Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Art of Tekken - Łódź, 5-6 grudnia - Tekken 6

Featured Replies

Opublikowano

Widze ze duzo osob urazila moja szczerosc/radosc. Przepraszam, wiecej sie to nie powtorzy. Pitrex przypomnij sobie nasze spary Kaz na Fenga i powiedz czy tam gralem tak jak na turnieju. Chodzilo mi o ta walke w SBO, jak to nawet nie chciales reki podac i za kazdym razem od tamtej pory jak rozmawiamy mi to wypominasz. Widze ze u Ciebie tekken > kumple. Szkoda.

• Odpowiedzi 499
  • Wyświetleń 37 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matt, dziękuję, że tak we mnie wierzysz, ale zapomniałeś chyba o tym, że Panda po SWEEP nie ma BANG... :tongue:

• No ja też nie widziałem. Nie o to mi chodzi czytaj uważnie posty albo najlepiej nie czytaj.Nie chcę,żeby mieszały się do tego osoby trzecie.Wyraziłem tylko swoją opinię,że dziwi mnie przegrana do zer

• A to ciekawe bo z tego co mi wiadomo Devil grał postacią, na którą nie była ograna większa część graczy ( no i rzeczywiście Ryan wtopił ). Więc np. mogę o nim napisać to co Punisher napisał o grze Nev

Opublikowano

Ta, zabroncie sie komus cieszyc, nie dawajcie reki itd

Opublikowano

ja je.bie ale z czego się cieszyć ? że się grało na jeden cios ? albo zarzucało pod sciana czy cos w tym rodzaju ? mnie osobiście nie bawi taka gra. "Tekken->kumple" nie mam pojecia o co ci chodzi znasz moja opinie o tobie jesli chodzi o granie ale jesli chodzi o ciebie samego jako czlowieka itp. to nie mam jakiegos urazu czy nie checi przebywania w twoim towrzystwie,ja sie wypowiadam tylko na temat gry,bo normalnie to jestes spoko ziom :P

P.S. rękę ci chyba podałem xD

Edytowane przez Pitrex

Opublikowano

No to może moje trzy grosze:

Turniej - miejscówka wspaniała, duża ilość stanowisk, doskonałe nagłośnienie, rzutnik, stream (!!), i wszystko pod ręką. jednym słowem ideał! Nie mówiąc o super klimacie. Malutki, malutki minusik to małe opóźnienia w rozpoczynaniu turniejów, ale gdzie tego nie ma - trudno się wyrobić na czas. Zdecydowanie zrobię wszystko, żeby być na następnej edycji.

Ludziska - jak dobrze było Was wszystkich zobaczyć, zarówno stary jak i nowy skład. Fajnie, że jeszcze gramy w tego Tekkena. ^^ Ciekawi mnie tylko, czy po tym turnieju nastąpi mobilizacja do treningu czy chwytanie się za topy i granie na kilka janków. ^^ Czas pokaże, ale tak samo jak sugerowałam na forum, że wynik turnieju może być inny niż dotychczas, tak też przewiduję, że jeśli wszyscy potrenują i poznają dobrze postacie, za jakiś rok powróci na turnieje do łask stara, dobra kapa. W poprzednim turnieju nieznajomość postaci nadrabiało się movement'em, teraz nie ma przebacz, trzeba wszystko poobczajać. :)

Jeśli chodzi o mnie, to ogólnie poszło mi lepiej niż się spodziewałam - Yoshi to też nowa postać :P. W grupie poszło mi nienajgorzej. Przegrywałam głównie z postaciami o których nie miałam zielonego pojęcia - z priorytetową, naparzającą Alisa Deviljina (masz do niej rękę, polecam Ci ją) i przemyślanym, poukładanym Miguelem Kurka (bardzo fajnie się z Tobą grało ^^)). Największą porażką turnieju była Christie Tokisa, która po każdym kołowrotku z handstand'a powinna lecieć do mini-juggla, ale nie leciała, bo zamiast d/f+1 robiłam 1,1. Nie ma to jak wiedzieć co się powinno robić, ale tego nie robić. Przegrana na własne życzenie. Bez komentarza. :)

Prywata:

- Dante - stokrotne dzięki za nocleg, nie przeżyłabym gdyby nie te parę godzin snu.

- TLT (Velu, Tokis, Junior, Gomez, Gajda,...) - wielkie dzięki za turniej! Pełen profesjonalizm, fajne koszulki Teamowe, ładne plakaty, zaangażowanie i zgranie - Wasz entuzjazm bardzo widać i bardzo mi się to podoba.

- Di - Twoja panda to As w rękawie: ładne karanie whiffów, trochę setupów, trochę janka... jednym słowem dobrze obczajona Panda. :)

- Sway - no wreszcie się spotykamy! Wróciłeś do korzeni (Paul), i dobrze. Szkoda że zagraliśmy tylko parę sparów.

- MTC - enh shaman jest fajny, to taki Yoshek wowa z pieskami przy nodze i rage mode na zawołanie :P. Nie pamiętam czy zagraliśmy w TK, jeśli nie to musimy zagrać. :)

- Gagarin - nie waż się ciąć Yosha po wygranej rundzie. :) A ogólnie jeśli czujesz się na siłach, to wracaj do Yosha, albo wybierz silniejszego jana od Niny. A najlepiej zamiast jana wybierz bezpieczną postać z dobrą defensywą jako przeciwwagę do Yosha. Ja mam zamiar tak zrobić.

- Gajda - z tą rundą w SBO nie za bardzo wiedziałam co zrobić. Na pocieszenie powiem, że flash już lądował na ścianie, byłby W! damage plus setup na reakcję (Yoshem widać, co przeciwnik robi przy ścianie), i prawdopodobnie i tak byłaby to przegrana runda. :/

- Pitrex - cięęęężki Bryan. :) Trochę więcej cierpliwości z Twojej strony i byłaby ładna kapa, i kto wie, może nawet inny wynik w grupie.

- Kitos - obserwowałam Twoją walkę z Tokisem. Więcej d/b+2 i byłoby dobrze. Tokis chyba hipnotyzuje że ludzie nie wiedzą co na niego robić :P

- jamor - jak zwykle gotowy na wszystko. Dzięki za poratowanie mnie odrobiną jedzenia w nocy. :)

- Tundra - fajne walki. Nie jestem do końca przekonana co do Twojej teorii o wychodzeniu z grupy na pierwszym miejscu. :P

- Mashter & Boskon - fajnie się ubawiłam Waszymi komentarzami w czasie finałów. Najbardziej mi się podobało "Lars to Mishima z ADHD". :D

- Kurek & Gon - widać że ostro graliście, ładnie poobczajane postacie. Zarówno Miguel jak i Dragu mi się podobał. Twój Dragunov, Gon, może być w przyszłości groźny.

- Nevan - gratuluję zwycięstwa, to był Twój turniej. Co prawda grałeś na ostre janki, ale jak widać to wystarczyło. :) No i Anka morduje przy ścianie. Ała ^^.

- Frizen - fajny Devil Jin. I nie przegrałeś ze mną przez nieznajomość Yoshka, tylko przez swoją powtarzalność. Jak tylko zobaczyłam, co można zrobić po u+4, DJ nagle stał się łatwy. Dałabym Ci teraz kilka rad, ale z naszej rozmowy na turnieju wywnioskowałam, że nie lubisz gdy ktoś bardziej doświadczony zauważa błędy w twojej grze, więc pozostawię Ci przyjemność samodzielnego ich odkrywania.

- Fastlegs, Ryan - good to see you again!

- TcT - fajnie że przyjechaliście. :) Nie miałam okazji zobaczyć, jak gracie, ale chyba przydałoby się organizować więcej grania w Poznaniu?

Pozdrawiam wszystkich i do następnego Art of Tekken!

