Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Listę osób z którymi ostatnio grałeś możesz przejrzeć po odpaleniu gry wieloosobowej.

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pytanko o tryb. Jak jest tryb WLG bodajże - Wyższa Liga Grania to przy punktach w emblematach które rosną wraz z doświadczeniem to pojawiają się małe cyferki w kolorze niebieskim. Co one oznaczają?

• Ja również codziennie i w weekend.

• Mi na początku multi nie podeszło, rozegrałem tylko kilka meczy i skończyłem kooperacje. Później całkiem przypadkiem zaczeliśmy grać i okazało się że U2 nie wychodził z czytnika przez bite 2 miesiące

Opublikowano

ja ktos chetny niech mnie doda do swojej listy, swoją droga mozna by jakis mini sparing zorganizowac...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

PSN ID - Chaotizz

Gram praktycznie zawsze po 15, ale teraz to różnie. Najczęściej deathmatch, ale przypasi wszystko. HS jest.

Opublikowano

Ja też jestem chętny na kilka meczy. Najbardziej pasują mi weekendy, ale w tygodniu też mi się zdarza zagrać.

Headset jest

Edytowane przez lukaszt_89

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też chętnie pogram. Zaproszenia można wysyłać o różnych godzinach ale najczęściej jestem do południa.

Moje ID - cwieri

Opublikowano

Także chętnie pogram ;]

Grywam głównie po 20+.

ID : Saiki92

Opublikowano

zaopatrzyć się w wersję kolekcjonerską tej gry :) to były bonusy dla tych co ją kupili

Opublikowano

Może wyjdę na idiotę ale chcę spytać:

co to jest headset?:confused:

Edytowane przez flubin666

Opublikowano

Mam trochę głupie pytanie ale mam od nie dawna konsole i nie orientuje się jeszcze za bardzo, więc chciałem się spytać jak stworzyć drużynę ze znajomym żeby razem grać?

Opublikowano

Wciskasz trójkąt i zapraszasz takiego osobnika z listy.

Opublikowano

Tak też robiłem ale nie dodawało mi znajomego do drużyny. Wysyłałem zaproszenia , dodawałem do drużyny i nic. Nie wiem czemu tak się działo.

Opublikowano

Witam.

Od około tygodnia mam problem z grą online w U2. Przy łączeniu wyskakuje komunikat "błąd synchronizacji graczy" i wywala do menu. Miał ktoś może taki problem lub wie jak temu zaradzić?

Dodam tylko, że wcześniej wszystko chodziło dobrze.

Opublikowano

Tak też robiłem ale nie dodawało mi znajomego do drużyny. Wysyłałem zaproszenia , dodawałem do drużyny i nic. Nie wiem czemu tak się działo.

Kilka dni temu miałem tak samo z RE5. Wiadomości / zaproszenia nie dochodziły, a jak już dochodziły to wyskakiwał błąd. Następnego dnia po tym incydencie wszystko już działało normalnie. Niech znajomy sprawdzi czy dobrze mu wyswietla znajomych tj. czy przy wszystkich jest info odnośnie ostatniego logowania.

Opublikowano

Kiedy prubuję się połączyć ciągle wyskakuje:

"błąd pobierania biletu" (czy coś takiego)

i wracam do menu

CO ROBIĆ?

Opublikowano

Coś grzebią na stronce Sony, może to jest problem.

Opublikowano

Mnie irytuje brak ludzi do trybów kooperacji, człowiek ma ochotę zagrać, a tu pupa, nie ma z kim :confused:.

Edytowane przez Shakal

Opublikowano

No to zaproś jeden drugiego i po problemie :D