Opublikowano 11 listopada 200915 l Jest sprawdzony sposób ukończenia misji w której należy wrzucać zwierzakowi do pyszczka ciastka pod kątem (jest to dzień 3 lub 4)? Ciężko się wyrobić w czasie na złoto. wykonalne zadanie....musisz podstawic kubek z jedzeniem blisko niego i szybko podrzucić do góry tak aby wypadło ciasto które on złapie, następnie kubek z drugiej strony jak się odwróci znowy do góry i tak w kółko, pamiętaj własnie tylko o tym aby kubek był bardzo blisko zwierzaka wtedy on skupia na nim swoja uwagę.
Opublikowano 11 listopada 200915 l BTW to mam pytanie o zadanie Treser Tygrysów czy jakoś tak. Przebieram EyePeta wybieram skoki przez obręcz ale zadania nie zalicza. Nie wiem może to kwestia wyboru kolorów futra i pasków, albo długosci futra? Z tym zadaniem miałam podobny problem , nim zauważyłam , że chyba jest to kwestia futerka. Mój zwierz miał irokeza na głowie i dopiero jak dałam mu klasyczny wygląd i zmieniłam zabarwienie jak w instrukcji do zadania to wszystko zadziałało. Pierwsza fotka i zadanie zaliczone
Opublikowano 12 listopada 200915 l W ogóle co do zadań dotyczących fotek, należy dokładnie czytać instrukcje - tam jest opisane co założyć, zmienić, jakie futro i kolory. Bez tego ani rusz. A i jeszcze zadanie Tańczące Posągi. Nie wiem dlaczego, ale EyePet ciagle zrywa mi sznurki do których jest przywiązana lalka. Miałem ten sam problem. Powody zrywania sznurka są dwa: - nie tańczysz gdy gra muzyka (EyePet się denerwuje, bo nie wykonujesz zadania) - tańczysz za długo - po ustaniu muzyki musisz znieruchomieć gdy EP się odwraca. Taniec = energicznie poruszaj marionetką, żeby podrygiwała na sznurkach. Edytowane 12 listopada 200915 l przez Butcher
Opublikowano 14 listopada 200915 l mam problem z pierwszym zadaniem w ogrodzie co sadzimy kwiatki wszystko pieknie ladnie sadze podlewam kwiatek rosnie tylko za nic nie moge go wyrwac moze ktos podpowie jak to zrobic z gory dzieki za pomoc
Opublikowano 14 listopada 200915 l mam problem z pierwszym zadaniem w ogrodzie co sadzimy kwiatki wszystko pieknie ladnie sadze podlewam kwiatek rosnie tylko za nic nie moge go wyrwac moze ktos podpowie jak to zrobic z gory dzieki za pomoc Weż karte do ręki i delikatnie potrząsaj w płaszczyżnie u podstawy kilka razy.....
Opublikowano 15 listopada 200915 l Witam! Mam pytanie odnośnie łapania ryb... Jakie muszę wykonywać ruchy, aby wyleciały ze stawu? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam
Opublikowano 15 listopada 200915 l Heh... dopiero po parudziesięciu minutach dali podpowiedź, że trzeba krzyknąć gdy ryba przepływa obok EyePet'a Także ściszcie TV ;] Pozdrawiam
Opublikowano 15 listopada 200915 l Heh... dopiero po parudziesięciu minutach dali podpowiedź, że trzeba krzyknąć gdy ryba przepływa obok EyePet'a Także ściszcie TV ;] Pozdrawiam można też wciskać krzyżyk, jeżeli mamy w domu np. śpiące dziecko.....
Opublikowano 16 listopada 200915 l Można też np. klaskać - do tego typu zabaw (np. skoki na bieżni, koszykówka) nadaje się każdy wyraźny dźwięk. Dlatego warto też dopasować głośność TV/wieży, żeby mikrofon nie wyłapywał innych hałasów i nie "głupiał".
Opublikowano 16 listopada 200915 l Odblokowałem wszystkie rodzaje ciastek, a trofeum nie wpadło... Miał ktoś taki problem?
Opublikowano 16 listopada 200915 l Wszystkie? Tzn. te z symbolami PlayStation - znane z trailera - też masz ? Czy tylko owocowe?
Opublikowano 16 listopada 200915 l Można też np. klaskać - do tego typu zabaw (np. skoki na bieżni, koszykówka) nadaje się każdy wyraźny dźwięk. Dlatego warto też dopasować głośność TV/wieży, żeby mikrofon nie wyłapywał innych hałasów i nie "głupiał". Podobnie jest z bieżnią. Jeżeli bolą was łapki od klaskania , wystarczy krzyczeć "HOP". Tylko niech nie przyjdzie wam na myśl , by w tym czasie gadać , bo zwierzak będzie skakał przy każdym wyłapanym dźwięku. Ja zbliżam się już do końca.Teraz pozostanie mi walka o trofea. Niektóre zadania są naprawdę wkurzające.
Opublikowano 16 listopada 200915 l Wszystkie? Tzn. te z symbolami PlayStation - znane z trailera - też masz ? Czy tylko owocowe? Mam: zwykłe, truskawkowe, jagodowe, mandarynkowe, malinowe, cytrynowe i te w kształcie trójkąta, kwadratu itd.
Opublikowano 17 listopada 200915 l To chyba wszystkie - mi trofeum wpadło bez problemu... Może trzeba EP nakarmić każdym rodzajem? Nie pamiętam... zobacz opis trophy.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Trofeum wpadło dzisiaj zaraz po odpaleniu zestawu ogrodowego. Edytowane 17 listopada 200915 l przez Solmath.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ja niestety od 2 dni mam duży problem, mianowicie w momencie kiedy w jakimkolwiek zadaniu dostaje nagrodę, to w lewym górnym rogu wyswietla mi się ekran, ale niesety nie pojawia sie doktorek....gra w tym momencie daje objawy zwiechy, nic się nie da zrobić mimo iz zwierzak smiga po ekranie. Po takim incydencie odpalam od nowa i przy kolejnym zdarzeniu znowu restart, tym sposobem to nie wykonam nigdy zadań. Boryka się ktoś z podobnym problemem?Może są jakieś rozwiązania bo kasowanie save i zaczynanie od nowa mi się nie uśmiecha.
Opublikowano 18 listopada 200915 l Wie ktoś jak zrobić to zadanie z rozwalaniem kieliszków przez wysokie C? Bo darłem się jak mogłem, ale nawet jednego mi to nie stłukło
Opublikowano 19 listopada 200915 l Zacznij coś piać (jeden, ciągły dźwięk), a gra pokazuje czy masz wejść wyżej czy niżej z wokalem. Jak osiągniesz właściwą tonację, dostaniesz info że masz ją utrzymać przez chwilę - i tyle.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Wie ktos jak zrobic ostatnie zadanie w drugim dniu, za cholere nie moge zrobic z futrzakiem zdjecia.................... z gory dzieki za pomoc
Opublikowano 20 listopada 200915 l Znacie jakiś sposób na umycie Peta poniżej minuty? Jakbym szybko tego nie robił to nie wychodzi. Nie ma jakiegoś haczyka?
Opublikowano 23 listopada 200915 l Wie ktos jak zrobic ostatnie zadanie w drugim dniu, za cholere nie moge zrobic z futrzakiem zdjecia.................... z gory dzieki za pomoc Jakbyś opisał o co chodzi, byłoby łatwiej - nie każdy czyta forum z włączonym EyePetem u boku Każde zadanie jest dokładnie opisane - upewniej się że masz to co trzeba (kompletny ubiór np.).
Opublikowano 23 listopada 200915 l Wie ktos jak zrobic ostatnie zadanie w drugim dniu, za cholere nie moge zrobic z futrzakiem zdjecia.................... z gory dzieki za pomoc Może chodzi o to, że nie włączyłeś aparatu (zdaje się klawisz selekt) tylko klepiesz R1 w nadziei że wpadnie fotka? (ja tak miałem hehehe)
Opublikowano 23 listopada 200915 l Znacie jakiś sposób na umycie Peta poniżej minuty? Jakbym szybko tego nie robił to nie wychodzi. Nie ma jakiegoś haczyka? Wystarczy , że umyjesz go gdy jest czyściutki. Wtedy natrysk trwa dużo krócej. Mi wpadło to trofeum bardzo szybko. Natomiast ja mam inny problem. Narysowałam mojemu zwierzakowi wszystkie rysunki a trofeum nie wpadło:( Nie wiem o co kaman.
Opublikowano 23 listopada 200915 l tam ma być 50 rysunków, wydaje mi się, że trzeba kilka pozastępować i jeszcze raz narysować, żeby łącznie było 50 (w szkicowniku jest 20)