Skocz do zawartości

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

mam nadzieję że singlowy odbędzie się cały 5tego bez żadnych obsuwów że jakieś de czy 8semka będzie jeszcze w sob się męczyć =3

I nie będzie problemów jak parę osób wpadnie bez zapisywania się na turniej bo u nas nikt nie wie jeszcze czy jadymy czy nie :P

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 34 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

Problemu dla nas nie ma jeśli ktoś się nie zapisze, jedyny problem może istnieć dla czyjegoś portfela xD

Wreszcie poznam część sceny która zamarła :laugh: , szykujcie tyłki staruchy :wub:

Prosił bym o sprawdzenie!

Plansza z deszczem (heavy rain chyba) na practise, telewizor crt, lagi na practise. Do turnieju musi być wiadome.

U mnie są non toper ;/

Edytowane przez Mastachi

Opublikowano

Tomku, Twój telefon też mógłby się odezwać :P

Opublikowano

Keii - na CRT wszystkie euro tekkeny dzialaja w 50 klatkach, dopiero w HD dzialaja w 60. W HD deszczowa plansza gra sie ok.

Moze uda mi sie zalatwic NTSC tekka do turnieju to go wezme (ale nic nie obiecuje). pogadamy jutro na tel.

Opublikowano

Ja też mam NTSC. Mogę zabrać.

Opublikowano

wez wez! jezeli ktos ma jeszcze NTSC to tez niech wezmie i najlepiej naklei naklejke "Di - NTSC" itp :) To NTSCki sie wrzuci na CRTki i po sprawie.

Opublikowano

Skąd załatwiacie Tekkena NTSC? Jest różnica?

Opublikowano

był mój brat na liście :D a jak teraz przeglądam to chyba go przypadkiem usunąłeś :P(Adwark), sorki nie zauważyłem pierwszej pozycji XD<br>

Edytowane przez Milonpl

Opublikowano

Skąd załatwiacie Tekkena NTSC? Jest różnica?

Ja mam od Wełny.

Opublikowano

Welna_PL sprzedawał T6 w wersji NTSC. Nie wiem, czy jest taka widoczna różnica, bo nie porównywałem obu wersji na CRT.

Opublikowano

Na 100% mnie bedzie mozecie mnie usunac z listy.A w finale krzyczcie sweep bang dla wiekszego klimatu obojetnie komu-obu?:P

Opublikowano

Yudan taiteki! :)

("Pewność siebie jest największym wrogiem")

Opublikowano

czy jak wpłace jeszcze kase i dojdzie w poniedzialek to sie jeszcze zalapie na te znizke 35ziko ;d?

Opublikowano

Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

Opublikowano

Ja przymierzam się ,żeby wpaść na turniej i pozabijać wszystkich stevowym PAB d+2...

Opublikowano

Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje

Opublikowano

pojadę taksówką a być może pofarci mi się z autem bo w piątek na noc do roboty a na nocki najczęściej mam auto to przed pracą bym wstąpił do velura lub do kogoś innego z was

Opublikowano

dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje

Matt proszę Cie ;-P ta podcinka ma 18 klatek i wydaje mi się że to high crush bo już Di kilkanaście razy przebił mi punche, widziałem oprócz tego już sporo walk koreańców którzy zasrywali kalesony na myśl o tym. Więc mówienie że "większość" tego nie widzi możesz równie dobrze powiedzieć "wszyscy"

Opublikowano

Pawle, proszę Cię. On pisał o PAB 2, nie o HS Pandy.

Opublikowano

Matt pisał o PAB d+2.

edit: Di, ty nołlajfie, ciągle siedzisz na forum i zawsze mnie wyprzedzisz -_-

Edytowane przez Snake.