Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tylko bierz pod uwage, ze w revolucie beda prosili o skan jakiegos dokumentu. Jak duzo podrozujesz po europie to mozna rozwazyc ale na 1 dzien ja bym kupil koruny.

Z rzeczy czeskich to lentilky, czekolada studencka i kofola. Ale w duzych miastach i je znajdziesz w polsce. Nie bierz jakichs zlotych bazantow, te sa dostepne u nas w lidlu. Na syr smazony bym sie jednak polasil ale na miejscu.

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 28,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dzięki, dostałem też info od kolegi, wkleję dla potomnych:   Co do Pragi... Przede wszystkim polecam Wam kupić bilety 3-dniowy na komunikację miejską. Za około 50zł od osoby możecie jeździć bez ogra

• Zamek na Hradczanach, Most Karola, Ryneczek i pełno ciekawych miejscówek w około. Metro jeździ ładnie wszędzie blisko.

• Polecam od razu po przyjeździe kupić sobie bilet na 3 dni ZTM, bo dużo taniej wychodzi niż pojedyncze. Knedliczki i gulasz musisz owalić, bo pycha + w pubach bierz czarnego kozła(dużo lepszy niż ten s

Opublikowano

Sa te chinskie zabki z wyrobami z konopi ale ja nie pale to sie nie znam czy to cos dziala i ile warte. Absynt mi sie jeszcze przypomnial.

Opublikowano
1 hour ago, Mejm said:

Tylko bierz pod uwage, ze w revolucie beda prosili o skan jakiegos dokumentu. Jak duzo podrozujesz po europie to mozna rozwazyc ale na 1 dzien ja bym kupil koruny.

Na 1 dzień to bym zakończył temat i zapłacił kartą, ile to będzie, 200 zł z czego kilka zł prowizji? Gotówka tylko żeby jakby co nie mieć problemu w jakimś muzeum czy kupując lody.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

OPy czytam was, szukam tej górki z tramwajami na necie, ale dostaje kilak wyników. Co dokładnie wklepać w Google żeby te właściwa dostać?