Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

Wybacz. Z chęcią oddam Ci palmę pierwszeństwa, bo nie jestem forumowym no-lifem, a studentowym :thumbsup:

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 37 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

Można mnie dopisać, dzisiaj przeleję kase. Najwyżej jak nie znajdę blisko jakiegoś taniego hotelu to przepadnie, ale już mam coś na oku wiec powinno być ok :P

Edytowane przez Komandos

Opublikowano

Powinna się liczyć data wpłaty :wink:

Opublikowano

No to Robson i ja na bank będziemy...

Phew. To będzie dziwny turniej. Po raz pierwszy nie wiem czym grać.

Opublikowano

UWAGA!

Przedłużamy możliwość dokonywania wpłaty za wejściówkę na turniej w kwocie 35 zł - będziemy honorować przelewy, które otrzymamy NAJPÓŹNIEJ do CZWARTKU 3.12 do północy. Po tym terminie wejściówka kosztować będzie 50 zł, tak więc jeśli pieniądze od uczestnika otrzymam w piątek, będzie on musiał dopłacić 15 zł na miejscu, aby wystąpić w turnieju. W ostateczności mogę przelać pieniądze z powrotem jeśli ktoś się rozmyśli, ale wolałbym uniknąć takiej sytuacji - wydaje mi się że czasu jest aż nadto by wykonać przelew na czas. Tak więc zapraszam ostatnich gapowiczów do uiszczania opłat, żeby później nie było jakichś niedomówień w dniu turnieju. :smile:

Edytowane przez tokis

Opublikowano

Matt pisał o PAB d+2.

Pawle, proszę Cię. On pisał o PAB 2, nie o HS Pandy.

AAAA w podstawówce miałem dwóję na czytaniu ze zrozumieniem ;P PAB d+2 to jest taki crap... 10 razy bardziej bezużyteczne niż d/f+3 bryana, ale za to PAB d+1 ten taki pok na low :P ooo to miażdży :D

Opublikowano

Mnie możecie skreślić z listy, niestety

Opublikowano

no chłopaki niestety ale kolejny raz LIFE > TEKKEN, skreslcie mnie z listy

Opublikowano

kur.wa, kolejny się znalazł. A chciałem z tobą w strita pograć ;]

Opublikowano

Pychu po prostu wie, że nie ogarnął jeszcze większości postaci i że na turnieju dostałby solidny w(pipi) od jakiegoś nooooooba :yes: . Cóż, przynajmniej lepiej wyjdzie w statystykach ... :whistling:;)

Edytowane przez Cambion

Opublikowano
  • Autor

Oki wykreśleni...szkoda. btw. ostatnie zapisy na turniej i potwierdzenia przybycia rozpoczną się od godziny 10ęj w sobotę mniej więcej około 12ej powinien rozpocząć się turniej indywidualny.

Opublikowano

Dopisz jeszcze mnie, kasa będzie na koncie pewnie we wtorek

Opublikowano

sam jestem noobem, gdyz w ta czesc gram tylko jedna postacia :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie jak tylko dorwę Tokisa to wezmę od niego listę osób które wpłaciły i pouzupełniam listę uczestników

Przy osobach które wpłaciły ( i doszedł do nas przelew pojawi) się słowo "zapłacone".

Opublikowano

Yudan taiteki! :)

("Pewność siebie jest największym wrogiem")

kumosonada atariko nokagame!

"Mój stary je kanapki"

Opublikowano

Mashter, wszyscy wiedzą że bardzo mnie lubisz. :D Ale nie musisz mi się aż tak podlizywać!

Opublikowano

Nie pamiętam, czy pytałem: Czy w Grakuli będzie dostęp do wi-fi? Chciałbym zrobić relację na żywo z turnieju :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Oki pierwszy post edytowany, jeżeli ktoś wysłał przelew i nie ma go na liście z dopiskiem " zapłacone" niech zgłosi się do naszego księgowego Pana Tokisa;) . Co do Wi-Fi dzisiaj sprawdzę, ale skoro jest na rynku powinno i być w środku.

Szkoda Lublin że was nie będzie, ale oki.

Edytowane przez Dante84

Opublikowano

Dokładnie, jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do przelewów, nich daje mi znać PM.

@ Damix

Sprawdź TO połączenie - wydaje się rozsądne. Nie wiem niestety jak z ceną (podejrzewam ze coś koło 30-40 zł), ale można zadzwonić, dowiedzieć się. Dawać, nie wykruszać się tam! :tongue:

Opublikowano

Mashter, wszyscy wiedzą że bardzo mnie lubisz. :D Ale nie musisz mi się aż tak podlizywać!

A tam od razu szukasz jakiegoś głebszego znaczenia, ja tylko skomentowałem to co napisałaś. Zresztą z tego co pamiętam, to ty mnie nie lubisz, a nie ja ciebie :) Mi raczej szkoda energii na to, żeby kogoś nie lubieć.

Co do turnieju, to mam nadzieje że będą jakieś niespodzianki, a nie Ryan z Devilem w finale. Chociaż w sumie będzie Robson, Gon, może Kurek, także wedlug mnie sprawa finału z Devilem jest otwarta, bo Ryan ostatnimi czasy gra tyle w Tekkena co ja - co potwierdza ostatni jego turniej w londynie (odpadł w pierwszej rundzie z jakimś janowym Lee:)

Opublikowano
Mi raczej szkoda energii na to, żeby kogoś nie lubieć.

Czóję sie zrosczarowany