nero2082 712 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a co to może być za film? Indiana Jones? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A jak z dostepnascia w Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A co z MM w Poznaniu? Też będzie ok. tej 14 jak w innych miastach? Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Właśnie dzwoniłem do mm we wrocku i jutro jest szansa na gre w cenie 159 zł... To kup dwie sztuki, dorzucam na dwa browary za trud , jak siada to daj znać na PM Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Właśnie dzwoniłem do mm we wrocku i jutro jest szansa na gre w cenie 159 zł... To kup dwie sztuki, dorzucam na dwa browary za trud , jak siada to daj znać na PM Albo 3:) Jakby co to ja daje na 3 browce Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 kuzwa az wam zazdroszcze...jest ktos moze tutaj z wysp i wie jak bedzie wygladala sprawa tutaj z u2...bylem w extravison i dopiero w piatek, gamstop tez mowia ze dopiero piatek (podpytalem chlopa czy nie bedzie wczesniej to mowi ze juz dostana w polowie tygodnia ale i tak nie sprzedadza wczesniej bo kara jest dosc spora za wczesniejsza sprzedaz i zaczeli by sprzedawac tylko gdyby ktorys z sieci sklepow ich zaczal wczesniej bo wtedy moga).....jakby ktos mial namiary na cos wczesniej w IE to niech da znac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Opole anyone? Dostanę Un2 gdzieś w tym mieście grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Zadzwon do Media Markt - tylko tam moze byc, poza tym nie ma innych sklepow, ktore maja gry w dniu premiery lub nawet nowosci . Pisalem maila z zapytaniem, ale jeszcze nie dostalem odpowiedzi. Jak bede mial czas to jutro tam podejde i zobacze czy jest, ewentualnie zapytam kiedy bedzie i za ile. Edytowane 12 Października 2009 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 W MM Czeladź jutro do godz. 16 ma być w cenie 199. Empik w M1 dopiero podobno 20 października, cena nieznana... smiech na sali, ale obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Opole anyone? Dostanę Un2 gdzieś w tym mieście grzechu? Zadzwonilem do MM - dowiedzialem sie, ze bedzie w dniu premiery, ale sprzedawca nie wiedzial kiedy dokladnie (dzien) to bedzie. Co do ceny to powiedzial, ze gra bedzie kosztowala nie wiecej niz 219, ale moze byc taniej. Patrzac na ceny w lokalnym MM nie chce mi sie wierzyc, ze Uncharted 2 bedzie kosztowalo 159zl. ale byloby calkiem fajnie Edytowane 12 Października 2009 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Generalnie dzień premiery jest za dwa dni, więc oprócz wiszenia na słuchawce albo przejścia się własnoręcznie nie wiele można zrobić. W 159 zł. śmiem wątpić. Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 W MM Czeladź jutro do godz. 16 ma być w cenie 199. Empik w M1 dopiero podobno 20 października, cena nieznana... smiech na sali, ale obsługa. Pamiętam, jak przed premierą K2 też mi mówili w jakimś empiku w wawie, że będzie jakoś dwa, czy trzy dni po premierze. Potem okazało się, że było w dniu w za(pipi)istych promocjach. Oni tam nie wiedzą co, gdzie kiedy. Co się dziwić, taka praca, że bez znaczenia czy się starasz czy nie, hajs ten sam. W MM Czeladź jutro do godz. 16 ma być w cenie 199. Empik w M1 dopiero podobno 20 października, cena nieznana... smiech na sali, ale obsługa. Pamiętam, jak przed premierą K2 też mi mówili w jakimś empiku w wawie, że będzie jakoś dwa, czy trzy dni po premierze. Potem okazało się, że było w dniu w za(pipi)istych promocjach. Oni tam nie wiedzą co, gdzie kiedy. Co się dziwić, taka praca, że bez znaczenia czy się starasz czy nie, hajs ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) gamesoft z Krakowa ma mieć w czwartek za 179zł. do MM w M1 dzwoniłem już jakieś 5 razy od niedzieli ale nie udało mi się dodzwonić. jutro po pracy przejadę się osobiście to będę wiedział (chyba że uda mi się jutro dodzwonić i mi powiedzą że nie ma) Edytowane 12 Października 2009 przez pawel_k Cytuj Odnośnik do komentarza
sszaki 0 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a na wrocławskich Bielanach nie wiadomo po ile będzie?? i czy będzie jutro?????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) kuzwa az wam zazdroszcze...jest ktos moze tutaj z wysp i wie jak bedzie wygladala sprawa tutaj z u2...bylem w extravison i dopiero w piatek, gamstop tez mowia ze dopiero piatek (podpytalem chlopa czy nie bedzie wczesniej to mowi ze juz dostana w polowie tygodnia ale i tak nie sprzedadza wczesniej bo kara jest dosc spora za wczesniejsza sprzedaz i zaczeli by sprzedawac tylko gdyby ktorys z sieci sklepow ich zaczal wczesniej bo wtedy moga).....jakby ktos mial namiary na cos wczesniej w IE to niech da znac. Sprawdź w "SMYTH" ( cena 59 Euro ;/ ) . Kupiłem tam NFS SHIFT przed premierą .Na ich stronie internetowej możesz sprawdzić czy w którymś sklepie już mają. ( na dzień dzisiejszy jeszcze nie ) Edytowane 12 Października 2009 przez Suboshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Polecam Game-Over z Łodzi, zawsze dzień przed premierą i to praktycznie każdy większy tytuł, jutro jadę po U2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jutro wyruszam poszukać U2 w Krakowie. Mam nadzieję, że coś się znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Belzebubinho 1 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 z tego co pamiętam to z ultimą 1 lub 2 dni przed premierą się dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W 159 zł. śmiem wątpić. Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jakby ktoś był z Radomia to w MM U2 jest zamówione ale jeszcze jej nie mają (cena będzie ustalona po dotarciu gry). W skrócie - nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
KonradS 0 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Przed chwilą dzwoniłem do Empiku w Galerii Mokotów w Warszawie. U2 ma być dopiero 20-go Gdyby ktoś znalazł grę w wawie niech da znać Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja dzwoniłem do MM na Okęciu. Prawdopodobnie będzie dziś, ale to nie na 100%. I raczej jednak nie będą mieli metalbox'a... O cenę nie pytałem,ale pewnie 199. Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Przed chwilą dzwoniłem do Empiku w Galerii Mokotów w Warszawie. U2 ma być dopiero 20-go Gdyby ktoś znalazł grę w wawie niech da znać Oni podają info ze swojej strony, więc nie ma co się bać. Więc sami nie wiedzą kiedy, ale gra i tak im przyjdzie najpóźniej jutro. Czy ostatnio z jakąś grą od Sony mieli taką obsuwę? Cytuj Odnośnik do komentarza
cronosik 0 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Wiesz jak jest , Polak musi po marudzić Edytowane 13 Października 2009 przez cronosik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Ja żem zachodził do MM(galeria biała) w Białymstoku i również nie ma, w emipkach też... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi