Opublikowano 2 października 200915 l Bani. Skąd wytrzasnąć te buty z pierwszej strony tego topicu? I co było na tym obrazku co nie wyszedł?
Opublikowano 2 października 200915 l w sumei juz nie pamietam ,co tam bylo, a buty Thoma Yorke to nie mam pojecia skad sa.
Opublikowano 3 października 200915 l Żółtki mam i na zimę polecam, teraz będzie 3 sezon śmigania w nich :-) Kiedyś nawet wrzucałem w nich młodzieżowego fita, ale nie wiem czy na to forum też ;p Edytowane 3 października 200915 l przez Happymieso
Opublikowano 3 października 200915 l tylko ja chyba wole 'tanszy odpowiednik' za 60 zł, niz kupic timberlandy za 350 to zdecydowanie za duzo, bo nei wiem w ogole czy te buty mi przypasuja do garderoby ;D
Opublikowano 3 października 200915 l No ja też nie mam Timberlandów, tylko Busta Grip'y. W jakimś skejtszopie je kupiłem, dałem za nie 150-200 zeta (nie pamiętam dokładnie, ale w tym przedziale cenowym) no i sprawują się bardzo dobrze Edytowane 3 października 200915 l przez Happymieso
Opublikowano 3 października 200915 l tylko ja chyba wole 'tanszy odpowiednik' za 60 zł, niz kupic timberlandy za 350 to zdecydowanie za duzo, bo nei wiem w ogole czy te buty mi przypasuja do garderoby ;D powiedz mi gdzie są timberlandy po 350zł, to wezmę
Opublikowano 3 października 200915 l sugerowałem się tym http://allegro.pl/item748564083_timberland_trapery_z_usa_roz_44_lub_41_47_5.html ale nie wiem czy to og w ogole :PP tak czy siak drogie obuwie :[
Opublikowano 3 października 200915 l Ale te Timberlandy to są ciężkie buty, które nie przepuszczają wody dzięki warstwie silikonu, zaprojektowane dla amerykańskich traperów i murzyńskich robotników budujących nowy, lepszy świat.
Opublikowano 4 października 200915 l I tak po czasie robią się brzydko brązowo-szare Edytowane 4 października 200915 l przez gekon
Opublikowano 4 października 200915 l terry richardson <ok> (ja wiem, ze ma takie troche inne szkla, ale innych nie mgoe znaleźć niz te u gory:/)
Opublikowano 19 października 200915 l no kur.va co sie dzieje z naszym społeczeństwem Czy będę dżezi i faszion nosząc to ? Plus takie buciki
Opublikowano 19 października 200915 l no kur.va co sie dzieje z naszym społeczeństwem Czy będę dżezi i faszion nosząc to ? Plus takie buciki Będziesz bardzo polski [']
Opublikowano 19 października 200915 l Polsko-wloski, mozesz zamiast ferrek zarzucic adi porsche, to bedziesz polsko - niemiecki
Opublikowano 19 października 200915 l co z tego ze nei gejowsko, skoro tak ubiera sie kazdy studenciak zaocznego marketingu