Opublikowano 25 listopada 200915 l mam nadzieję że singlowy odbędzie się cały 5tego bez żadnych obsuwów że jakieś de czy 8semka będzie jeszcze w sob się męczyć =3 I nie będzie problemów jak parę osób wpadnie bez zapisywania się na turniej bo u nas nikt nie wie jeszcze czy jadymy czy nie
Opublikowano 25 listopada 200915 l Problemu dla nas nie ma jeśli ktoś się nie zapisze, jedyny problem może istnieć dla czyjegoś portfela xD Wreszcie poznam część sceny która zamarła , szykujcie tyłki staruchy Prosił bym o sprawdzenie! Plansza z deszczem (heavy rain chyba) na practise, telewizor crt, lagi na practise. Do turnieju musi być wiadome. U mnie są non toper ;/ Edytowane 25 listopada 200915 l przez Mastachi
Opublikowano 25 listopada 200915 l Keii - na CRT wszystkie euro tekkeny dzialaja w 50 klatkach, dopiero w HD dzialaja w 60. W HD deszczowa plansza gra sie ok. Moze uda mi sie zalatwic NTSC tekka do turnieju to go wezme (ale nic nie obiecuje). pogadamy jutro na tel.
Opublikowano 25 listopada 200915 l wez wez! jezeli ktos ma jeszcze NTSC to tez niech wezmie i najlepiej naklei naklejke "Di - NTSC" itp To NTSCki sie wrzuci na CRTki i po sprawie.
Opublikowano 26 listopada 200915 l był mój brat na liście a jak teraz przeglądam to chyba go przypadkiem usunąłeś (Adwark), sorki nie zauważyłem pierwszej pozycji XD<br> Edytowane 27 listopada 200915 l przez Milonpl
Opublikowano 27 listopada 200915 l Welna_PL sprzedawał T6 w wersji NTSC. Nie wiem, czy jest taka widoczna różnica, bo nie porównywałem obu wersji na CRT.
Opublikowano 27 listopada 200915 l Na 100% mnie bedzie mozecie mnie usunac z listy.A w finale krzyczcie sweep bang dla wiekszego klimatu obojetnie komu-obu?
Opublikowano 28 listopada 200915 l czy jak wpłace jeszcze kase i dojdzie w poniedzialek to sie jeszcze zalapie na te znizke 35ziko ;d?
Opublikowano 28 listopada 200915 l Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:
Opublikowano 28 listopada 200915 l Ja przymierzam się ,żeby wpaść na turniej i pozabijać wszystkich stevowym PAB d+2...
Opublikowano 29 listopada 200915 l Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue: dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje
Opublikowano 29 listopada 200915 l pojadę taksówką a być może pofarci mi się z autem bo w piątek na noc do roboty a na nocki najczęściej mam auto to przed pracą bym wstąpił do velura lub do kogoś innego z was
Opublikowano 29 listopada 200915 l dlatego zaznaczylem wyraznie obydwa ;] Punisher mozesz spokojnie tym cisnac wiekszosc na bank tego nie widzi,z grupy na ten cios mozna wyjsc hyh Dziwi mnie ze tylko Ryan z zagranicy bedzie...do niemczech to kazdy cisnie a na nasz...Po turnieju zrobcie chory filmik cos ala trailer UT DVD moze to skusi na nast edycje Matt proszę Cie ;-P ta podcinka ma 18 klatek i wydaje mi się że to high crush bo już Di kilkanaście razy przebił mi punche, widziałem oprócz tego już sporo walk koreańców którzy zasrywali kalesony na myśl o tym. Więc mówienie że "większość" tego nie widzi możesz równie dobrze powiedzieć "wszyscy"
Opublikowano 29 listopada 200915 l Matt pisał o PAB d+2. edit: Di, ty nołlajfie, ciągle siedzisz na forum i zawsze mnie wyprzedzisz -_- Edytowane 29 listopada 200915 l przez Snake.