Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

najgorzej że już teraz wiadac że sama "jakość" anime jest taka niskobudżetowa w chooy.. może z czasem zmienia animatorów cholera wie. 

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 572,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Czy w dotychczasowych odcinkach było coś wartego uwagi, a czego nie było w filmach?

Zatrzymałem się chyba na dziewiątym.

Opublikowano

Jedyna nowość to to co napisałem w poprzednim poście w spoilerze

Edytowane przez funditto

Opublikowano

No nie, była dodatkowa walka z tym pionkiem od freezy

Opublikowano

No i mamy dobry odcinek.Kreska jakby lepsza fabuła robi sie ciekawa oby juz było tylko lepiej.

Nowy rozdział mang robi taaka nadzieje ze DB wraca do formy z czasów zetki. Goku i Vegeta 3 dni w nowej komorze czasu=3 lata treningu,bedzie ssgssj3 :)

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Wreszcie ciekawy odcinek,a zapowiedź następnego jeszcze bardziej intrygująca

Opublikowano

turnieje to najlepsza rzecz w DB, wierze :lapka:

Opublikowano

Wyczuwam wielką rolę Whisa i Vados w tym wszytkim. Jarałbym się turniejem gdyby nie te postacie z 6 wszechświata, to nawet śmieszne nie jest jak oni wyglądają.

Opublikowano

Wyszedl pare dni temu ale znalazlem tylko po chinsku i japonsku. Po obrazkach wnioskuje ze nuda.

Opublikowano

Nuda ale z tego co ogarniam to buu wyleci ze składu a Gohan sie nie pojawił na turnieju bo ma jakiś wykład czy cos. Obstawiam ze Gohan siedzi w komorze czasu,trenuje i pojawi sie na turnieju jako ssg ratujac sytuacje bo Champa knuje i to mocno. Czekam tez na boga smoka Zarame czy jak tam sie zwie który storzył super smocze kule i okładanie sie z nim Goku i Vegety jako ssg3 albo i 4 bo moze być dobra walka aż saga smoków z DBGT sie przypomina.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Dobra wreszcie sie skonczyly kinówki i lepiej sie to oglada.

Opublikowano

Ej oprócz kreski (która sie poprawiła) zaczyna się to dobrze oglądać. (dobrze =/= dobrze)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No to zaczela sie pierwsza walka, oby teraz było tylko lepiej.

Opublikowano

Czytałem 9 chapter dzisiaj i w sumie zapowiada się... fajnie i śmiesznie :)

Opublikowano

Ale dosc szybko te walki ida, moze pozniej jakis wspolny wrog sie pojawi?

Opublikowano

Fajna jest "klasyczna" manga? Wiadomo, za dzieciaka ogladalo sie w telewizji, ale mangi nigdy na oczy nie widzialem. Warto?

Opublikowano

Lepsza od animca tego starego bo nie ma fillerow, polecam polskie wydanie, swietne tlumaczenie.

Opublikowano

Manga jest o niebo lepsza niż anime, polecam się zaopatrzyć, bo naprawdę warto.

*dzięki Dave

Opublikowano

Skoro Goku poszedł na pierwszy ogień, to albo ktoś przerwie turniej, albo faktycznie Piccolo jakas dopalke dostanie. Ewentualnie jest statysta i w ogole nie powalczy.

edit: spoiler z ostatniego odcinka

Piccolo wkracza, ciekawe co z Goku, otruty, a moze skutki uboczne ssj god?

Edytowane przez Shen