Opublikowano 29 września 201212 l ja czekam, aż wyjdzie w Polsce na DVD edit. właśnie dostałem preordera dół- to jest chyba dobra wiadomość, o ile utrzyma swój epizodyczny poziom Edytowane 29 września 201212 l przez Gość
Opublikowano 29 września 201212 l typek ze sklepu z komiksami awansował do rangi series-regulara więc możemy się go spodziewać w większych ilościach w tym roku.
Opublikowano 29 września 201212 l mnie troche przeraża w jakim kierunku dąży serial. o ile głównym wątkiem powiedzmy były relacje lenard_>penny tak teraz każdy ma swoje love story i błagam żeby nie okazało sie, że Rajesh jest gejem bo sie wkoorwie Edytowane 29 września 201212 l przez Orzeszek87
Opublikowano 29 września 201212 l hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac Edytowane 29 września 201212 l przez kad2
Opublikowano 29 września 201212 l not true, z sezonu na sezon coraz lepszy jest Edytowane 29 września 201212 l przez Figaro
Opublikowano 29 września 201212 l hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac predzej Amy
Opublikowano 1 października 201212 l hindusa moglby przejechac walec w ktoryms odcinku bo to najch,ujowsza i najbardziej irytujaca postac to przez homofobie on specjalnie jest zrobiony tak jak by byl gejem, a nie jest jego teksty o romantycznych spacerach i kremach do rąk są osłabiające ale właśnie o to w nich chodzi w pierwszych seriach w sumie nie miał osobowosci, był poprostu typem ktory sie nie odzywa przy babkach, i czasem rzuci jakies zdanie na czwartego, teraz ma konkretną osobowość, tak jak sheldon. i jest to dziwaczna osobowość ale w sumei dosyc popularna w czasach zniewieściałych facetów. w dodatku ostatnio o wiele częściej pije przy kobietach i bierze udział w wiekszosci rozmów , kiedyś gdy była scena z penny to nigdy sie nie odzywal, mial tylko ze 2-3 "szepty" do howarda co prawda osobowość howarda sie zmieniła dosyć powaznie, w koncu od pcozatku był ciapciakiem mieszkającym z matką ktory jednoczesnie chce byc babiarzem i podrywaczem, a teraz nie dość że sie ustatkowal, to jeszcze poleciał w kosmos (a najpierw wydawalo sie że nic z tego nie będzie gdy na obozie NASA zachowywał sie jak ciamajda) leonard i peny to w sumie podobnie sie zachowuja caly czas, chociaz leonard z uległego zakmpleksionego nerda stał sie upierdliwym gosciem ktory wywleka niezręczne kwestie w najmniej odpowiednich momentach za to sheldon mimo "niby związku" chyba jednak nadal jest sheldonem, mimo że przejawia czasem minimalne uczucia to jednak robi to w swoim ooschłym kalkulacyjnym stylu wątpie żeby za pare odcinków miał wylądować z kimś w łóżku:p akurat przez ostatnie kilka dni znowu (chyba 4 raz) oglądałem wszystkie 5 serii, wiec na świeżo mam obraz ich przemian Edytowane 1 października 201212 l przez Yano
Opublikowano 1 października 201212 l No Yanek ładnie podsumował a start nowego sezonu całkiem udany, ale Amy mnie dalej w(pipi)ia w 90% swoich scen, to ją by mógł walec przejechać. Scena w sklepie komiksowym na końcu XD
Opublikowano 8 października 201212 l niech Amy umrze :< to jest tak czerstwa postać że brak słów. +1 I jak dla mnie za dużo tego gościa ze klepu z komiksami. Mam nadzieję, że jak Howard wróci to ograniczą występy Stuarta.
Opublikowano 9 października 201212 l uwaga lekki spoiler: mowili w wywiadach że przez to że howard jest w kosmosie to roż znalazł sobie nowego chłopaka, wiec pewnie bedzie go sporo jeszcze jakiś czas (teżniezbyt go lubie) , chyba po powrocie howarda maja byc jakies sceny zazdrosci ze roż znalazł sobie kogos nowego na boku Edytowane 9 października 201212 l przez Yano
Opublikowano 9 października 201212 l Stuart był świetny jako dodatek, ale rozszerzenie jego roli jak na razie wypada słabo
Opublikowano 9 października 201212 l Wiadomo kiedy Howard wroci? czy moze pozostanie w kosmosie do konca sezonu?
Opublikowano 9 października 201212 l raczej napewno nie cały sezon bo ten sam spoiler co wyzej: maja byc sceny zazdrosci o stuarta po powrocie na ziemie
Opublikowano 15 października 201212 l Pierwszy śmieszny odcinek w tym sezonie, mam nadzieje że teraz będzie w góre
Opublikowano 15 października 201212 l Zgadzam się, w końcu równy, zabawny odcinek i nawet Amy nie była taka najgorsza
Opublikowano 15 października 201212 l Naprawdę nie wiem co chcecie od Amy, jak dla mnie postać która coś wnosi do serialu, za to coraz bardziej wkurzającą postacią staje się dla mnie Leonard. A co do ostatniego odcinka bardzo fajny ale nadal mam obawy o poziom całego nowego sezonu, ale zobaczmy
Opublikowano 15 października 201212 l nowy odcinek był spoko bo nie było w nim tego przymuła ze sklepu z komiskami, on był ok gdy miał 1 minutowe wejście raz na kilka odcinków, ale gdy jest go więcej to jego smutek i zamuła psują wesołość i rzeczywiscie leonard troche schodzi na drugi plan i robi sie nijaki, sheldon opanował serial, a do tego narobiło sie dużo pobocznych wątków (już nie ma spotkań przy obiedzie gdzie wszyscy siedzą razem) howard też troche dziwnie sie zachowuje w tym kosmosie, z tego co wiem żeby "latać" to siedzi na specjalnym siodełku-uprzęży , mowił w wywiadzie że go dupa od tego boli, teraz oglądając te nowe odcinki caly czas mam wrażenie że przez jego twarz przemawia zniechęcenie i cichy jęk "zdejmijcie mnie z tego" jakoś mi to psuje odbiór
Opublikowano 21 października 201212 l Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj. Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD Yebłem.
Opublikowano 21 października 201212 l Najnowszy odcinek był ZAYEBISTY, dawno się tak nie uśmiałem przy tym serialu jak dzisiaj. Te gierki i 'present', 'polish' albo wrestling XDDD Albo tekst Raja o wzajemnym wypełnianiu sobie dziur ze Stuartem XD Yebłem. To chyba najlepszy tekst z calego serialu, smiałem się z tego jak pop,ierdolony
Opublikowano 21 października 201212 l Podbijam, najlepszy odcinek od lat. Bez pitolenia o miłościach i innych takich
Opublikowano 21 października 201212 l Po cichu liczę na coś równie dobrego jeszcze w tym sezonie, no i Penny by wreszcie mogła zerwać z Leonardem, coś by się działo no i zawsze jak są razem to ogólna forma spada temu serialowi.
Opublikowano 21 października 201212 l ja myślę, że to leonard z nią zerwie. wreszcie zda sobie sprawę, że penny ciągnie go w dół - najpewniej zakręci się wokół asystentki sheldona.