Opublikowano 15 września 201014 l Witam. Mam pilne pytanie ! Kiedy jest premiera w UK ? bo juro bede w Londynie i myslalem, ze kupie odrazu, a tu patrze na game, gamestation i hmv ... wszedzie jest napisane, ze premiera 17.09 o_O ... czy to znaczy, że jest pozniej niz u nas ? troszkę odświeżę,smutne ale prawdziwe,mimo europejskiej premiery 15-ego Move można kupić dopiero od piątku 17-ego,dzisiaj objechałem 7 sklepów od GameStopów przez HMV kończąc na Smyfie nigdzie nie chcieli mi sprzedać move,tłumacząc że jak by to zrobili to mają 25 tys euro kary ,nie pomogło nawet pokazanie im palcem w komputerze (bo to debile) daty premiery.... Najzabawniejsze jest to że z Gran Turismo 5 bedzie tak samo wszyscy będą grać 3 bo to środa jak się nie mylę a w Irlandii będzie od 5-ego....
Opublikowano 17 września 201014 l Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z Move w Gdańsku? Gdzie i za ile (i czemu tak drogo ;p) można wyrwać?
Opublikowano 17 września 201014 l Play & Go w Szczecinie ma starter Move za 220 zł, a navi i motion controler dopiero w poniedziałek.
Opublikowano 21 września 201014 l nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a...
Opublikowano 21 września 201014 l nie no to jest jakiś hardcore. Mam zestaw eyepeta, więc wczoraj (20 września) już kilka dni po premierze ruszyłem aby kupić dwie różdżki + navi. W Kraku nigdzie - dosłownie NIGDZIE - nie można tego dostać... Wszędzie starter packi. Mówię Panu - ok wezmę Wasz starter pack, ale daj mi dodatkowe różdźki.... NIE MA mówi Pan w EMPIKU EMPIKI, MEDIA MARKTY, SATURNY, SKLEPY - wszędzie tylko starter packi. Jak mam zrobić imprezę w domu - kupić 4 starter packi? No (pipi)a... Miałem to samo, ale udało mi się jakoś wyrwać dwie różdżki. Nie wiem czy świadczy to o tym, że Sony pokpiło sprawę z dostawami, czy jest takie zapotrzebowanie na ten towar. W sumie obstawiałbym to drugie, bo 1/3 znajomych na liście ma opisy z Move i gra w gry pod kontrolery :] Edytowane 21 września 201014 l przez Pryxfus
Opublikowano 21 września 201014 l sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku.
Opublikowano 21 września 201014 l sony myslało, ze start bedzie słaby pod wzgledem sprzedaży... no i zonk. tak jest tez w stanach, a sklepy internetowe oznakowały move jako towar ekskluzywny xD czyt. jest go za malo na rynku. Nie do końca bo starter packów chyba nigdzie nie brakuje czy w Usa czy w Polsce. Chodzi o to, że mało na sklepy dali samych różdżek czy navi. Moim zdaniem po prostu, Sony po raz kolejny nie do końca wyczuło potrzeby / zapotrzebowanie konsumentów.
Opublikowano 21 września 201014 l Powinni mieć rozeznanie ile poszło do tej pory samych kamerek, to wiedzieliby ile zamówić samych różdżek.
Opublikowano 22 września 201014 l chyba można rozpocząć rozmowe o tym - gdzie kupić na premiere dead rising 2???? glownie mnie interesuje warszawa oczywiscie , ultima ma za okolo 190zł a swiat gier okolo 180 ale ciekawi mnie jakie jeszcze inne skelpy w warszawie mają i po ile (zdziwilem sie bo w 4console gośc wcale nie wiedział o co chodzi...)
Opublikowano 23 września 201014 l ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu? Obskoczyłem w katowicach i okolicach MM, Saturn, Empik... w Opolu to samo, i dzisiaj dochodzi do tego Wrocław, niegdzie nie znalazłem... Cena w media expert w wro całkiem znośna jak za zestaw - 199,- ,ale samej różdżki nie ma, gostek mówił że były po 109,- co wydaje mi się aż za tanio. Z wywiadów w MM i media expert, dostawy mają być w pierwszej połowie przyszłego miesiąca... . No i kasę przechulałem na koncert Davida Gilmoura na blu ray. Jakby ktoś widział move, proszę o cynk. pzdr
Opublikowano 23 września 201014 l ktoś widział gdzieś Move, bez zestawu? w Łodzi mają w centrum Sony (taki sklep), jak masz jakiś punkt Sony koło siebie to spróbuj tam
Opublikowano 24 września 201014 l orientuje sie ktos jak wygląda sprawa z pesem i fifką? jakie ceny, gdzie najwczesniej... aha, gdzie w polsce pes dostepny bedzie 30 (a nie 8 ) ? Edytowane 24 września 201014 l przez Orson
Opublikowano 24 września 201014 l Wiem, że na Ultimie Fifa będzie dostępna za tydzień w cenie 189 zł http://www.ultima.pl/FIFA_11_PL_Bonus_/i8988/ Ale na bank będzie promocja w Media jak co roku. Przez ostatnie dwa lata można było wyrwać Fifkę na premierę za 150 zł
Opublikowano 24 września 201014 l btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak
Opublikowano 25 września 201014 l btw. na stronkach mm i saturna licznik odlicza czas do premiery fifki. ceny brak Jeszcze się nie spotkałem z przypadkiem żeby na stronie MM czy Saturna była podana cena (nie licząc gazetki w pdfie).
Opublikowano 25 września 201014 l własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-)
Opublikowano 25 września 201014 l własnie zastanawia mnie ta reklama- czy w zwiazku z nia beda sprzedawac gre wczesniej czy na premiere;-) W media często się pojawiają gry jakoś 2-3 dni przed premierą, więc jest duża szansa że i z Fifką tak będzie.
Opublikowano 25 września 201014 l no wiem, ze sprzedaja przed premiera. Fife 10 wyjełem 3 dni przed premiera, koles z friendlisty, brytyjczyk , maniak fify . dostał palpitacji serca gdy zobaczył, że juz gram : -) (bo tam takie rzeczy sa nie do pomyslenia) chodzi mi o to ze skoro jest ta reklama z odliczaniem czasu to tak głupio sprzedawac przed czasem : -)
Opublikowano 25 września 201014 l Ja tam zamówiłem FIFE i PESa z ultimy. Już im zapłaciłem (398zł) i 8 października kurier mi je przywiezie w jednej paczce. Jakoś wielkiego ciśnienia nie mam i spokojnie tydzień mogę poczekać bo i tak przez cały rok gry będą u mnie, więc na ogranie będę miał czas
Opublikowano 27 września 201014 l Jak sytuacja FIFY11 w Katowicach? Chodzi mi o cenę oraz kiedy będzie gra na półce w MM/Saturnie.