Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

BURNOUT PARADISE ULTIMATE BOX - niecałe 32zł (7,5 ojro)

BIOSHOCK - ~20zł (4,99 ojro)

Promocja aktualna TYLKO DZISIAJ... właśnie Burnout się zasysa ;)

Kto nadal twierdzi że Steam się nie opłaca? ;)

Więcej promocji (Orange Box za 48zł) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49706

Edytowane przez ako

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 767,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Można gry kupić dziś i zassać potem? Można kupić gry na innym komputerze i potem ściągnąć je na taki, który jest głównie offline?

Tak, gra zaraz po zakupie dodawana jest do listy gier na Steam, która jest przypisana do Twojego konta. Można ją ściągnąć w dowolnym innym terminie.

Opublikowano

Tak. Po potwierdzeniu zakupu danej gry ujawnia się ona w tabelce NOT INSTALLED. Download gier można przerywać i wznawiać ponownie, jak w P2P. Można logować się na dowolnym komputerze z zainstalowanym steamem i ściągać wcześniej zakupione tytuły, jeśli o to Ci chodzi (pokrętnie sformułowane pytanie nr.2).

Kurna napaliłem się TAK BARDZO na tego TF2 a tutaj nie dość, że się użeram z WBK, to jeszcze okazuje się, że mój 5-letni (co najmniej) PieCyk to mały rzępol już. Myślicie, że 523 MB RAMu i karta graficzna 128 MB stykną?

EDIT: ja zawsze muszę spóźnić się o minutę :rolleyes:

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

Opublikowano

Ja tez bardzo sie napalilem na TF2 bo wszedzie super gra ale gdy zagralem po godzinie "co ja kupilem". Naszczescie poza TF2 mam gry z OB a konto mnie kosztowalo 10zl wiec zawsze mozna pograc w coop w HL2 ;)

Opublikowano

Ja tez bardzo sie napalilem na TF2 bo wszedzie super gra ale gdy zagralem po godzinie "co ja kupilem". Naszczescie poza TF2 mam gry z OB a konto mnie kosztowalo 10zl wiec zawsze mozna pograc w coop w HL2 ;)

wtf-cat.jpg

Opublikowano

? Na forach pisza ze TF2 to supcio gierka, zachetcony tymi postami kupilem konto na allegro za 10zl. Pogralem godzine i tego chaosu nie ogarnialem, wracam do CODow. Naszczescie poza TF byly gry z OrangeBoxa wiec 10zl nie poszlo w bloto - mam Portala czy HL2 z epizodami gdzie moge pograc w kooperacje czy inne mody ktore wymagaja HL2 do dzialania.

WTF?

Opublikowano

Okej. Już ogarniam. Byłem trochę zmieszany między innymi tym skrótem OB (skojarzył mi się z podpaskami).

Osobiście nie chce mi się za bardzo kupować OB (hehe) - jestem na razie zainteresowany wyłącznie TF2. Enyłej, ponawiam pytanie: czy mój stary PieC pociągnie tę grę w miarę gładko?

Opublikowano

Okej. Już ogarniam. Byłem trochę zmieszany między innymi tym skrótem OB (skojarzył mi się z podpaskami).

Osobiście nie chce mi się za bardzo kupować OB (hehe) - jestem na razie zainteresowany wyłącznie TF2. Enyłej, ponawiam pytanie: czy mój stary PieC pociągnie tę grę w miarę gładko?

Wymagania podane na stronie:

Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX? 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows? Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX? 9 level Graphics Card, Windows? Vista/XP/2000, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Wiec możesz mieć ciężko albo "na styk". Nie masz może HL2:EP2 (;>) żeby zobaczyć jak/czy chodzi?

Opublikowano

eee po co ten filmik? :ermm:

Opublikowano

Daril, dam Ci tego kija na 3dni to se obadasz, czy Ci chodzi dobrze czy nie ;)

Scorp1on pisze farmazony, gierka rządzi :)

Opublikowano

1>Daril, dam Ci tego kija na 3dni to se obadasz, czy Ci chodzi dobrze czy nie ;)

2>Scorp1on pisze farmazony, gierka rządzi :)

3>Tydzien temu byl free week z TF2 mogles sie wtedy zalapac ;)

1>Dzięki, Stonuś. W stosownym dla mnie czasie zgłoszę się (obecnie zbliża się mały zapie.rdol i ledwo na samego kałntera będę miał czas).

2> Tak to już jest gdy kolo z czterema ciosami specjalnymi na krzyż oraz fatality ze zdzieraniem sobie twarzy i chuchaniem nieświeżym oddechem próbuje brać się za coś bardziej skomplikowanego. ;)

3> Nom, wiem. Niestety z przyczyn nieobiektywnych nie skorzystałem i teraz żałuję. :(

Edytowane przez DarealRadexHEJOO

Opublikowano
l4dq.jpg
Opublikowano

Promocje na steamie są "supcio", niedawno kupiłem Torchlighta za 3 dyszki - świetna giera jak ktoś nie może się doczekać Diablo 3 :).

@Góra

No właśnie, stona, nie wiem czy się nie skusić, przy takiej obniżce to aż grzech a mam tylko dwójkę :P.

Edytowane przez Gazer

Opublikowano

Też bym kupił Torchlighta, ale kasa na paypal doszła by w poniedziałek, albo wtorek nawet, więc ni ch.uja nie kupie :( Masakra, nie mam karty kredytowej więc du.pa blada, a nie będę płacił 60 zł za grę, 30 zł to jeszcze jak cie mogę.

edit: można kartą płatniczą w jakiś sposób zapłacić, albo ogólnie z konta w ING? Bo kombinuje, ale ofkors nie akceptuje mi karty steam, paypal pewnie też nie, click&buy też nie - ale to nie dziwne bo to własnie jest PŁATNICZA karta :(

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Mogę Ci kupić jak chcesz [jako Gift, kaskę dasz mi później]. Ale dopiero jak wrócę z pracy ;)

Opublikowano

No,no. To na steamie się zgadamy, podasz mi nr. konta a ja od razu śle kasę.

Opublikowano

edit: można kartą płatniczą w jakiś sposób zapłacić, albo ogólnie z konta w ING? Bo kombinuje, ale ofkors nie akceptuje mi karty steam, paypal pewnie też nie, click&buy też nie - ale to nie dziwne bo to własnie jest PŁATNICZA karta :(

Inteligo ma karty płatnicze którymi można płacić przez internet (potwierdzone, sam tak robie). Nie wiem dlaczego inne banki z tym zwlekają... z resztą nawet kartami PKO BP się nie da, a w praktyce to jest jeden i ten sam bank O_o