Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano
Premiera NFS-a w tym tygodniu (ktoś na ppe napisał, że Ultima wysyła już dzisiaj :o)

Potwierdza to mail którzy dostali wszyscy preoderujący i informacja na ścianie na ich facebooku.

Edit:

Widzę, że ktoś usunął z PPE wszystkie komentarze związane z wcześniejszą wysyłką. Chyba to tajemnica.

Ta właśnie też widziałem - pie.przona cenzura. Może gdyby sklep PSX chodził jak powinien ludzie by nie brali z Ultimy :whistling:

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 298,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

No niestety, zamówiłem preordera w Extremalnym sklepie ale nie wiem czy moge już podskoczyć odebrac bo na gg nikogo nie ma, a łatwiej trafic megakumulacje w RMF FM niż wykonać odebrany telefon do nich ;) - pół dnia dzwoniłem, był sygnał ale nikt nie odbierał ;(

Opublikowano

Informacja dla zainteresowanych - dostawa do Ultimy się spóźniła i NFSa będą wysyłać jutro. PS3site.pl również jutro zacznie wysyłkę.

Opublikowano

Dzisiaj pójdę do Saturna i Empiku w Krk to dam znać. Zresztą i tak zagram dopiero 19 wieczorem bo wtedy do domku wracam. <_<

Opublikowano

Podzwoniłem po Empikach na Śląsku, w końcu w piątym z kolei babka sprawdziła w bazie i na razie żaden Empik tego nie ma, ale we wszystkich powiedziano, że jutro, bądź pojutrze już będzie.

Opublikowano

Wiadomo już jakie gry dają?

Eee 230 to ja chyba wolę za 180 limitkę. Aha poważnie w Saturnach mają limitki? A to nowość ale to dobrze.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Upewnijcie mnie: to są platyny tylko od EA, a nie również od SCEP??

Opublikowano

200 zł, a dodasz 30 i masz drugą grę.

180 zł. za tyle sprzedają niektóre sklepy + w Robsonie i Ultimie mam zniżkę ;p.

Opublikowano

Empik: 229 zł 19.11 z platyną.

To chyba ich pogieło z tą ceną. Jeśli takie ceny dadzą to i tak nie opłaca się kupować u nich z tą drugą grą, które chodzą na allegro za grosze.

Opublikowano

Kurde pochodziłem po całym Lublinie i nigdzie nie ma nowego NFS'a. Mam nadzieję, że jutro jednak się pojawi ;]

Opublikowano

A wejdźcie na stronę empik i zobaczcie śmieszną rzecz; A Mianowice

NFS:HP Xbox360-216,49 zł

NFS:HP Limitowana edycja Xbox-199,90 zł

Opublikowano

dlatego nie bylo ceny w empikowskiej gazetce, nie chcieli ludzi wystraszyc ;)

Opublikowano

cholera a miałem przez chwile ochote podjechać do saturna to pomyślałem że wole poczekać i mieć 2 gre gratis : |

pójde jutro tam jeszcze raz i spytam bo aż trudno uwierzyć w aż taką niefrasobliwość gdzie limitka jest tańsza od zwykłej lól

Opublikowano

Empik: 229 zł 19.11 z platyną.

To chyba ich pogieło z tą ceną. Jeśli takie ceny dadzą to i tak nie opłaca się kupować u nich z tą drugą grą, które chodzą na allegro za grosze.

No prosze, o dyche taniej niz obstawialem ;)

Opublikowano

AC:B wczoraj the hut wysylal, szkoda tylko ze ostatnio gierki ida mi dluzej niz tydzien, nie wiem jak to wytrzymam :((. No, ale nie chcialem wersji PL.

Z konta zeszlo 166zl

Opublikowano

Ultima wysyla Brotherhood w angielskiej wersji. Cholera, szkoda, ze w czwartek dopiero maja dostac wersje PL. Jak to jest z kurierami w sobote? Jezeli najpozniej wysla w piatek, to w sobote jeszcze dostane paczke? Dzialaja w sobote kurierzy?

Opublikowano

Kurierzy rozwożą paczki w sobotę, jednak jest to usługa "extra", płatna dodatkowo.

Możesz ew. spróbować odebrać w oddziale, a nuż Ci wydadzą paczkę jeśli będą ją mieli na magazynie (tu dużo zależy od człowieka).

Opublikowano

Kocham Empik ;)

3 sklepy są w Katowicach. W jednym mają NFSa wersję PC i na pytanie, czy może być w okolicznych Empikach gość odpowiedział, że to jest tak ustawione logistycznie, że wszystkie Empiki w okolicy dostają w jednym czasie. Fajnie.

W drugim powiedziano mi, że mają za 229 zł, ale promocja na serię EA Platinum obowiązuje dopiero od piątku - więc kupię grę w normalnej cenie, ale nie dostanę drugiej za 1 grosz. Też fajnie.

W trzecim gra jest, promocja obowiązuje już teraz i można przyjeżdżać ;) Sklep w centrum, przy placu Skargi, gdyby kogoś interesowało.

Opublikowano

A nie wiesz może jak u nich z dostępnością AC: Brotherhood?

Opublikowano

Będę po pracy jechał, to mogę zerknąć i dam znać ok. 18:00. Ale zawsze możesz zadzwonić.