vip77 237 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ale to nie jest to samo frugo co bylo kiedys. teraz to sie nazywa New FRUGO Go. opakowanie inne, producent pewnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 o (pipi) zrobie sobie dzisiaj cala patelnie tego przysmaku i bede z kotami ogladal klan. Brak mi tego no... kukuruku? (pipi)c nie pamietam dokladnie, ten wafel taki byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
mortis 2 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 byly kiedys takie batoniki... ciastko na gorze czekolada i na tym mmsy przyklejone badz jakies inne dodatki. Pamieta ktos jak to sie zwalo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 biscuits? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 zwłaszcza smak bananowo - jabłkowo - mandarynkowo - waniliowy dawał rade nie wiem, może da się to jeszcze gdzieś kupić, ale na pewno nie u mnie na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 potwierdzam, sok z mlekiem był calkiem fajny i rzeczywiscie chyba juz go nie ma... swoja droga niby wystarczy dolać sobie mleka do zwyklego soku, i efekt jest dosyc podobny ale uwaga bo można sie zbełtać... Cytuj Odnośnik do komentarza
majkelek 23 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Babeczki mistrza Jana czy coś takiego. To było genialne. Jak byłem mniejszy zawsze mamę na to naciągałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Pamiętam jeszcze jak sprzedawali Cheetosy z saszetkami z ketchupem w środku. Zaje/biste to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Twistosy paprykowe, te chipsy były świetne Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Właściwie to taki temat już jest oda bardzo dawna http://www.psxextreme.info/topic/62063-produkty-rolno-spozywcze/ do połączenia lub zamknięcia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Niedawno przypomniałem sobie o takich małych żelkach. Miały kształt takich potworków i były owocowe. W przeźroczystym opakowaniu. Wie ktoś jak to się nazywało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Lays fromage 1sza seria. Pozniej sie jakos zepsuly Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Eeee.. nie gadaj. Teraz też są dobre, a raczej zaje.biste. Uwielbiam fromage Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 brakuje mi gum kaczor donald... dobre byly no i gum GI Joe o smaku coli Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 (edytowane) Ale mi o nich przypomniałeś... Ku.rwa Biesiadne. Pół roku temu je widziałem. Kilka, może kilkanaście razy je tylko jadłem, bo ta nazwa jakoś mnie zniechęcała, ale pamiętam, że dobre były, takie biesiadne Edytowane 2 Stycznia 2010 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja tęsknie za czekoladowymi gwiazdkami Weddel'a ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja pamiętam o takich lizakach w kształcie stopy i sie je maczało w proszku, który potem strzelał w podniebieniu. Teraz są podobne, ale tamte były najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
griszczuk 1 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) do dzisiaj pamiętam, jak babcia kupowała mi w Chacie Polskiej Edytowane 10 Stycznia 2010 przez griszczuk Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 A sa moze jeszcze w sklepach te chrupki FLIPS??? pamietam czekoladowe , jakies 10 lat temu to moze bylo - szal na te chrupki był , albo toffi i truskawkowe tez dawaly rade Cytuj Odnośnik do komentarza
nuke` 2 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Te gwiazdki Milky Waya, jadłem ostatnio na wyspach. Faktycznie szkoda, że u nas ich już nie ma. Wiele smakołyków mi brakuje, ale najbardziej brakuje mi naszego polskiego batona z firmy Wawel - KOMIX (albo komiks - nie pamiętam jak się to pisało) P.S: Czipsy Biesiadne są u mnie w sklepiku osiedlowym i Flipsy chyba też Edytowane 7 Marca 2010 przez nuke` Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A sa moze jeszcze w sklepach te chrupki FLIPS??? pamietam czekoladowe , jakies 10 lat temu to moze bylo - szal na te chrupki był , albo toffi i truskawkowe tez dawaly rade Jasne, że są. Ostatnio widziałem właśnie czekoladowe. Pamiętam z 8 lat temu to było tych smaków z kilkanaście jeślik nie ponad 20, np. jagodowe, miętowe, grzybowe. Rzeczywiście czekoladowe to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Piwo z chmielem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toad 1 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 kiedyś była taka oranżada "Kaskada" w szklanej 1 litrowej lub 0,7 buitelce, wieloowocowa, pamiętam, ze masowo ją kupowaliśmy w domu, ale nie wiem czy teraz by smakowała... Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Moze nie smakolyk,ale brakuje mi Frugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi