w FIFE 11 i zastanawiam się czy zaczynać LA Noire czy grać dalej w castlevanie (narazie jeden chapter za mną więc nie wiem xD)

Opublikowano

Ano tak wyszło, wpierw kupiłem tego najnowszego, a potem dopiero naszła mnie ochota na starocia (nota bene ukończyłem go kiedyś na PS2, ale nic już z tego nie pamiętam - ponoć PS2'kowa wersja była jakoś okrojona/zmodyfikowana pod słabszą konsolę, więc z chęcią przejdę od nowa)

Opublikowano

Mówisz o Chaos Theory, DA wyszedł tylko XO/PS3/Pc.