Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;]

Kupiłem to sobie. Ciekawe po co w pudełku jest miejsce na dwie płyty.

Opublikowano

Dokładnie. 29,90 i masz zakupionego preordera. Jak zobaczyłem że wypakowuje przy mnie metalowe czarne pudełka z napisem battlefield 3 to zdębiałem w pierwszej chwili;]

Kupiłem to sobie. Ciekawe po co w pudełku jest miejsce na dwie płyty.

Wersja na X360 ma być podobno na 2 płytach.

Opublikowano

byłem dzisiaj w MM i sprzedawca powiedział, ze ta wersja daje tylko bronie. Niestety nic nie wiedział o dodatkowych mapach. Miałem brać, ale zostanę przy preorderze na gram.pl.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najlepszy preorder na FIFE 12? A może EA planuje jakąś promocję tak jak w tamtym roku? Chyba za 130 kupiłem wtedy w MM w dniu premiery...

Opublikowano

Ultima dziś mi wysłała Team Ico collection.Także u nich już dostępne.

Opublikowano

Nie wie ktos czy gdzieś w krakowie można kupić ICO Collection ??

Opublikowano

mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć..

Opublikowano

mam to samo pytanie, ale odnośnie Katowic i okolic, z allegro wszystko wykupione, Saturn i Media (Katowice) nie mają i nie wiedzą kiedy będzie bo Sony nie ma nawet gry w cenniku, na PSS przypuszczam, że nieprędko można się spodziewać skoro jeszcze nie ma (o ile wogóle się pojawi) a zależałoby mi na tym, aby już dziś i w weekend sobie pograć..

Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ico-shadow-of-the-colossus-hd-collection-mamy-i1845132239.html

Opublikowano

Wiem, że do premiery Uncharted jeszcze miesiąc, ale gdzie najlepiej złożyć pre-order, u mnie w miescie jest tylko empik i euro, a w empiku pewnie jak zwykle będzie kosztowała gra 230 :/

Opublikowano

Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ic...1845132239.html

może i pełno, ale po pierwsze nie pogram przez weekend a na tym mi zależało, a po drugie oni mają wystawione wiele sztuk, ale nie mają tyle na stanie (dzwoniłem do allegrowiczów z okolic i wszystko wyprzedane - czekają na dostawę)

Opublikowano

no bo sony dało dupy, w jednym sklepie usłyszałem że tej gry w hurtowniach nie ma, w saturnie usłyszałem że "też czekają, miała być ale nie doszła" i że "może w poniedziałek będzie"

Opublikowano

Na allegro pełno tego, chociażby tu - http://allegro.pl/ic...1845132239.html

może i pełno, ale po pierwsze nie pogram przez weekend a na tym mi zależało, a po drugie oni mają wystawione wiele sztuk, ale nie mają tyle na stanie (dzwoniłem do allegrowiczów z okolic i wszystko wyprzedane - czekają na dostawę)

Wydaje mi się, że jak mają napisane wysyłka w 24 godziny to muszą to mieć, dzwoń do nich :D

Opublikowano

a ktoś wie gdzie będzie można kupić w atrakcyjnej cenie edycję kolekcjonerska uncharted 3 (ta edycja najbardziej dopasiona :P )

Opublikowano

Na gram.pl jest kilka złotych taniej, ale i tak opłacalność kupna jest znikoma. Może empik.com zaskoczy, na chwilę obecną nawet podstawowej wersji gry nie mają w ofercie.

Opublikowano

Panowie oglądał się ktoś może za kolekcjonerką batmana? Póki co wszędzie widze 329zł

Opublikowano

Gdyby ktoś nadal szukał składanki ICO to jest w Czeladźi kiosk z grami w M1 cena 129... ta sama firma ma też sklep w Sosnowcu w przejściu pod dworcem.

Opublikowano

A czy ktoś wie, czy jakiś sklep daje jakieś bonusy do preorderów U3?

Gram.pl na pewno do edycji zwykłej, bo edycja specjalna ma swoje bonusy

Do wszystkich zamówień pre-orderowych dołączamy, jako jedyny polski sklep z grami, kody na następujące bonusy:
  • dopalacz regeneracji - zwiększ tempo regeneracji, żeby szybciej leczyć się z ran;
  • modyfikację AK 47 - zamontuj na swoim AK-47 celownik laserowy, który pozwoli całej twojej drużynie widzieć przeciwnika, którego masz na celu

Opublikowano

w MM w wawie na ostrobramskiej jest już RAGE -229zł wersja anarchy, tak samo dark souls - jak komuś pilno : )

Opublikowano

EMpik ma w swojej ofercie dwie wersje Uncharted. Niestety na razie brak tej z kuferkiem. Zwykła edycja kosztuje 202 zł, a specjalna 232 zł. Wysyłka do salonu gratis !

Opublikowano

Najdroższa też jest za 470zł.