Gość Szprota Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Właśnie ma ktoś Giotecka HF-1. Zastanawiam się nad kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokita 0 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam, szukam pada który byłby rozsądną alternatywą dla standardowego pada do PS3. Najbardziej mi zależy na wygodnej grze w grach fps, ponieważ sixaxis z powodu ułożenia po prostu mi nie podchodzi. Grałem ostatni rok na Xboxie i zależy mi na podobnym układzie gałek i spustów. Znalazłem kilka propozycji typu: Gioteck HF-1 i HF-2, Power A Elite Pro i Nyko Raven. Chciałem zapytać czy ktoś miał do czynienia z którąś z wymienionych pozycji i jakie są ewentualne Wasze wrażenia. W internecie można znaleźć kilka recenzji ale nie jestem pewien czy są one w pełni obiektywne. Z góry dzięki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Vesper Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Możecie coś polecić? Z dobrym stosunkiem cena/jakość. No i oczywiście, żeby był bezprzewodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzynek1 0 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 moge z cala pewnoscia niepolecic ci padow ktore imituja DS3 sprzedawanaych na allegro jako oryginaly http://allegro.pl/sony-ps3-czarny-pad-dualshock3-sixaxis-wysylka-24h-i2583372136.html martwa strefa na analgogach jest tak wielka ze nie da sie precyzyjnie grac, na dodatek pozostale przyciski raz dzialaja, raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza
kersiu 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Witajcie - poszukuje na prezent pada do ps3. Jako ze chce wydac na to do 75 zl to stac mnie jedynie na nieoryginalne pady. Interesują mnie 2 pady. Jeden to MadCatz G00-88561 a drugi to Tracer Rander. Ktory bedzie lepiej dzialac i ktora firma jest troche lepsza? Czy moze lepiej kupic jakiegos z kablem? Czy zdarza sie ze po jakims czasie Sony blokuje pady innych firm?? Dzieki za pomoc:) Edytowane 11 Grudnia 2012 przez kersiu Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam, dostałem opie.prz w innym temacie to piszę tutaj. Potrzebuję kupić tanio jakiś zamiennik pada do PS3, polecacie jakieś konkretne modele? Mogę wydać na niego tak 30-40zł. Znajdzie się coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 za 30-40 zl kupisz pada na ktorym nie bedzie sie dalo grac, gralem ostatnio turniej na takim padzie to nikt nie mogl na nim wygrac, ciezkie wciskanie przyciskow, galki chodza bardzo ciezko itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Skiper 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja osobiście polecam SPEEDLINK XEOX PRO bardzo dobrze wykonany pad, obecnie używam go dwa miesiące i złego słowa powiedzieć nie moge. Cenna na za jaką można go nabyć to 98 zł z przesyłką.Pad jest b.dobrze wykonany bateria trzyma dłużej nie w orginalnym padzie sony, jeśli ktoś woli pada (xbox - jak ja) to ten pad do konsoli ps3 nadaje się idealnie. Jedyna UWAGA ! Analogi działają bardziej czule dla mnie nie jest to problem bo praktycznie w każdej grze da się to ustawić i zmniejszyć czułość. Cytuj Odnośnik do komentarza
MPBossu 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://www.gioteck.com/products/playstation-3/controllers-ps3/gc-2/ moze ktos powiedziec cos na temat tego pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 http://www.empik.com/g-game-kontroler-bezprzewodowy-do-playstation-3,p1061720821,multimedia-p ktoś sie tyma bawił? chce kupić jakiegoś zamiennika ale jak widze takiego pada to wole dopalcić te 30zł i kupic w normalnym sklepie orginalnego ds3. jakieś opinie? bym wziął tego na kablu za 80zł, jak sie rozyebie to w empiku napewno przyjmą na reklamacje, tej firmy miałem akumulatorki do pada od x360 to śmigało wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jak już masz kupić pada za 130 PLN to lepiej dołożyć do DS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie