SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W MM też jest taka wersja, i mam zamiar sobie taką sprawić. oby cena nie wyszła 229,99 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;] Kupiłem to sobie. Ciekawe po co w pudełku jest miejsce na dwie płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;] Kupiłem to sobie. Ciekawe po co w pudełku jest miejsce na dwie płyty. Wersja na X360 ma być podobno na 2 płytach. Cytuj Odnośnik do komentarza
cyra22 0 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 byłem dzisiaj w MM i sprzedawca powiedział, ze ta wersja daje tylko bronie. Niestety nic nie wiedział o dodatkowych mapach. Miałem brać, ale zostanę przy preorderze na gram.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Gdzie najlepszy preorder na FIFE 12? A może EA planuje jakąś promocję tak jak w tamtym roku? Chyba za 130 kupiłem wtedy w MM w dniu premiery... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ultima dziś mi wysłała Team Ico collection.Także u nich już dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Zamowilem BFa 3 na 3kropki. Zamawial juz ktos z tamtad preodery? Docieraja na czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Widział ktoś już ICO collection w zagłębiowskich sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ?? mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Key 29 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ?? mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć.. Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ico-shadow-of-the-colossus-hd-collection-mamy-i1845132239.html Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wiem, że do premiery Uncharted jeszcze miesiąc, ale gdzie najlepiej złożyć pre-order, u mnie w miescie jest tylko empik i euro, a w empiku pewnie jak zwykle będzie kosztowała gra 230 Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ?? mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć.. Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ic...1845132239.html może i pełno, ale po pierwsze nie pogram przez weekend a na tym mi zależało, a po drugie oni mają wystawione wiele sztuk, ale nie mają tyle na stanie (dzwoniłem do allegrowiczów z okolic i wszystko wyprzedane - czekają na dostawę) Cytuj Odnośnik do komentarza
okoolarnik 20 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 no bo sony dało dupy, w jednym sklepie usłyszałem że tej gry w hurtowniach nie ma, w saturnie usłyszałem że "też czekają, miała być ale nie doszła" i że "może w poniedziałek będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Key 29 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ?? mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć.. Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ic...1845132239.html może i pełno, ale po pierwsze nie pogram przez weekend a na tym mi zależało, a po drugie oni mają wystawione wiele sztuk, ale nie mają tyle na stanie (dzwoniłem do allegrowiczów z okolic i wszystko wyprzedane - czekają na dostawę) Wydaje mi się, że jak mają napisane wysyłka w 24 godziny to muszą to mieć, dzwoń do nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a ktoś wie gdzie będzie można kupić w atrakcyjnej cenie edycję kolekcjonerska uncharted 3 (ta edycja najbardziej dopasiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza
SM1 25 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 a ktoś wie gdzie będzie można kupić w atrakcyjnej cenie edycję kolekcjonerska uncharted 3 (ta edycja najbardziej dopasiona ) http://www.ultima.pl/uncharted_3_drakes_deception_pl_ang_edycja_kolekcjonerska/i10804/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Na gram.pl jest kilka złotych taniej, ale i tak opłacalność kupna jest znikoma. Może empik.com zaskoczy, na chwilę obecną nawet podstawowej wersji gry nie mają w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Panowie oglądał się ktoś może za kolekcjonerką batmana? Póki co wszędzie widze 329zł Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Gdyby ktoś nadal szukał składanki ICO to jest w Czeladźi kiosk z grami w M1 cena 129... ta sama firma ma też sklep w Sosnowcu w przejściu pod dworcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A czy ktoś wie, czy jakiś sklep daje jakieś bonusy do preorderów U3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A czy ktoś wie, czy jakiś sklep daje jakieś bonusy do preorderów U3? Gram.pl na pewno do edycji zwykłej, bo edycja specjalna ma swoje bonusy Do wszystkich zamówień pre-orderowych dołączamy, jako jedyny polski sklep z grami, kody na następujące bonusy: dopalacz regeneracji - zwiększ tempo regeneracji, żeby szybciej leczyć się z ran; modyfikację AK 47 - zamontuj na swoim AK-47 celownik laserowy, który pozwoli całej twojej drużynie widzieć przeciwnika, którego masz na celu Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 w MM w wawie na ostrobramskiej jest już RAGE -229zł wersja anarchy, tak samo dark souls - jak komuś pilno : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 EMpik ma w swojej ofercie dwie wersje Uncharted. Niestety na razie brak tej z kuferkiem. Zwykła edycja kosztuje 202 zł, a specjalna 232 zł. Wysyłka do salonu gratis ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Najdroższa też jest za 470zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi