Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Już w piątce zrobili ukłon w stronę starszej publiczności i pozwolili pukać nauczycielkę, lekarkę i dziennikarkę ;dA szkoda, bo Atlus potrafi tworzyć fajne historie z dojrzałym bohaterami, co pokazali przy Catherine
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. I te wybory jak spędzić dzień w stylu badanie prostaty, kontrolowanie poziomu cukru i cholesterolu, a po południu postać nie ma siły iść do dungeonu i zasypia na kanapie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Zrobienie personki na studiach to akurat bylby no brainer. Nawet Ci ludzie, ktorzy zaczynali z P5 to juz po tylu latach nie sa dzieciaki. Co wiecej studia i dorosle problemy + wlasnie pojebany tryb zycia studenciaka dorabiajacego w sklepach moglby pieknie mieszac gdyby trzeba bylo wciskac ratowanie swiata i relacje miedzyludzkie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja zaczynałem z Personą 3 jak miałem ze 14 lat. Wtedy to się można było wczuć na maksa. Potem z 16 lat przy Personie 4 i 23 lata przy Personie 5. Teraz 32 level i licznik dalej bije ;dAle myślę, że nie ma absolutnie żadnych szans na postarzenie bohaterów przy Personie 6. Uparli się na tych nastolatków