Gryzek 5 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Tak więc jak powiedzieli , tak też zrobili . Electronic Arts ledwo ocknęło się po ostatnim sukcesie i już potwierdzają plotkę o tym , że wypuszczą w przyszłym roku nowy produkt pod znakiem Need for Speed . W prawdzie nie wiadomo jaki będzie nosić ona tytuł ale wiemy natomiast to , że zajmie się ów grą znane nam studio które stworzyło Burnouta (...) tak mowa tu o Criterion Studio. Nie wiem , czy mam się z tego cieszyć , czy nie , ponieważ wcześniejsze wyczyny elektroników z serią wyścigówek produkowanych taśmowo nie wyszło im na dobre , a wręcz przeciwnie . No ale skoro grą zajmą się ludzie którzy tworzyli Burnouta ( chyba ) możemy być spokojni . A wiadomo już także iż możemy ujrzeć w przyszłym roku również nowiutkie Call of Duty . Niestety zajmie się tym studio które tworzyło World at War , a to z kolei mnie niepokoi z racji tego , że ta część w większości się nie spodobała graczom . Wypowiadajcie się na ten temat . Pozdro z Czarnobyla. Edited December 9, 2009 by Gryzek 1 Link to comment
poiuytr 12 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 shift zjadl mi duzo nerwow wiec nie czekam na nastepneg gawno spod tego znaku, za 10 wyjdzie realne demo GT5 i wowczas i tak caly swiat wiadomo w co bedzie grac 1 Link to comment
qb3k 946 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Już od zapowiedzi Shifta wiadomo, że Criterion robi swojego NFSa, szykowana jest także wersja MMO. Co za durny temat btw... Link to comment
Scorp1on 8 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Jak racer to kazdy inny niz NFS - Blur, Split/Second, Burnout, Pure jesli nie bierzemy pod uwage ze tam jezdzimy quadami Link to comment
kasuro 34 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Jeśli ma być tak jak wczesniej ,że co druga-trzecia gra wydana pod szyldem NFS ma być hiciorem to niema się co napalać. Niech nfsa zrobi studio odpowiedzialne za shifta bo inaczej wyjdzie tak jak undercover. A criterion niech myśli już nad kolejnym burnoutem, bo czas nadszedł. Szczerze shift powinien zakończyć serie. A ten koniec byłby naprawdę dobrym. Link to comment
Dr.Czekolada 4479 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 A moim zdaniem powinni wrócić do starej formuły ... Oj powinni (tej za czasów Porshe 2000). Link to comment
kasuro 34 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 ewentualnie high stakes. jakos nie widzi mi się super powrót U lub U2. Link to comment
Gryzek 5 Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 Już od zapowiedzi Shifta wiadomo, że Criterion robi swojego NFSa, szykowana jest także wersja MMO. Co za durny temat btw... Jak durny to po co się w nim udzielasz ? Link to comment
qb3k 946 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Żeby zrobić sobie fame na forumie. 1 Link to comment
Copper 2657 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 nowy nfs mnie ryra. Link to comment
Gryzek 5 Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Żeby zrobić sobie fame na forumie. To powodzenia ... Link to comment
Keymaker 25 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Coś czuję, że niedługo po prostu przemodelują nazwę serii i załatwią problem z problematyczną niekończącą się serią. NO LOL, ILE MOŻNA ???!!! Link to comment
MaZZeo 14181 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Criterion na twitterze poinformował, że dzisiaj po raz pierwszy pokażą nowego NFS'a. Szkoda tylko, że dla szefów EA za zamkniętymi drzwami. Link to comment
canuks 63 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Tak więc jak powiedzieli , tak też zrobili . Electronic Arts ledwo ocknęło się po ostatnim sukcesie ... Sorry o jakim Ty sukcesie mówisz ? Czyżby NFS Shifft ? ... crap jak i poprzednie części tego tasiemca . Sorry ale ta seria powinna już dawno umrzeć .Każdy kolejny wypust jest jeszcze gorszy niż poprzednik . Nie wiem na co tu czekać jak wydadzą to samo tylko że w nowej otoczce .Typowa gra dla 8 latków ,którzy to jarają się wypasionymi furami ... Link to comment
Gryzek 5 Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 No nie przesadzaj , Shift nie jest taki zły choć już mi się znudził Link to comment
MierzejX 883 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Nie podoba mi się taśmowe wydawanie tej serii, to nie fifa! Jak mają wracać do jakiejś formuły, to niech cofną się do jedynki. Niech zagrają raz, wyciągną odpowiednie wnioski. NFS nigdy się nie skończy. Na tym podwórku jest tylko jedna piaskownica i bawi się w niej dużo dzieci. Jeśli NFS odeszłoby w zapomnienie, to nie mielibyśmy ściagłki, w której tuningujemy, zewnętrznie, rasowe fury. Jeśli EA ma się za coś zabierać, to niech lepiej wydadzą kolejnego Flatout'a. Link to comment
Fuji 1 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 ale po co skoro maja z tego w ch.uj sianka?. Nazwa sie sprzedaje, a czy gra jest dobra czy zla nikogo to nie obchodzi, wiec sens starania sie zrobic cos dobrego chociaz przeciętnego. I tak sie sprzeda i tak Link to comment
Recommended Posts