Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

No nie wiem. monaka dostał przeciez strzała od Goku i stał jak gdyy nigdy nic. Możliwe, że cos tam potrafi.

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 598,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Przeciez on jest nieprzytomny od dluzszego czasu, to jakis slabiak.

Opublikowano

Beerus by ryzykował porażkę z Champa wystawiając słabiaka? No nie wiem, jest to oczywiście możliwe, że Monaka to taki "motywator" dla Goku i Vegety, ale być może jak Monaka wpadnie w furię, to sam Beerus by dostał oklep od niego. Ciekawe kiedy się okaże jak to z nim jest.

Opublikowano

W necie są już opisy kolejnych odcinków i jeśli chodzi o Monake

nawet nie będzie walczył :(

Opublikowano

No to się w nowym odcinku

potwierdziło, że Monaka to tylko taka dodatkowa motywacja dla Goku i Vegety. Trochę szkoda. Hit niezły, ale Goku dzięki obserwacji walki Vegety szybko się zorientował jak kontrować i teraz się już zacznie na poważnie.

Opublikowano

Dokładnie a trailer kolejnego odcinka wygląda ,aż za dobrze jak na tę serie, chociaż na końcu się trochę ogarnęli.

Opublikowano

W końcu tego Dragon Balla ogląda się tak jak starą Z'tke za dzieciaka. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka. A w następnym odcinku...

SSJB + Kaioken = białe włosy? Trochę jak puszczenie oczka dla fanów SSJ5 :D

Opublikowano

Dokładnie a trailer kolejnego odcinka wygląda ,aż za dobrze jak na tę serie, chociaż na końcu się trochę ogarnęli.

Jakim koncu, na dobra sprawe to dopiero poczatek ;p 

Ostatnie dwa odcinki bardzo dobre, kolejny tez sie swietnie zapowiada. No ale nie chce sie nakrecac bo cholera wie co tam wymyslili dalej.

Opublikowano

@wojnar

Kaioken na 100% ? Ja spodziewam się raczej SSJB 3 tak jak przy walce z Bubu. Chyba, że coś tam juz gdzieś piszą apropo Kaiokena

Opublikowano

W końcu tego Dragon Balla ogląda się tak jak starą Z'tke za dzieciaka. Już się nie mogę doczekać następnego odcinka. A w następnym odcinku...

SSJB + Kaioken = białe włosy? Trochę jak puszczenie oczka dla fanów SSJ5 :D

Myslalem ze to alkohol tak na mnie dziala ale nie, nie jestem jedynym ! W koncu DB zaczyna sie rozkrecac. 

Opublikowano

bubu.

bubu, komórczak i szatan serduszko.

Nie zapominajmy o reinkarnacji Ubub. Ach ten synek z irokezem. Czy to już było GT?
Opublikowano

Nie, pojawił się w turnieju w ostatnim tomie mangi. Wspominali tez o nim w DB Super.

Opublikowano

Jako, że zrobił mi się spory backlog w odcinkach to dopiero wczoraj skończyłem 13 epizod i to co się działo w DB Super w porównaniu do kinówki z Beerusem to jakieś nieśmieszny żart. Warto oglądać odcinki z drugiewgo filmu czy od razu przeskoczyć do wydarzeń po?

Opublikowano

Jak widziales film to bym olal te odcinki, jedna walke dodali z Ginyu i jakies zapychacze.

Opublikowano

Od którego odcinka warto zacząć, gdy widziało się film?

@down: nie śledziłem tematu po fali hejtu, jaka była przy pierwszych odcinkach, dzięki.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

ja akurat ogladam hunter x hunter i nawet te nowe odcinki DB wypadaja jak guwno ;x

Opublikowano

ja akurat ogladam hunter x hunter i nawet te nowe odcinki DB wypadaja jak guwno ;x

Idź sobie...nowe odcinki sa ok,do Zetki daleko ale trzymają poziom.