Opublikowano

Rozwala mnie to jeczenie co niektorych w temacie kapy i janienia czy nikt z was jeszcze nie zwrocil uwagi na to ze w to sie gra prawie jak w Tekkena 3 czyli postac z dobra frame data i dobrymi NC jest topem wiec skonczcie jeczec i sie powoli przyzwyczajajcid ze bedziecie dostawac jak za czasow T3 od janowych Kingow grajacych na 2,1,2,1 i 1,GS taka gra

Opublikowano

Żałuje, ze nie moglem pojawić się na turnieju i pograć z wami wszystkimi :(

Jedno co mnie dziwi to komentarze niektórych z was. Kurcze tyle jęczenia, tłumaczenia się i narzekania lol.

P co ?? Czy naprawdę część z was czuje się tak okrutnie pokrzywdzona lol, z tego co się orientuje można wybrać każdą postać i nie ma ograniczenia na

nadużywanie niektórych ciosów :P

Opublikowano

aha - lol turnieju - Pandy są pod ochroną i blokują drugi hit NC u/f+1+2,1+2 od Boba Devila, gdy dostaną pierwszym. Szkoda, ze tego nie będzie w HD, tylko z kamery.

Jak za bardzo opóźni nie jest NC

Ale on bardzo mało opóźnił. Zobacz na YT.

Za bardzo opóźnił. Zobacz na practise:P. Naprawdę zamiast siać panikę i krzyczeć że t6 jest zabugowany lepiej najpierw sprawdzić:P. To NC można mocno opóźnić względem inputa ale nie względem animacji.

Opublikowano

Well sorry it's a bit late this post, but I was uploading videos all day yesterday * SIGH*

First off the shock of the results blaytant, well done to all who came and achived what they hoped to achived.

SHOUTOUTS:

Neven: Well Done for winning the tournament, you have come a long way and have proved this game is not all about the new chracters.

Cambion: It was a funny group match we had, I look forward to playing you next time.

Di: Panda shoes= PANDA RULES in Tekken 6! :D

Junior: Thanks for putting me up at your house and looking after me. Hope you do well in your exams.

Devil Jin: Alisa is going to get banned, pick another chracter, nah I'm going to be studying her alot, so watch out next time money match 20 zl.

Devil: Nice Bob, good playing with you again I have video for you, so give me your email address please, so I can email to you.

Tenshi: It was good to see you again too, I'm sure someway some how we can prove Yoshi can be a good tournament chracter ;) oh check PM on TCT when you get chance please.

Robson: Well Done for Placing in top 8, check PM on TCT aswell when you can please.

TLT: well done for hosting a good tournament.

Jamor: Let me know when you have put the pics up and try not to Zip them if possible.

SEE YOU NEXT TIME POLSKA! HAVE A HAPPY CHRISTMAS AND A PEACEFUL NEW YEAR!

Opublikowano

No to na trzeźwo moge coś napisać apropo samego turnieju. ^_^

Oczywiście na początku podziękowania dla całego TLT oraz Di za organizację jednego z najlepszych turniejów na jakich byłem :good2: . Miejscówka, klimacik, wielu znamienitych zawodników i zawodniczek, no i sprzęt oraz nagrody - wszystko pierwsza klasa :drinks: . Zabrakło tylko striptizerek ale to taka wskazówka na przyszłość :whistling: .

Następnie idą gratulacje dla podium ,a szczególnie dla samego zwycięzcy czyli Nevana :good: .

Kolejne podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich osób z którymi grałem i gadałem. Miło było ponownie zobaczyć znajome twarze, pośmiać się i porozmawiać.

PS. Teraz będzie trzeba umawiać się z sekretarką Di na tydzień wcześniej żeby móc z nim pograć no i pewnie obowiązkowo uiścić opłatę :whistling: , bo przecież taka osobistość nie będzie zbyt chętnie chciała grać z takimi noobami jak ja czy MTC. ;)

PS2. Fastlegs -> I agree, our match in group was so weird :D

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Tenshi - ja bardzo chetnie przyjmuje rady od innych, moglas to zle odebrac ale ja chcialem obejzec jak Gagarinowi i Sepkongowi z Di pojdzie, kiedy chcialas mi mowic co robie zle. Jestes jedyna osoba ktora sie tak szybko ograla na u+4 DJa. Jakbym Cie urazil to przepraszam. Na nastepnym turnieju juz nie bedzie sie dalo tak janic, a uwierz mi ze gram inaczej.

Opublikowano

To chyba musi być ten stres turniejowy skoro ludzie łykali rzeczy po u+4 DJ'a. Jak ja grałem z koleżką czy ze snejem to za drugim razem już mnie z tego ściągali albo wymijali:P.

Opublikowano

Łukasz, Ty idź lepiej possać Werther's Original :tongue: I szykuj się na weekend, bo jakieś granie pewnie zrobimy.

Opublikowano

Pitrex, taki niby jestes fair i grasz ładnie. A gdy z Toba wygralem to mi nawet reki nie podales... Wiec bez komentarza.

Opublikowano

Jak ostatnio gralem z AC to tez mnie praktycznie tylko na u+4 wyjanil jedna walke ;p

Pozniej jak juz sie ogralem na DJowe kapy i fakt ze Ewgf i wavedash nie sa juz takie straszne AC musial zmienic postac na Alise zeby nie dostac 10 z rzedu

Powaznie skonczcie jeczec wszystko sie wyklaruje z frame data i ograniem na razie z tego co widze masa rzeczy nie byla karana tam gdzie mozna np glupie 1 i jakies NC z niego wcisnac

Opublikowano

Ale ty dobry jesteś Ukyo!!! Przestaniemy jęczeć i będziemy ćwiczyć żeby ci dorównać!!!

Przestań pierdolić.

Opublikowano

Ale ty dobry jesteś Ukyo!!! Przestaniemy jęczeć i będziemy ćwiczyć żeby ci dorównać!!!

Przestań pierdolić.

Ukyo na serio jest dobry, podcinkę Bryanem opanował już do perfekcji ;)

Opublikowano

Spokojnie Panowie, nie ma potrzeby na siebie naskakiwać. :)

Kawał na rozluźnienie:

----

Że matematyka jest królowa nauk to wiemy wszyscy. Ale dopiero poniższe rozumowanie to tak naprawdę unaocznia

Co to znaczy osiągnąć w życiu 100%?

Wielu ludzi mówi, że daje z siebie ponad 100%, ale czy tak jest rzeczywiście?

Co to znaczy osiągnąć 100% w życiu?

Z pomocą przychodzi nam matematyka ;

Jeżeli za A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

podstawimy: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

to:

H-A-R-D-W-O-R-K (ciężka praca)

8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%

a

K-N-O-W-L-E-D-G-E (wiedza)

11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96%

ale,

B-U-L-L-S-H-I-T (pieprzenie głupot)

2+21+12+12+19+8+9+20 = 103%

zas

A-S-S-K-I-S-S-I-N-G (włazidupstwo)

1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118%!

Tak więc jedynym, popartym matematycznie, wnioskiem jest to, że chociaż ciężka praca i wiedza zbliża Cię do ideału,

to tylko pieprzenie głupot i włażenie w dupę wyniosą Cię ponad przeciętność.

Opublikowano

Tundra- Byłem podwójnie wku.rwiony bo to była moja 2-ga przegrana z rzędu i najgorsze było to że nie mogłem sie opanować po 1-wszej przegranej takze z toba gralem totalnie na pale i nic nie pamietam z tej walki,także no offence ale miałeś po prostu wygraną walkę za free.

Opublikowano

Łukasz, Ty idź lepiej possać Werther's Original :tongue: I szykuj się na weekend, bo jakieś granie pewnie zrobimy.

Riposta w stylu Pawła :whistling: