Opublikowano 8 kwietnia 20169 l No nie wiem. monaka dostał przeciez strzała od Goku i stał jak gdyy nigdy nic. Możliwe, że cos tam potrafi.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l No dostał strzała i mało się nie poskręcał, a Goku dostał z(pipi)ke od Beerusa https://www.youtube.com/watch?v=eYTrALM4LF8 Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez Figuś
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Beerus by ryzykował porażkę z Champa wystawiając słabiaka? No nie wiem, jest to oczywiście możliwe, że Monaka to taki "motywator" dla Goku i Vegety, ale być może jak Monaka wpadnie w furię, to sam Beerus by dostał oklep od niego. Ciekawe kiedy się okaże jak to z nim jest.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l W necie są już opisy kolejnych odcinków i jeśli chodzi o Monake nawet nie będzie walczył
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l No to się w nowym odcinku potwierdziło, że Monaka to tylko taka dodatkowa motywacja dla Goku i Vegety. Trochę szkoda. Hit niezły, ale Goku dzięki obserwacji walki Vegety szybko się zorientował jak kontrować i teraz się już zacznie na poważnie.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Dokładnie a trailer kolejnego odcinka wygląda ,aż za dobrze jak na tę serie, chociaż na końcu się trochę ogarnęli.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l W końcu tego Dragon Balla ogląda się tak jak starą Z'tke za dzieciaka. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka. A w następnym odcinku... SSJB + Kaioken = białe włosy? Trochę jak puszczenie oczka dla fanów SSJ5
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Dokładnie a trailer kolejnego odcinka wygląda ,aż za dobrze jak na tę serie, chociaż na końcu się trochę ogarnęli. Jakim koncu, na dobra sprawe to dopiero poczatek ;p Ostatnie dwa odcinki bardzo dobre, kolejny tez sie swietnie zapowiada. No ale nie chce sie nakrecac bo cholera wie co tam wymyslili dalej.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l @wojnar Kaioken na 100% ? Ja spodziewam się raczej SSJB 3 tak jak przy walce z Bubu. Chyba, że coś tam juz gdzieś piszą apropo Kaiokena
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l W końcu tego Dragon Balla ogląda się tak jak starą Z'tke za dzieciaka. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka. A w następnym odcinku... SSJB + Kaioken = białe włosy? Trochę jak puszczenie oczka dla fanów SSJ5 Myslalem ze to alkohol tak na mnie dziala ale nie, nie jestem jedynym ! W koncu DB zaczyna sie rozkrecac.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l bubu. bubu, komórczak i szatan serduszko. Nie zapominajmy o reinkarnacji Ubub. Ach ten synek z irokezem. Czy to już było GT?
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Nie, pojawił się w turnieju w ostatnim tomie mangi. Wspominali tez o nim w DB Super.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Jako, że zrobił mi się spory backlog w odcinkach to dopiero wczoraj skończyłem 13 epizod i to co się działo w DB Super w porównaniu do kinówki z Beerusem to jakieś nieśmieszny żart. Warto oglądać odcinki z drugiewgo filmu czy od razu przeskoczyć do wydarzeń po?
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Jak widziales film to bym olal te odcinki, jedna walke dodali z Ginyu i jakies zapychacze.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Od którego odcinka warto zacząć, gdy widziało się film? @down: nie śledziłem tematu po fali hejtu, jaka była przy pierwszych odcinkach, dzięki. Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Bzduras
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l ja akurat ogladam hunter x hunter i nawet te nowe odcinki DB wypadaja jak guwno ;x
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l ja akurat ogladam hunter x hunter i nawet te nowe odcinki DB wypadaja jak guwno ;x Idź sobie...nowe odcinki sa ok,do Zetki daleko ale trzymają poziom.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Rozummiem, że pisząc o trzymaniu poziomu obniżyłeś wymagania do niezbędnego minimum.