Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Tego się domyślałem ale gdy zbiorę skarb rośnie pasek "mnożenia punktów"?

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pytanko o tryb. Jak jest tryb WLG bodajże - Wyższa Liga Grania to przy punktach w emblematach które rosną wraz z doświadczeniem to pojawiają się małe cyferki w kolorze niebieskim. Co one oznaczają?

• Ja również codziennie i w weekend.

• Mi na początku multi nie podeszło, rozegrałem tylko kilka meczy i skończyłem kooperacje. Później całkiem przypadkiem zaczeliśmy grać i okazało się że U2 nie wychodził z czytnika przez bite 2 miesiące

Opublikowano

z tymi dopalaczami wszystko w porządku rozłam dostajesz na początku a z tą zemstą chyba jest tak że to jest bonus jesli grałes w U1 i masz od niej stan gryzapisany ale pewności nie mam

Opublikowano

A co powiecie na to:

Wczoraj grałem w tryb Eliminacje. Zabito mnie patrzyłem jak pozostali przy życiu gracze zmagają się ze sobą.

W pewnym momencie obserwuje najlepszego pod względem zabitych gracza a on za pomocą "Rozpoznania sytuacji" zabija wszystkich.

NIe było by w tym nic dziwnego ale on strzelał przez ściany używając broni FAL !!!!

To jest czit albo bug gry jak nic !

Opublikowano

jakiś event na weekend?

sobota 4ty września 22:00?

Zapraszam do dodania mnie do znajomych, może bez eventu uda się jakoś spotkać w sieci.

Opublikowano

Dziś rano przed pracą postanowiłem rozegrać kilka meczy, niestety 3 razy na wczytywaniu poziomów gra się zawiesiła, czekałem z 5 minut i nic .... zresetowałem konsolę włączyłem ponownie grę i straciłem 40 tyś kasy i statystyki poszły w dół. Sytuacja powtórzyła się 3 razy więc jestem 120 tyś na minusie! Ale się wkurzyłem!

Skoro już marudzę to zwrócę uwagę na 3 aspekty psujące zabawę mutliplayer:

1. Grabież ten tryb powinien przypominać tryb CTF jednak tak nie jest bo po respawnie przeciwnicy pojawiają się nawet w naszej bazie. Głupi pomysł.

2. Skoro na serwerach jest włączony No Friendly Fire to dlaczego gracz z drużyny może mnie zabić granatem i zabrać lepszą broń którą właśnie zebrałem? (Bardzo irytujące sytuacje, aż się odechciewa grać z takimi typami)

3. Niektórzy gracza patrzą jakie to ma się statystyki (stosunek zabitych do własnych śmierci) i udają wielkich PRO. Z tym że nabijają statystyki grając na serwerach zwykłych a nie DLC gdzie grają gracze o większym skillu. Ten aspekt też powinien być inaczej rozwiązany.

Opublikowano

chetnie pogram - gre mam od niedawna wiec prosze o wyrozumialosc :)

zapraszam do znajomych

Opublikowano

Ciupak ja też chętnie pogram. Zarówno co-op jak i zwykłego multiplayera. Tylko z osobami z headsetem. Mój PSN to Q-Jot

Opublikowano

Pytanie do wiedzących...

Mamy ze znajomym z roboty konsole i pykamy sobie po necie zazwyczaj na starciu drużyn.

Chcemy się zrzucić i kupić na spółę ( da się ? ) dodatki do których odsyła gra zaraz po odpaleniu multi. Poza jedną paczka skinów które mnie w ogóle nie interesują ( po co wydawać na to kasę... ? ) są dwie inne paki - jedna dodaje dwie mapy i jakiś tryb a druga dodaje też coś ale nie pamiętam już co :)

Który dodatek najlepiej sobie sprawić ( jeden za 22, drugi za 18 zł ), chyba że warto kupić oba ( byle wnosiły coś ciekawego do grania - by było warto wydać kasę i się cieszyć ). Dzięki Panowie za radę - mam nadzieję że trochę mi przybliżycie ten temat.