bo mnie już strzela jak na nowego duala mam wydać 200 papiera a i tak jak gram to mnie łapy bolą a spusty są z dupy. Używki duala 3 raczej nie kupię bo mi znowu się grzybek w analogu zacznie kręcić i pozamiatane. Poszukuję najlepszego możliwego pada do ps3 o wielkości, ustawieniu analogów i spustach jak w padzie od 360. Zna ktoś coś takiego? Afterglowy wyglądają fajnie ale recenzje są różne. Zna ktoś coś ciekawego w temacie? Edytowane 12 Grudnia 2013 przez adamst85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Ma ktoś Speedlink Torid ? Interesuje mnie jak sprawuje się krzyżak. Ten w Speedlink Xeox był zły (m.in. "hałas" za duży "luz", jakiś taki tandetny). Mam wielkie dłonie i męczy mnie granie na ds3. Ewentualnie jakieś inne pady (duże) i przede wszystkim "sprawdzone/przetestowane". Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
Uberfuhrer 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Może ktoś polecić jakiegoś pada, który by przypominał kształtem i jakością ten od xbox'a 360? Dualshock'a strasznie źle mi się trzyma, a po zagraniu u kolegi na xbox'sie nawet nie chcę brać go do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tym, którzy lubią DS3 polecam ten http://www.ceneo.pl/11215369 jako zamiennik. Jest niemal idealną kopią oryginału. Oczywiście jakość tu i tam trochę gorsza (m.in. L2 i R2 dziwnie chodzą), ale wszystko inne na duży plus. Jako drugi pad idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie kupujcie padów od gościa o ksywie nano z allegro. Jego pady nie nadają się do gry w bijatyki, wymieniał mi dwa razy i za każdym razem było to samo. Krzyżak chodzi bardzo ciężko, trzeba mocno naciskać żeby reagował (może to kwestia gumek?). W zapłaciłem 60zł bo żydziłem na oryginalnego a teraz i tak musze kupić Soniacza i nie mam zamiaru ładować się w alternatywne wersje. Siostrzeniec też miał identycznego pada, tyle że kupionego u kogoś innego i miał to samo, tyle, że jego pad się wyrobił i działa już ok, ale i tak nie tak jak oryginalny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Potrzebuje bezprzewodowego pada, problem w tym że mam strasznie niski budżet(około 50zł) Możecie coś polecić w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Polecicie jakiegoś zamiennika DS3?Chciałbym nieco większego pada i koniecznie analogowe spusty(tak się to określa?) w dobrej cenie a wszystko ma śmigać bezprzewodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Gioteck HF-2 Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez MiK86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 SpeedLink XEOX Pro albo NATEC-GENESIS PV44 Ktoś słyszał o tych padzikach? Który lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) SpeedLink XEOX Pro Nie nadaje się do wszystkich gier fps/tpp(strzelanek). Mało precyzyjny. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez MiK86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kurde ;/ Ten HF-2 wygląda dziwnie, a do tego cena zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Najważniejsze to układ przycisków R1/R2 i L1/L2. Bo na ps3 strzela i mierzy się zazwyczaj górnymi. Co jest bardzo niewygodne w padach x-podobnych. A jak nie ma w grze zamiany to lipa. W filmiku było to wspomniane. Takie moje spostrzeżenia z obcowaniem z SpeedLink XEOX Pro . Pada od ps4 po bluetooth podłączysz z ps3. Ale ponoć nie każda gra ogarnie. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez MiK86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Serio strzela się jedynkami?Boże co za konsola dla kaleków. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Przeważnie tak. Są wyjątki lub zmiany w opcjach czasami. Kwestia przyzwyczajenia. Boże co za konsola dla kaleków. W pewnym sensie tak. Kupiłem ps3 jako przyrząd do rehabilitacji sparaliżowanej dłoni. Pomogło. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez MiK86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi