Tomek P. 61 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Widział już ktoś w Lubinie Vanquish i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 The Sims 3 do kupienia w MM - 199 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Ponowie temat z Black Ops Hmm widziałaś ktoś, gdzieś jakąś promocję/ciekawą ofertę z Call of Duty: Black Ops? Szukam, szukam i nic specjalnego nie znalazłem. Na allegro ceny - 189 - 210. Z zagranicy nie opłaca się zamawiać. Może jakiś empik albo MM coś wymyślił? E: Tu jest coś ciekawego. Jak następnym prezentem nie będzie naklejka z logiem CoD to może się skuszę. Edytowane 2 Listopada 2010 przez schab0795 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tesco ma mieć za 179zł w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Tesco ma mieć za 179zł w dniu premiery Mam nadzieję, że w całej Polsce? :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) dzwonilem do swojego MM i powiedzieli ze gre beda na pewno wystawiac 2 dni przed premiera (moze wczesniej)...czyli licze ze w weekend zagram Edytowane 2 Listopada 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Tesco ma mieć za 179zł w dniu premiery Mam nadzieję, że w całej Polsce? :] Nie liczył bym na ta opcje z marketami. W zeszłym roku i REAL i TESCO miały miec grę za 180 pln w dniu premiery ( o 19 pln tansza niz w innych sklepach) i poza tym że gry nie można było nigdzie dostać, to dowiedziałem się że na sklep przypadało kilka sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Tesco ma mieć za 179zł w dniu premiery Mam nadzieję, że w całej Polsce? :] Nie liczył bym na ta opcje z marketami. W zeszłym roku i REAL i TESCO miały miec grę za 180 pln w dniu premiery ( o 19 pln tansza niz w innych sklepach) i poza tym że gry nie można było nigdzie dostać, to dowiedziałem się że na sklep przypadało kilka sztuk... 149 zł kosztowały w tych marketach, przed sprzedażą była robiona lista kupujących i to oni tylko dostawali grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Lista kupujących? edit: źle przeczytałem, bez vatu przeczytałem Edytowane 4 Listopada 2010 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Tesco ma mieć za 179zł w dniu premiery Mam nadzieję, że w całej Polsce? :] Nie liczył bym na ta opcje z marketami. W zeszłym roku i REAL i TESCO miały miec grę za 180 pln w dniu premiery ( o 19 pln tansza niz w innych sklepach) i poza tym że gry nie można było nigdzie dostać, to dowiedziałem się że na sklep przypadało kilka sztuk... Niby masz rację, ale dzięki takim promocjom lubelski MediaMarkt obniżył cenę Modern Warfare 2 do 149 zł, mimo, że w gazetce stało 199, aby dorównać cenie z Reala i tam można było nabyć bez problemu, bo z dostępnością było o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 w niektorych gazetkach media martku pojawiaja sie oferty black ops, w Przemyslu ma byc za 199zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Lista kupujących? edit: w selgrosie po 169 koleś w tesco robił listę bo nie wiedział o której godz. będą gry . Wpisał tyle osób ile miało być gier skąd info z tym selgrosem ? Edytowane 4 Listopada 2010 przez Oziek Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) z gazetki, bedą we wtorek , 3 sztuki lol Edytowane 4 Listopada 2010 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 W Lublinie u idiotów Black Ops ma być też po 199 zł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A kiedy ma być BO w MM? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Jak dowiozą :potter: A tak serio, to wczoraj dzwoniłem do MM w Chorzowie i koleś powiedział, że na 100% w poniedziałek, ale może być też wcześniej np. w piątek. Edytowane 4 Listopada 2010 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Ale jaja ;p zadzwoniłem do Tesco w Gdańsku (na Chełmie) i koleś powiedział, że już DZISIAJ mieli mieć BO (jeszcze sprawdził w kompie) ale nie dojechał. Na 90 % będzie jutro, cena nieznana. W Media (również w Gdańsku) nie mają, najprawdopodobniej będzie w poniedziałek cena 199 zł. Aha tu i tu tylko wersje z polskimi napisami. Edytowane 4 Listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja niestety trafiłem na gościa który wszystkie pytania odnośnie BO mówił:"trudno jest mi odpowiedzieć". Może przed zajęciami zajadę do tesco i się dowiem, może trafie na bardziej kompetentnego gościa, albo poproszę żeby mi zostawił jak będzie dostawa, bo w tesco ma być 179 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Słupek - W każdym Tssco co roku ktoś mówi, że będą mieli, a nic z tego nie wychodzi. Prędzej jak 08.11.2010r nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiender 25 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak widzę niektórzy wogóle nie dopiuszczają możliwości że gra dzisiaj nie wyjdzie Dajecie się nabrac jakiemuś g.ównianemu Tesco które może będzie miało parę sztuk gry na całą Polskę. Trzeba trzeźwo podejść że przed poniedziałkiem nie pogramy. A tak rośnie sztuczne hype i producenci mają radochę że sami się nakręcamy i fora mają tysiące odsłon w temacie poświęconym danym tytułom. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak widzę niektórzy wogóle nie dopiuszczają możliwości że gra dzisiaj nie wyjdzie Dajecie się nabrac jakiemuś g.ównianemu Tesco które może będzie miało parę sztuk gry na całą Polskę. Trzeba trzeźwo podejść że przed poniedziałkiem nie pogramy. A tak rośnie sztuczne hype i producenci mają radochę że sami się nakręcamy i fora mają tysiące odsłon w temacie poświęconym danym tytułom. Popieram w 100%. W sumie co za to różnica czy ktoś zagra w niedzielę czy we wtorek? Większość sklepów z grami będzie miała Black Opsa w poniedziałe, większe sieci marketów pewnie wcześniej ale sztuk niedostatek. Sam będe w łikend w tesco, jak będzie to fajnie, jak nie to w pn kupie w sklepie i tyle(walić to 10zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Słupek - W każdym Tssco co roku ktoś mówi, że będą mieli, a nic z tego nie wychodzi. Prędzej jak 08.11.2010r nie ma co liczyć. Dokladnie zawsze jest tak samo. Ja sie nie zdziwie, jak przez 11.11 LEM z(pipi)ie sprawie i bedzie w nastepnym tygodniu. Zamowilem na zaavi preoder, zablokowali mi kase na koncie wiec pewnie beda wysylac. Po ostatniej PL wersji wole poczekac na ANG. Cytuj Odnośnik do komentarza
DominoSs 4 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak ktoś dostanie w Warszawie przed poniedziałkiem to dajcie znać. Ja dzwoniłem do tesco, reali, mm saturnów itp. nigdzie nie ma. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Premiera jest we wtorek i LEM najwczesniej w pon bedzie wysylal. Cytuj Odnośnik do komentarza
DominoSs 4 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Chyba nie wiesz o czym mówisz... Wczoraj byłem w tesco ul. Stalowa powiedzieli mi że mieli około 3 sztuk przyszedł facet i wziął 3 od ręki (cena 199,99zł) w Games World (Złote Tarasy) powiedzieli mi że w sobotę na 99% będą mieli około 8 sztuk reszta (~42szt.) będzie w poniedziałek. W Media Markt na Górczewskiej już mają (tak mi powiedzieli) ale pod żadnym pozorem nie mogą sprzedawać bo bardzo ktoś tego pilnuje. W mniejszych sklepach typu Gaames, Mad Games, Świat Gier czy 4console mówili że będą mieli na 100% w poniedziałek. Jak ktoś ma inne info dot. WWA to niech daje znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi