Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Na stronie euro RTV jest napisane, że maja już na stanie COD: BO w ETC - Centrum Handlowe Gdańsk, jeśli ktoś jest zainteresowany. ;]

Cena 199zł

Edytowane przez Prot

Opublikowano

[cod:bo]

sprawdzał ktoś może w saturnie w warszawie? bo się zastanawiam czy jak po pracy pojadę to uda mi się kupić, czy jednak nic nie będzie

Edytowane przez toel

Opublikowano

Wlasnie wrocilem z TESCO w Gliwicach z CoDem za 179 zl. Malo sztuk im zostalo, wiec trzeba sie spieszyc, jezeli chce ktos kupowac w Gliwicach.

Opublikowano

Tesco w gdyni - "z przyczyn od nas niezaleznych opoznione"

empik gdynia - "jest jakies opoznienie i nie wiemy kiedy bedzie"

saturn gdansk - "jeszcze nie dotarly nie wiemy kiedy beda"

mm gdansk - "oczywiscie ze mamy. tak na wszystkie platformy"

Opublikowano

God of War Duch Sparty, jest gdzieś w MM ? bo w moim mieście tylko w bundlu z PSP, a samodzielnie nie ma do kupienia.

up, ja wiem że premiera CoD fajnie, ciesze się waszym szczęściem :) itd. ale widział ktoś GoW nowego gdzieś w sklepie typu MM ?

W Koszalinie i Poznaniu w MM nie widziałem nowego GoW (dwa dni temu byłem). Co do empików i innych saturnów to nie wiem

Opublikowano

God of War Duch Sparty, jest gdzieś w MM ? bo w moim mieście tylko w bundlu z PSP, a samodzielnie nie ma do kupienia.

up, ja wiem że premiera CoD fajnie, ciesze się waszym szczęściem :) itd. ale widział ktoś GoW nowego gdzieś w sklepie typu MM ?

u mnie w MM byl(takze w bundlu)..ceny nie wiem bo mnie nie interesowalo :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

W Media Markt w Lublinie będą mieć dopiero jutro!!! Na szczęście jest jeszcze Euro RTV AGD i stamtąd właśnie dorwałem swoją kopię. Jakby co zostało jeszcze ze 2-3 sztuki :thumbsup:

Opublikowano

Black Ops - Kalisz, Tesco Majkowska - dostępne po około 8-10szt. na wszystkie platformy - po 179zł (dostali na XO i PS3 po ok. 20szt.)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Co za FAIL ! Zamówiłem w Ultimie i chyba pierwszy raz w życiu kurier nie dotarł do mnie dzień po wysyłce.

Wczoraj nadali paczkę dzisiaj około 8 przyjęli do sortowni (info z strony kuriera) i ... i nadal tam siedzi ! DHL naprawde robie sobie jakieś jaja, płacę 16 zł za kuriera ktory ma dostarczyc 24h od wysłania i dostanę pewnie dopiero jutro.

Opublikowano

Auchan w Płocku - Call of Duty: Black Ops PL na PS3 za 174 złote. Nie wiem jak z wersją na X360, bo nawet nie patrzyłem.

Edytowane przez Sarge

Opublikowano

Zamówiłem w allgame, mieli wysłać 8.11 a wysłali dzisiaj... Od dzisiaj w media expert jest akcja "taniej o VAT", więc nawet gdyby gra kosztowała 229 zł - zapłaciłbym 187, w przypadku 199 (przeważnie są takie ceny) - 163 zł, i grę miałbym już dzisiaj. Czyli nie dość, że przepłaciłem, to jeszcze grę będę miał dopiero 3 dni po premierze...

Opublikowano

Auchan Mikołów 175zł Black Ops :) Kupiłem wczoraj, grę polecam wszystkim multi + zombi daje strasznie dużo dobrej zabawy.

Opublikowano

Widział ktoś na własne oczy Black Ops w mediaexpert? Albo gdziekolwiek w Koszalinie?

Opublikowano

Auchan Mikołów 175zł Black Ops :) Kupiłem wczoraj, grę polecam wszystkim multi + zombi daje strasznie dużo dobrej zabawy.

Ooo dzięki za info. Właśnie kupiłem, cena ta sama i mają jeszcze kilka sztuk.

Opublikowano

Ok kupiłem w mediaexpert Black Ops na PS3 - 205zł. Na x360 było po tyle samo.

Opublikowano

Premiera NFS-a w tym tygodniu (ktoś na ppe napisał, że Ultima wysyła już dzisiaj :o), czy ktoś już się dowiedział co z tym naszym Empikiem i ich promocją. Kiedy, za ile i czy będą dawać tą drugą grę gratis?

Opublikowano

mam nadzieje ze tak jak z mohem bylo, nfs bedzie w sklepach juz dzis lub jutro... wiec zaczynamy kolejny etap spamu ;) gdzie kiedy i za ile.

Opublikowano
Premiera NFS-a w tym tygodniu (ktoś na ppe napisał, że Ultima wysyła już dzisiaj :o)

Potwierdza to mail którzy dostali wszyscy preoderujący i informacja na ścianie na ich facebooku.

Edit:

Widzę, że ktoś usunął z PPE wszystkie komentarze związane z wcześniejszą wysyłką. Chyba to tajemnica.

Edytowane przez Matsuki

Opublikowano

Jak ktoś dorwie w empiku z gratisem to niech wrzuci info ;p Na ps3site podali że jutro wysyłają.