Opublikowano 19 grudnia 200915 l Wiem, że to mało związane z grami (chociaż ich kawałki są w Rock Bandzie do pobrania) ale to w końcu dział o muzyce. Znacie zespół 30 Seconds to Mars? Jeśli nie, posłuchajcie ich piosenek (3 z nich, które polecam): Kings & Queens - http://www.youtube.com/watch?v=GjJmYnTxT3w A Beautiful Lie - http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs The Kill - http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA Jakie są wasze opinie na temat ich muzyki/członków/teledysków? Jestem ciekawa, nawet tych negatywnych (nie każdemu musi się podobać, ale z kulturą proszę)! Jest to dla mnie bardzo ważne, więc słucham
Opublikowano 19 grudnia 200915 l EMO? Next plz. Chociaż muszę się przyznać, że brat kupił kawałek The Kill w RB dla swojej dziewczyny. Całkiem przyjemnie gra się na perkusji. Taki temat bardziej pasuje do innego działu ( http://www.psxextreme.info/forum/26-underground/ ). Edytowane 19 grudnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 19 grudnia 200915 l A Beautiful Lie miał całkiem dużo fajnych, melodyjnych kawałków, trochę ocierających się o emo. Słuchało się całkiem przyjemnie. Nowa płyta została przeze mnie wyłączona po 4 kawałkach. Night of the Hunter jest naprawdę spoko, reszta to nędzna podróbka U2 IMO.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Polecam Fallen,From Yesterday,Capricorn i Edge of The Earth Kiedyś trochę ich słuchałem i te plus wyżej wymienione są wg. mnie najlepsze
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Droga RockNRollenHeart, ja osobiscie bardzo lubie Jareda Leto, szczegolnie po tym jak zagrał w Requiem for a Dream. Jesli natomiast chodzi o muzyke 30StM to oprocz tych trzech przez Ciebie wymienionych bardzo lubie kawalki Capricorn, Attack (lub I'll Attack bo roznie jest podawany ten tytuł) i Battle of one szczegolnie podczas jazdy na jakiejs dobrej wyscigowce Jesli chodzi o teledyski mają takie dosc specyficzne, fajnie sie je oglada, ale i tak The Kill wymiata ;] Pozdrawiam
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Autor Dziękuję za opinie Wszystkie są mile widziane! @jarken Eh tak myślałam, że źle trafię z działem ale naprawdę się zastanawiałam czy tutaj czy może gdzie indziej. Jakiś admin może przenieść temat, jeśli faktycznie nie pasuje
Opublikowano 20 grudnia 200915 l no tak, z emo zespolem do undergroundu, napewno zostanie cieplo przyjety w tamtym dziale
Opublikowano 1 lutego 201015 l Pomijając to, że chłopaki lansują emostyle, to ich muzyka niesamowicie mnie usypia. Niby nawet nieźle to brzmi, ale 2 minuty jeków w "The Kill" kwituję ostrym ziewnięciem, po którym z reguły następuje drzemka.
Opublikowano 5 maja 201014 l The Kill This is War Savior Attack ... Tytuły miażdżące. Jadę na ich koncert który będzie w sierpniu w Krakowie! Uwielbiam ich.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Nawet niezle biorac pod uwage ze wokalista jest aktorem hollywodzkim. I w zasadzie tylko nim powinien zostać. Muzyki nie mają tragicznej ale Leto lepszym aktorem jest.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l kings and Queens dobre, ale ogólnie to coraz więcej kapel kopiuje U2 (jestem ich wielkim fanem) ze słabym skutkiem
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Widać, że trochę amatorka ten zespół. Jak Tokio Hotelem jarały się 15 latki, tak 30 Secondem jarają się 18 letnie siksy. Czasem słychać, że kombinują ale to po prostu nie ma ładu i składu. Prędko przestaną być tacy znani i lubiani.
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Niestety znam 25 letnie "siksy", ktore jaraja sie 30s i podkoch.uja w wokaliscie ;/
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Coś mijacie się z prawdą panowie. Rzeczywiście, żadna rewelacja ale zespołowi trzeba oddać co jego - mianowicie pewną dozę talentu. Edge of the Earth, Kill Me i jeszcze kilka utworków wybija się i śmiało można ich słuchać. Po za tym, nie są wcale uber popularni i od dłuższego czasu (3-4 lat, nie pamiętam już dobrze) utrzymują stały, dobry poziom. Nie ma kaki.