Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ja mam na wymianę -50% na Wings of Prey oraz -25% na dowolną grę Bethesdy...
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ja mam na sell (8,50 zł), ostatnią z 4-packa kopię, Bunch of Heroes... lub zamiana na jakąś gierkę.
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Skyrim w promo!!!! Ale nie dla psa kielbasa... Dziekuje Cenega pffffff
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Teraz tak, ale poczekajcie aż zmniejszą cenę, wrzucą do promocji -75%, a my nie będziemy mogli go sobie kupić, tylko Cenędzę dofinansowywać będziemy zmuszeni... Dzisiejsze promocje... meh... Większość gier była już wielokrotnie przeceniana -75%, a dziś nagle -66% (np. Plants vs Zombies). Cicho liczę, że od jutra się zaczną te najciekawsze kąski.
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ja dzisiaj dwa achievementy- z Jamestown i And Yet It Moves. I oczywiście dwa węgle. Teraz ściągnę to darmowe MMO i zobaczymy. Denerwuje mnie to. Mam 7 węgli i 2 zniżki :| Warto brać Borderlands czy lepiej dwójkę kupić? Edit: WTF, 5GB? Ściągnę, ale jak tak ma być dalej to ja się poddaję. Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Manga Ryu
Opublikowano 24 grudnia 201113 l http://www.crimecraft.com/forums/News-and-Alerts/topics/Steam-Error-This-game-is-currently-unavailable -- dla ludzi, ktorzy robia acza w CrimeCraft GangWars i steam nie chce im dociagnac brakujacego 0,1 mega.
Opublikowano 24 grudnia 201113 l http://www.crimecraf...tly-unavailable -- dla ludzi, ktorzy robia acza w CrimeCraft GangWars i steam nie chce im dociagnac brakujacego 0,1 mega. mnie sciaga 5 mb po czym wywala blad xD
Opublikowano 24 grudnia 201113 l @Manga Ja się przed Borderem "broniłem" swego czasu, ale raz uległem aż w końcu kupiłem - nie żałuję. Genialny humor. Ilośc pozytywnych facepalmów idzie w tony jak się widzi niektóre akcje Genialna gra do co-opa. Muza niszczy (Moxxi's theme). http://www.youtube.com/watch?v=He_l8GNFPA4
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Nie chcę narzekac na darmowe no ale trochę te promocje żenujące. Kupony to kpina, zamiast zrobić je chociaż na porządne gry to dają na jakieś gówna które na przecenie i tak są 25% tansze, no (pipi). Jak na razie 5 węgli i 3 kupony, żenada.
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ja mam: -50% na Max Payne 2 -50% na Oblivion GOTY - gra Portal 1 Kto chce coś na wymianę proszę się zgłaszać ;-)
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Zorganizuje ktoś składkę na czteropak Renegade Ops? Chętnie bym wziął bo to tylko 9,40 zł (8,49€ / 4 = 2,12€).
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Zorganizuje ktoś składkę na czteropak Renegade Ops? Chętnie bym wziął bo to tylko 9,40 zł (8,49€ / 4 = 2,12€). Ostatnio ktoś informował o Renegade ops WRAZ z DLC za 2.99 dolca. Mogłeś skorzystać.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Z tego co widzę, to dziś w promocji m.in. Batman GOTY oraz Alice. Zniecierpliwieni mogą sprawdzać swoje wishlisty, gdyż faktyczne obniżki pojawiają się przed 19:00.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Alice jest nowym tytułem AAA, MW3 również. Do tego wspomniany Batman. To 3 świetne gry. Moim zdaniem nie ma na co narzekać...., a że gry nie trafiają w nasze gusta to inna sprawa.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Uzbierałem 7 węgli, wycraftowałem = -50% na evil genius xDDDDDDDDDDDd żałosne.
Opublikowano 25 grudnia 201113 l no alicja wychodzi taniej niz w sklepie ale mw3 po obnizce prawie w cenie 2 kopi z sklepu xD a na amazonie mw3 34$. Cos steam cienko Edytowane 25 grudnia 201113 l przez szpic
Opublikowano 25 grudnia 201113 l ja dzisiaj uzbierałem 7 węgli i dostałem .... -50% na STALKER Clear Sky .... oczywiście od stycznia
Opublikowano 25 grudnia 201113 l ja dzisiaj uzbierałem 7 węgli i dostałem .... -50% na STALKER Clear Sky .... oczywiście od stycznia z tego co pamietam stalker byl -75% niedawno
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Uzbierałem 7 węgli, wycraftowałem = -50% na evil genius jestem lepszy - wycraftowałem -25% na gry Focus Home Interactive które od początku wyprzedaży mają min. 50% upustu nie mam zamiaru tracić na to więcej czasu; nie liczyłem na jakieś super nagrody ale głupie -75% na kolekcję HL by mnie ucieszyło a tak mam śmieci (-25% na Valve, -33% na Valve, -50% Monkey Island oraz powyższy craft)
Opublikowano 25 grudnia 201113 l mw3 po obnizce prawie w cenie 2 kopi z sklepu xD a na amazonie mw3 34$. Cos steam cienko Nie rozumiesz widać skąd takie ceny na Steam, kolego Tak jest bo tak ma być.
Opublikowano 26 grudnia 201113 l Czyli co, lepiej węgiel zostawić do drugiego stycznia? A nuż coś się wylosuje? Bo w sumie jak mam stracić jakąkolwiek szansę na wygraną, na rzecz głupiego kuponu zniżkowego, który nic nie daje w świetle obecnych promocji...
Opublikowano 26 grudnia 201113 l graczy jest 4 miliony, nagród chyba dla 2k osób .... podejrzewam, że aby się na coś załapać to trzeba mieć tych węgli w dzięsiątkach ;p
Opublikowano 26 grudnia 201113 l A nagród nie ma przypadkiem coś ala: 1 top winner, 20 mniejszych i 100 pomniejszych? Nie chce mis ię szukać ale myślałem, zę coś w ten deseń. [EDIT] Dobra, looknąłem do neta - jednak 1151 nagród jest. Z czego ostatni tysiak mnie nie obchodzi bo nie ma tam ani jednej gry która bym chciał. Te co chciałem mam. Jak by mi dali jedną grę z mojej wishlisty to byłbym już bardzo happy Edytowane 26 grudnia 201113 l przez Kazuun