---

W(pipi)iają mnie kolesie grający na zwykłych serwerach którzy (pipi)ią wszystkich innych jak tylko się da - jest tam jakaś wyższa liga grania ale tam póki co nie zaglądam :) Psuje mi to przyjemność zabawy i rywalizacji - to tak jak bym miał startować w biegach na paraolimpiadzie ( może trochę przesadzam ale...).

Samo granie multi jest ża(pipi)iście przyjemne i gdyby jeszcze nie mapa z placem który wieje słabizną - nie było by się do czego przyczepić.

Opublikowano

Zapraszam chętnych do wspólnej gry :thumbsup: Dzisiaj ktoś po 22:30 będzie grał? Mam headset. PSn Id: GutiPl

możemy się ugadać na jakiś dzień

daj znać ok pozdrawiam

Dziś rano przed pracą postanowiłem rozegrać kilka meczy, niestety 3 razy na wczytywaniu poziomów gra się zawiesiła, czekałem z 5 minut i nic .... zresetowałem konsolę włączyłem ponownie grę i straciłem 40 tyś kasy i statystyki poszły w dół. Sytuacja powtórzyła się 3 razy więc jestem 120 tyś na minusie! Ale się wkurzyłem!

Skoro już marudzę to zwrócę uwagę na 3 aspekty psujące zabawę mutliplayer:

1. Grabież ten tryb powinien przypominać tryb CTF jednak tak nie jest bo po respawnie przeciwnicy pojawiają się nawet w naszej bazie. Głupi pomysł.

2. Skoro na serwerach jest włączony No Friendly Fire to dlaczego gracz z drużyny może mnie zabić granatem i zabrać lepszą broń którą właśnie zebrałem? (Bardzo irytujące sytuacje, aż się odechciewa grać z takimi typami)

3. Niektórzy gracza patrzą jakie to ma się statystyki (stosunek zabitych do własnych śmierci) i udają wielkich PRO. Z tym że nabijają statystyki grając na serwerach zwykłych a nie DLC gdzie grają gracze o większym skillu. Ten aspekt też powinien być inaczej rozwiązany.

witam możemy się ugadać ?

Edytowane przez TakeshiX

Opublikowano

Witam poszukuje chetnych do zrobienia coopa , na hard i crush. Nie jestem jakims killerem , takze prosze miec to na uwadze.

Posiadam headset.Moje id=darkknight6633.

Pozdro.

Opublikowano

Co z tym zapowiedzianym DLC?

Opublikowano

Cisza :P

Pewnie powiedzieli tylko tak na "odwal" o DLC, a aktorka grająca Elenę miała na myśli Uncharted 3 :potter:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Z checia popykam w co-opa .

Jak coś to pisac na MrCpl

Opublikowano

Witam,

Jakakolwiek współpraca z ludźmi dow(pipi)nymi ale dojrzale i kreatywnie myślącymi bo mam już swoje lata , coop i reszta trybów, najlepiej poznałem team slayer ale chętnie podszkolę się w pozostałych. Posiadam headset i po 20 często jestem online.

Opublikowano

Witam, da sie zrobic składkę na dodatki do tej gry ? czy może są jakieś ograniczenia ? Jeżeli sie da, to szukam chętnych do tego typu praktyki :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam chętnych do pogrania w kooperacji na crushingu. Anybody?

Opublikowano
  • Autor

Też mogę pograć, dawno nie grałem coopa, czas sobie odświeżyć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pogra ktoś ? :) ?

Edytowane przez Square
nieodpowiednie słownictwo

Opublikowano

Ja chętnie pogram ale od weekendu i w co-opa ;].

Jakby co to właśnie szukamy (jeden znajomy już chętny) ludzi chętnych na misje w co-opie.