Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Witam.

Mam pilne pytanie !

Kiedy jest premiera w UK ? bo juro bede w Londynie i myslalem, ze kupie odrazu, a tu patrze na game, gamestation i hmv ... wszedzie jest napisane, ze premiera 17.09 o_O ... czy to znaczy, że jest pozniej niz u nas ?

troszkę odświeżę,smutne ale prawdziwe,mimo europejskiej premiery 15-ego Move można kupić dopiero od piątku 17-ego,dzisiaj objechałem 7 sklepów od GameStopów przez HMV kończąc na Smyfie ;)

nigdzie nie chcieli mi sprzedać move,tłumacząc że jak by to zrobili to mają 25 tys euro kary ;),nie pomogło nawet pokazanie im palcem w komputerze (bo to debile) daty premiery....

Najzabawniejsze jest to że z Gran Turismo 5 bedzie tak samo ;) wszyscy będą grać 3 bo to środa jak się nie mylę a w Irlandii będzie od 5-ego....

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z Move w Gdańsku?

Gdzie i za ile (i czemu tak drogo ;p) można wyrwać?

Opublikowano

Play & Go w Szczecinie ma starter Move za 220 zł, a navi i motion controler dopiero w poniedziałek.

Opublikowano

nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU

EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a...

Opublikowano

nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU

EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a...

Miałem to samo, ale udało mi się jakoś wyrwać dwie różdżki. Nie wiem czy świadczy to o tym, że Sony pokpiło sprawę z dostawami, czy jest takie zapotrzebowanie na ten towar. W sumie obstawiałbym to drugie, bo 1/3 znajomych na liście ma opisy z Move i gra w gry pod kontrolery :]

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku.

Opublikowano

sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku.

Nie do końca bo starter packów chyba nigdzie nie brakuje czy w Usa czy w Polsce. Chodzi o to, że mało na sklepy dali samych różdżek czy navi. Moim zdaniem po prostu, Sony po raz kolejny nie do końca wyczuło potrzeby / zapotrzebowanie konsumentów.

Opublikowano

Powinni mieć rozeznanie ile poszło do tej pory samych kamerek, to wiedzieliby ile zamówić samych różdżek.

Opublikowano

chyba można rozpocząć rozmowe o tym - gdzie kupić na premiere dead rising 2????

glownie mnie interesuje warszawa oczywiscie , ultima ma za okolo 190zł a swiat gier okolo 180

ale ciekawi mnie jakie jeszcze inne skelpy w warszawie mają i po ile (zdziwilem sie bo w 4console gośc wcale nie wiedział o co chodzi...)

Opublikowano

ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu? Obskoczyłem w katowicach i okolicach MM, Saturn, Empik... w Opolu to samo, i dzisiaj dochodzi do tego Wrocław, niegdzie nie znalazłem... Cena w media expert w wro całkiem znośna jak za zestaw - 199,- ,ale samej różdżki nie ma, gostek mówił że były po 109,- co wydaje mi się aż za tanio. Z wywiadów w MM i media expert, dostawy mają być w pierwszej połowie przyszłego miesiąca... . No i kasę przechulałem na koncert Davida Gilmoura na blu ray.

Jakby ktoś widział move, proszę o cynk.

pzdr

Opublikowano

ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu?

w Łodzi mają w centrum Sony (taki sklep), jak masz jakiś punkt Sony koło siebie to spróbuj tam

Opublikowano

orientuje sie ktos jak wygląda sprawa z pesem i fifką?

jakie ceny, gdzie najwczesniej...

aha, gdzie w polsce pes dostepny bedzie 30 (a nie 8 ) ?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak

Opublikowano

btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak

Jeszcze się nie spotkałem z przypadkiem żeby na stronie MM czy Saturna była podana cena (nie licząc gazetki w pdfie).

Opublikowano

własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-)

Opublikowano

własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-)

W media często się pojawiają gry jakoś 2-3 dni przed premierą, więc jest duża szansa że i z Fifką tak będzie.

Opublikowano

no wiem, ze sprzedaja przed premiera. Fife 10 wyjełem 3 dni przed premiera, koles z friendlisty, brytyjczyk , maniak fify . dostał palpitacji serca gdy zobaczył, że juz gram : -) (bo tam takie rzeczy sa nie do pomyslenia)

chodzi mi o to ze skoro jest ta reklama z odliczaniem czasu to tak głupio sprzedawac przed czasem : -)

Opublikowano

Ja tam zamówiłem FIFE i PESa z ultimy. Już im zapłaciłem (398zł) i 8 października kurier mi je przywiezie w jednej paczce. Jakoś wielkiego ciśnienia nie mam i spokojnie tydzień mogę poczekać bo i tak przez cały rok gry będą u mnie, więc na ogranie będę miał czas :)

Opublikowano

Jak sytuacja FIFY11 w Katowicach? Chodzi mi o cenę oraz kiedy będzie gra na półce w MM/Saturnie.